Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 :)))))))))Sper ca ai votat propunerea lui Bolovan... Vreau sa castig si eu...macar odata...macar atat... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Sper ca ai votat propunerea lui Bolovan...Vreau sa castig si eu...macar odata...macar atat... :) nu stiu despre ce propunere e vorba?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Daca e vorba de voturi, eu anul asta nu votez :)))) o sa intru din ce in ce mai rar peForum pana ma debarasez total ca e prea multa nebunie si falsitate si m-amApucat iar de OSHO , nu doresc sa -mi stric ZEN-ul 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Te-ai inţepat ;) Fii barbat, si ia-o de la cap :)Nieee...doar unii cred asta.;) Tu, chiar tu vorbesti de barbatie ?:))))))))Auzi ? In general cd te refuza cate una, il pui pe Gvb sa sune, ca sa te primeasca sau asta o faci doar cd esti amorezat ? :)))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Daca e vorba de voturi, eu anul asta nu votez :)))) o sa intru din ce in ce mai rar peForum pana ma debarasez total ca e prea multa nebunie si falsitate si m-amApucat iar de OSHO , nu doresc sa -mi stric ZEN-ulInes nu vrei tu sa-l intrebi pe "mielusel" cum te-a vorbit, daca tot te-a luat la intrebari...;)El nu face din astea...Nu. Tu macar nu l-ai vorbit de rau dar in capul lui peste tot vede numai din acestea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Ines nu vrei tu sa-l intrebi pe "mielusel" cum te-a vorbit, daca tot te-a luat la intrebari...;)El nu face din astea...Nu. Tu macar nu l-ai vorbit de rau dar in capul lui peste tot vede numai din acestea. Dar nici nuMa intereseaza...:)))) ce vorbesc altii despre mine nu e treaba mea. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Daca e vorba de voturi, eu anul asta nu votez :)))) o sa intru din ce in ce mai rar peForum pana ma debarasez total ca e prea multa nebunie si falsitate si m-amApucat iar de OSHO , nu doresc sa -mi stric ZEN-ulHabar n-am ce este OSHO. Dar banuiesc ca ai votat cu PSD... Este? ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Habar n-am ce este OSHO.Dar banuiesc ca ai votat cu PSD... Este? ;)Eu nu votez. Decat daca am pentru ce. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Nieee...doar unii cred asta.;) Tu, chiar tu vorbesti de barbatie ?:))))))))Auzi ? In general cd te refuza cate una, il pui pe Gvb sa sune, ca sa te primeasca sau asta o faci doar cd esti amorezat ? :))))) :slap2 Te-ai informat pe dos... E ok.Atata poti ;) Ines nu vrei tu sa-l intrebi pe "mielusel" cum te-a vorbit, daca tot te-a luat la intrebari...;)El nu face din astea...Nu. Tu macar nu l-ai vorbit de rau dar in capul lui peste tot vede numai din acestea.Esti plin de vorbe! Cu faptele e ceva mai greu...Maestre!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Eu nu votez. Decat daca am pentru ce.Pentru un viitor mai bun!Pentru cresterea pensiilor si salariilor! Pentru bunastarea sufletului!Pentru schimbare....in bine! Bineinteles! Pentru reducerea taxelor si impozitelor! Pentru ieftinirea pretului la carburanti! Pentru contruirea de noi spitale si autostrazi! De scoli nu (mai) avem nevoie.E plin de înţelepti :) Pentru ca e dreptul tau!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Pentru un viitor mai bun!Pentru cresterea pensiilor si salariilor! Pentru bunastarea sufletului!Pentru schimbare....in bine!Pentru ca e dreptul tau!N-am ce s-aleg . Toti is hoti . Iar daca nu sunt, devin dupa alegeri. 👌🽠1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Intai sa vad schimbare in tara, de durata, nu asa la vrajeala sa imi arunce un colt de paine si eu sa tin gura deschisa sa-l prind. Si duoa ce-mi dau momeala sa imi jupoaie blanitza de pe mine .pentru mine sunt irelevante gesturile tuturor dinaintea alegerilor . Pur si simplu ma lasa rece incercarile de manipulare in masa. Prefer sa votez NUL.Sau sa revina Ceausescu 😄 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 N-am ce s-aleg . Toti is hoti . Iar daca nu sunt, devin dupa alegeri.Am completat....Nu cred ca E hoţi N-am intalnit... :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Am completat....Nu cred ca E hoţiN-am intalnit... :) toti sunt* la mine in zona mai spunem si “îs” :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Intai sa vad schimbare in tara, de durata, nu asa la vrajeala sa imi arunce un colt de paine si eu sa tin gura deschisa sa-l prind. Si duoa ce-mi dau momeala sa imi jupoaie blanitza de pe mine .pentru mine sunt irelevante gesturile tuturor dinaintea alegerilor . Pur si simplu ma lasa rece incercarile de manipulare in masa. Prefer sa votez NUL.Sau sa revina Ceausescu Votez Ines!!!
