Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Joaca face bine la copii. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 :slap2 nu ai zis nimic. Era subiectiva treaba.Nici nu trebuia Joaca face bine la copii. :)Feriti-va de mãgãruş ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 :) ai sosit ? Ma bucur. Vezi ca jocurile sunt de multe feluri. De multe ori nu sunt ceea ce par a fi. ;)Totul e sa ai incredere in cel ce te invata jocul. Altfel...canci.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 :))))))))))) deci colorezi dar si citesti povesti pt copii, nu ? :)La 6 ani te descurci, asa-i ?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Ce pana mea ? Sunt lucrat.:))))Cica nu pot trimite pm pana la ora h. :)))))))Sunt lucraaaaaaaaaat. Cozo mi-ai pus o "pila" ? :)))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Joaca Nadal. Eurosport 1. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 :))))))))))) deci colorezi dar si citesti povesti pt copii, nu ? :)La 6 ani te descurci, asa-i ? Ma straduiesc! Stai sa invat sa scriu...Sa vezi atunci! Inca sunt peltic...nu-mi gasesc cuvintele... Ce pana mea ? Sunt lucrat.:))))Cica nu pot trimite pm pana la ora h. :)))))))Sunt lucraaaaaaaaaat. Cozo mi-ai pus o "pila" ? :)))))))Ce Maestru esti!Felicitari!! :hihat
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Ma straduiesc! Stai sa invat sa scriu...Sa vezi atunci! Inca sunt peltic...nu-mi gasesc cuvintele... Ce Maestru esti!Felicitari!! :hihatAi de puii mei. Am bulitos. Tu vrei sa-mi furi titlul de "Maestru" :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 La varsta mea, vei fi "Mare maestru" deci mai mare decat mine.;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 La cum evolueaza societatea si anumite evenimente, Imi este greu sa cred ca am sa apuc varsta matale. M-am resemnat demult ca pensie Nu Pup Macar sa-mi achit ratele la banca :)Macar atat!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Ei ! Nu o apuc eu...pensia zic. La 65-64 sau cat o sa fie. Astia schimba dupa chef si varsta de pensionare.Oricum, tu o apuci. Nu uita ca ti-a zis-o "maestru". ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Aha... Vorbele tale prezinta atata incredere in ochii mei precum avea Mihai Viteazul incredere in otomani. Ti-am mai zis...de ce ma obligi sa repet?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Pai uite: tata a foat bolnav de inima de la 18 ani.A trait totusi 78.Mama bolnava de cancer de 10 ani.Traieste si acum.:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Multumesc ! Asemenea ! :) La toata lumea.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Băi prietene, încep să te recunosc, te apropii de ceea ce știam eu despre tine. "Sărac si cinstit". Și mai ales sincer [/size] :) Remember Karinaa...Pentru voi... cu drag :) Un prieten autentic... să-mi bag picioarele, mă enervați maxim :P :hug1 :hug1 Am omis melodia din simplu motiv ca eu ascult doar manele, populara si muzica lautareasca! In proportie de vreo 90%...Slujbele de la biserica nu se pun ;)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Am omis melodia din simplu motiv ca eu ascult doar manele, populara si muzica lautareasca! In proportie de vreo 90%...Slujbele de la biserica nu se pun ;)Noroc cu Karinaa, care n-a auzit pâna la mine de Nightwish, i-a placut melodia și mai ales videoclipul :) E deschisă spre nou. Accept orice observație în particular :laugh2 :laugh2 . Da' in 3 minute, că mă duc la somn :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Iti fac eu o observatie ! Italic scrie doar cozo. Nu te bagi peste el, clar ? :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Noroc cu Karinaa, care n-a auzit pâna la mine de Nightwish, i-a placut melodia și mai ales videoclipul :) E deschisă spre nou. Accept orice observație în particular :laugh2 :laugh2 . Da' in 3 minute, că mă duc la somn :)Asta-i marele meu talent...Nu ma'ncadrez in cerinte.
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Asta-i marele meu talent...Nu ma'ncadrez in cerinte.D'aia ești prietenul meu :P Ești cam dus cu pluta... ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Mda...Mare grija! Prietenii au 2 feţe...asa zice o manea :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Mda...Mare grija!Prietenii au 2 feţe...asa zice o manea :)Mai ascultă dracului și rock, ăia au o singură față... Schimonosită dar sinceră. Ca la un orgasm pe bune ;) Oare de aia iubesc eu rockul mai presus de orice?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Postat Iunie 4, 2018 Si unii motociclisti au anumite feluri de orgasme...li se trage de la motocicleta. ;)
Postări Recomandate