Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Si ma dor ochii, ma dorDe lumina stelelor ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 E ! Doar o melodie . :)Ce-mi place.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Si ma duc si ma tot ducPana la izvor sub nuc :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Am fost deja.N-am ramas.Am revenit.Pe Terra. :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Am fost deja.N-am ramas.Am revenit.Pe Terra. :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Asta'i impresia ta...Cu atatea OZN'uri in cap, nu-i de mirare :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 :slap2Esti bine Maestre? Intreb doar asa... Nu ca as fi afectat.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 :) ozn-uri aveam.La 14 ani.;)Citeam literatura...Acum nu le caut, acum am dat peste extraterestrii.:)))) Cum sa nu fiu bine ?Tot timpul ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Dar de ce ma intrebi ?Esti invidios ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 :) ozn-uri aveam.La 14 ani.;)Citeam literatura...Acum nu le caut, acum am dat peste extraterestrii.:))))Cum sa nu fiu bine ?Tot timpul ! :) Se vede!Se vede... ;) Dar de ce ma intrebi ?Esti invidios ? :)Se vede? ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Nu tot ceea ce se vede si este...Nu.Nu tot timpul. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Vad ca'l iei pe NU in brate. Nu dã bine Maestre! Nu dã bine... ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Da.:)Pana sa-ti arat fulgerul, a disparut.;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 "Curajul este mersul prin frica inspre faptul de a fi liber" :) " Lenesul este un recidivist al paradisului dupa cadere, un insurgent al eternitatii in conditiile finitudinii. "
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Pentru cultura ;)Recomand a se citi o carte despre ce inseamna omenirea impinsa la limita." China in zece cuvinte" - Yu Hua.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Sa revenim la oile noastre. :)Daca arunci in jurul tau o privire odihnita, nepatimasa dar curioasa o sa gasesti suficiente argumente ca sa te bucuri.Zicea cineva: cine te opreste sa-ti faci chiar si 1000 de prieteni ?Iubirea este de a face altora bucurie.Nu exista arta mai frumoasa decat arta educatiei. Astfel se modeleaza suflete, nu olaritul, nu sculptatul si nici pictura, nu poate lua locul acestei arte.:)Scuze pt ozn-uri. :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 :) intrucat Cozo nu mi-a promis ca-mi cumpara o acadea ci doar ca ma duce de manuta pana la karina, am adoptat stilul conservator.*Serios?? Asa se'ncepe o recenzie? Asta intelegi tu prin stil conservator? Tu ai inteles despre ce este vorba aici? :)..... Vai ş'amar!!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Conservator in alt sens ;)Simona in finala. ;)Un fleac...doar stiam.:)M-am informat ! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Nu am avut placerea sa continui...acum am vazut: :) intrucat Cozo nu mi-a promis ca-mi cumpara o acadea ci doar ca ma duce de manuta pana la karina, am adoptat stilul conservator.Partea asta ramane...este EPICA!*Tigari. Pe care le-am fumat.Vorbe, pe care le-am vorbit.Zambete, pe care le-am savurat (reciproc)Rasete, pe care ni le-am daruit reciproc.:)Ce pot sa zic... 👠:clap2 :clapp
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 :) hai ca inca putin. ;)Sambata la 15 pe PRO-TV, o sa vezi cum Simona castiga finala.Un fleac. :))))La 18 am o intalnire cu fosti colegi de clasa din liceu.Bairam iasa.:)))))))PS: promit o recenzie deosebita cand ma duc data viitoare la Anda.O sa vezi ce inseamna deosebita ;)
Postări Recomandate