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 STIMATE @ccfdtig, pana si nik name-ul asta ti l-ai pus dupa mine :)) Sa ma jignesti pe mine e inutil, e ca si cum te-ai autoironiza public , toti stim ce am fost eu pentru tine , cativa stiu si ce am insemnat :))Dar cum am zis, eu is prostituata , e normal ca oamenii sa ma placa , unii mai mult decat e cazul, altii mai putini, bani sa fac ....in rest Sanatosi sa fim ! ;) P.S din cauza mea te-ai reapucat de fumat, sa nu te reapuci si de alcool ! 23
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 toti sunt* la mine in zona mai spunem si “îs” :))Nu faceam aluzie nici la zone folclorice si nici la gramatica. Doar la hoţi! Nu este hoţi!Clar?
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Imi era clar de mult, mie. Pacat ca sunt mai multi oameni de varsta a doua, mai multi oameni cu un trai modest si care spera la o viata mai buna (inutil- dupa parerea mea) si aceia voteaza in speranta ca ceva se va schimba.Nu se va schimba nimic. Doar hotii vor fi schimbati cu altiiðŸ˜ðŸ˜€ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 STIMATE @ccfdtig, pana si nik name-ul asta ti l-ai pus dupa mine, nu uita ca veneai zilnic la mine, nu uita ca acum cateva zile trebuia sa stai o noapte (am anulat, ce sa fac) , nu uita ca eu ti-am zis sa nu ma mai deranjezi (o facusei destul) , nu uita ca eu nu uit !Nu te mai face albie de porci singur ca eu oricum nu vreau sa te vorbesc de bine sau de rau pe aici :))Ai inceput tu cu “curva versata”, eu versata sunt, se vede cu ochiul liber, dar mai mult decat atat , ma declar a fii PROSTITUATA , nicidecum CURVA , cat despre cat de inteligenta sunt ....SUNT , si nu un pleonasm sau altceva imi paleste mie acest creier care are un IQ destul de maricel pentru aceasta varsta cruda de 22 :)Sa ma jignesti pe mine e inutil, e ca si cum te-ai autoironiza public , toti stim ce am fost eu pentru tine , cativa stiu si ce am insemnat :))Dar cum am zis, eu is prostituata , e normal ca oamenii sa ma placa , unii mai mult decat e cazul, altii mai putini, bani sa fac ....in rest Sanatosi sa fim ! ;) P.S din cauza mea te-ai reapucat de fumat, sa nu te reapuci si de alcool !Nu am nimic de zis/adaugat... Voiam doar sa apara de 2x :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Nu am nimic de zis/adaugat...Voiam doar sa apara de 2x :)Eu editasem :)) ma luase valul si parca am dat din casa prea mult :)) 21
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Imi era clar de mult, mie. Pacat ca sunt mai multi oameni de varsta a doua, mai multi oameni cu un trai modest si care spera la o viata mai buna (inutil- dupa parerea mea) si aceia voteaza in speranta ca ceva se va schimba.Nu se va schimba nimic. Doar hotii vor fi schimbati cu altiiSperanţa moare ultima!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 23, 2018 Postat Mai 23, 2018 Eu editasem :)) ma luase valul si parca am dat din casa prea mult :))Important este sa dai gunoiul afara!
Postări Recomandate