Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 E ai gafat-o ! Un fleac. ;)Doar le-ai ciuruit. Asta era ideea. :)Stiu ce vorbesc! Nu-i un fleac. Ideea este ca m-au ciuruit ajutoarele...Fara solicitarea mea! Oricum am gafat-o si eu...dar nah...toti gafam. Aia e. 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Stiu ce vorbesc! Nu-i un fleac. Ideea este ca m-au ciuruit ajutoarele...Fara solicitarea mea! Oricum am gafat-o si eu...dar nah...toti gafam. Aia e.Io raman la fleac.:)Cine, ce ajutoare ?Toti gafam dar e normal. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Lasa balivernele! Esti Maestru! Eu'mi permit...Sa ma ţin de Ea...!! 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Nu mai am cuvinte... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2018 Partajează Postat Iunie 5, 2018 Înţeleptule :clap2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Lasa balivernele! Esti Maestru! Eu'mi permit...Sa ma ţin de Ea...!!:) it's a new day. Am inteles. Acum esti "instarit si cinstit" :))))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 :)))))) mai bine ca buzdunel ? Dap. :)Nu dezvolt....dar crede-ma! Pe cuvant. :) :) it's a new day. Am inteles. Acum esti "instarit si cinstit" :)))))))N-ai inteles.Tot sarac sunt. Am avut un moment oportun....de inspiratie :)I-am multumit deja lui Marco :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Dap. :)Nu dezvolt....dar crede-ma! Pe cuvant. :) N-ai inteles.Tot sarac sunt. Am avut un moment oportun....de inspiratie :)I-am multumit deja lui Marco :)Marco Polo zici sau ? :)Ai castigat ceva la pariuri ? :) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 ...I-am multumit deja lui Marco :)Cecchinato, este? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Cozo ? Sa ma inveti si pe mine cu pariurile astea...sportive. Nu ma stiu ca n-am fo curios.Dau o bere ca stiu ca nu bei. :))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Cecchinato, este? :)A avut moment de inspiratie la ei dar mai putin la ele. Jucatori si jucatoare. :))))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Cozo ? Sa ma inveti si pe mine cu pariurile astea...sportive. Eu's incult! N-am cum sa invat eu pe cineva ceva...Mai ales cand este vorba despre Maeştrii! Nu ma stiu ca n-am fo curios.Da.N-ai fost curios. :) Dau o bere ca stiu ca nu bei. :)))))))Cum le stii tu pe toate... A avut moment de inspiratie la ei dar mai putin la ele. Jucatori si jucatoare. :)))))))Cum le stii tu pe toate Maestre! Cum le stii tu pe toate... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Cum le stii tu pe toate Maestre! Cum le stii tu pe toate...Sincer !Nu le stiu pe toate.:)Stiu putin din unele...Ca privesc in micro.;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Pe care le-ai fumat ? :)Înţeleptule! :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Tu pe cine urmaresti? Nu vorbesc cu matale Maestre...Colegul de tot citeste aici. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Simona in semifinala. ;) Un fleac, cum ziceam ! :)Inca putintel...;)Nadal pe Eurosport 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 No, ca am aflat serviciile. Din pacate fara ON in oferta.Poti mai mult!Sa afli ma refeream... Doar esti Maestru! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Imi place de tine dc ai o disponobila, adica inteleg o dispozitie nobila, nu ? D'asta vreau sa te cunosc. La sms vad ca nu raspunzi. Sa vad dc la tel raspunzi dar is timid si dureaza pana imi fac putin curaj. :) Daca promiti ca esti cuminte si NU faci prostii, te iau eu de manuta si te duc pana la usa.De acolo te descurci tu. Doar esti Maestru! Buna!!! Intr-adevar nu prea raspund la mesaj, doar daca te semnezi la sfarsit, sa stiu despre cine e vorba.☺ Singura in locatie nu ma poti gasi, nu pot sa stau fara partenerele mele, dar stai linistit, ti se ofera discretie maxima. Nici nu trebuie sa le vezi la culoare pe colegele mele, daca nu vrei!Zice el asa...La cel putin una din voi stie deja CNP'ul :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 :))) 20 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Poti mai mult!Sa afli ma refeream... Doar esti Maestru!Da.:) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Daca promiti ca esti cuminte si NU faci prostii, te iau eu de manuta si te duc pana la usa.De acolo te descurci tu. Doar esti Maestru! Zice el asa...La cel putin una din voi stie deja CNP'ul :)Imi cumperi si o acadea ? :) Doar i-am facut recenzie la BlondaR, nu-i un secret. :)CNP-ul...:)))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Problema ii alta.:)))))Imi e ca ma duc la karina si ma apuca pandaliile si zic...poftiti va rog cine mai e libera.:)))))))Daca n-am bani suficienti...mi-o iau...:)))))Sunt in Spania acum si nu stiu daca maine o sa am bani de duo sau trio.Desi am vz un anunt cu doua la pret de Karinaa, adica 400/h.Bun pretul ! :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Esti in Spania la Lisabona? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Stiu, esti incult. Lasa. :))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2018 Partajează Postat Iunie 6, 2018 Poti mai mult!Sa afli ma refeream... Doar esti Maestru!No, sa vezi cd aflu nr la Loto.;)Atunci va pup dulce dintr-o tata araba.Am auzit ca acolo au batic, cagula etc.Femeile. :))))Vreau sa ma risc sa dau cagula jos la una.Pana mea, o sa-mi permit.Voi fi instarit cu * sau ** sau *** :)))))) Link spre comentariu
Postări Recomandate