brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 22, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 22, 2018 intreb aicitarfa aia de elita a revenit sau nu? :laugh2poate din pricina aceasta va certati
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Eu nu ma cert. Curvă aia versata pt mine nu mai prezintă interes. Mi-a plăcut la început dar dânsa credea că as fi îndrăgostit inca de ea. Ori ce sa ceri la 22 de ani ? Creada ce-o vrea. Io las lui cozonac, ca asta ii amorezat de ea. :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Aloo trezirea ! *4. Iti fac o previziune. Numai ca nu ti-o spun. O spun altcuiva si acela o sa vada ca nu ma înșel.*Succes !Sa ai parte de un viitor mirobolant.Clarvazatorule! Urmatorul... Mama Omida al acestui forum. Tu si previziunile/perceptiile tale... :slap2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Pe cand plecarea dincolo ? :)))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 intreb aicitarfa aia de elita a revenit sau nu? :laugh2poate din pricina aceasta va certatiA revenit ! S-a aranjat sa ajunga la top. :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 :slap2 Ti-ai pierdut si titulatura de Maestru... Imi pare din ce in ce mai rau de tine.Sincer!! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Pe cand plecarea dincolo ? :)))))Pe asta ai sarit-o ? Ca raspuns zic...:)))) A! Am uitat, tu ai niste principii vizavi de divorț. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 :slap2 Ti-ai pierdut si titulatura de Maestru... Imi pare din ce in ce mai rau de tine.Sincer!! :)Mie imi pare rau de tine inca demult. Dar nu pot sa te ajut ca tu crezi bas pa dos.Sincer ! :)
gigi291 Reputație: 1759 Postat Mai 22, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Mai 22, 2018 Cred că cel mai bine ar fi ca unul dintre voi, oricare, să cedeze!!! Până nu vă faceți de kko... PEACE!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 22, 2018 Postat Mai 22, 2018 Cred că cel mai bine ar fi ca unul dintre voi, oricare, să cedeze!!! Până nu vă faceți de kko... PEACE!Desi poate parea ca am ceva cu el, crede-mă că nu am absolut nimic. În mintea lui însă, asta crede. Ce sa-i fac ? Io am tot încercat sa-i explic. Degeaba. M-am oprit. A bazait si pa topicul picătura de înțelepciune, deși am încercat sa-i dau de inteles ca nu vreau sa-i mai raspund. Se plictisește omul si ii amorezat. Il inteleg. :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Eu nu ma cert. Curvă aia versata pt mine nu mai prezintă interes. Mi-a plăcut la început dar dânsa credea că as fi îndrăgostit inca de ea. Ori ce sa ceri la 22 de ani ? Creada ce-o vrea. Io las lui cozonac, ca asta ii amorezat de ea. :)))) Gandeste-te ca esti trecut de 50 si ....Vai de lume si de om! 23
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Gandeste-te ca esti trecut de 50 si ....Vai de lume si de om!Mersi. Nu-mi cunosteam varsta. Din lume faci si tu parte dar din alta. Te-as ruga frumos sa-ti vezi de stilul tau curat-murdar.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Scuza-ma ! Fiindca nu ai putut fi exacta cu varsta, o sa fiu eu. 51 ani. :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Prin postarile pe care le publici dai dovada de frustrare (sa-i zic asa) .Problemele care te macina noaptea discuta-le la psiholog, nu aici ca te faci de cacao !Ti-ar trebuii niste ponturi in ceea ce priveste viata reala ca nu prea mai esti in ea decand cu acest forum , ti le pot vinde(sfaturile) , imi virezi banii in contul de lei si stam de vorba la telefon :)).Nu te mai deranja sa scrii la adresa mea, nu cred ca vrei sa-ti mananc inima de tot ! 23
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Prin postarile pe care le publici dai dovada de frustrare (sa-i zic asa) .Problemele care te macina noaptea discuta-le la psiholog, nu aici ca te faci de cacao !Ti-ar trebuii niste ponturi in ceea ce priveste viata reala ca nu prea mai esti in ea decand cu acest forum , ti le pot vinde(sfaturile) , imi virezi banii in contul de lei si stam de vorba la telefon :)).Nu te mai deranja sa scrii la adresa mea, nu cred ca vrei sa-ti mananc inima de tot !:))))) frustrare ? E clar ca tu o ai...tu esti cu expresia au si nervii mei, nervii lor. Eu sunt foarte degajat. Interpretarea ta in schimb e eronata. Personalitatea ta dubla sau chiar multipla sau cum ai zis tu cd te-am intrebat ce temperament ai ? " Bipolara" ??? :))))) Haloo ! Temperamentul e altceva, te rog documenteaza-te. Umorul tau sarcastic fa-l cu cei de teapa ta. Apoi, crede-ma nu esti bas inteligenta, doar te crezi. Cum ziceai o data ? Sa coboram in jos ? :)))))Eu nu vreau sa te fac de kko dar daca insisti, continuam. ;)PS: vezi ca nici cu gramatica nu stai ok, nu ca eu as sta. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Cred ca ar trebui sa dai tu dovada de inţelepciune (macar o picatura) si sa iti vezi de ale tale. Bine...probabil neavand Nimic al tau, du-te plimba-te! Recreaza-te! 2
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 :))))) frustrare ? E clar ca tu o ai...tu esti cu expresia au si nervii mei, nervii lor. Eu sunt foarte degajat. Interpretarea ta in schimb e eronata. Personalitatea ta dubla sau chiar multipla sau cum ai zis tu cd te-am intrebat ce temperament ai ? " Bipolara" ??? :))))) Haloo ! Temperamentul e altceva, te rog documenteaza-te. Umorul tau sarcastic fa-l cu cei de teapa ta. Apoi, crede-ma nu esti bas inteligenta, doar te crezi. Cum ziceai o data ? Sa coboram in jos ? :)))))Eu nu vreau sa te fac de kko dar daca insisti, continuam. ;)PS: vezi ca nici cu gramatica nu stai ok, nu ca eu as sta. :)Maturizeaza-te mai tarziule, c-ai inceput sa iei culoarea cerii ! :)) 19
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Cand n-ai raspuns, te bagi pa din satea ? ;) La "culoare", nu te-ntrec. :))))) Doi politisti in discutie cu ciobanul. Bei ciobane, ia-ti oile de aici pana nu-ti fut una, zice unu.Ciobanul raspunde: Poti sa le futi pe toate. :)))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Esti la fel de "minunata" ca frunzele.:)))Frunzele de cactusi, binenteles. :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Te-ai inţepat ;) Fii barbat, si ia-o de la cap :)
Postări Recomandate