Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ce frumos ;) Aproape ca ne potrivim....Aproape.Ai baut mult ? :)) ca eu nu ! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 E deja luni ;)Perioada asta pentru mine e un weekend continuu :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 sa ne bucuram de duminica :)E luni ! ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ai baut mult ? :)) ca eu nu ! N-ai cum sa tii pasul cu mine! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 N-ai cum sa tii pasul cu mine!Ai dreptate ! ;) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 E luni ! ;)prima zi de weekend :)) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ai dreptate ! ;) Mereu am!Desi...putini ma cred! Edit:Inclusiv tu!! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ai baut mult ? :)) ca eu nu !N-ai baut mult, adica putin ?N-ai baut deloc ? :)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Mereu am!Desi...putini ma cred!Ehh, bagi in seama toate prostiile ?! :)))) 29 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 N-ai baut mult, adica putin ?N-ai baut deloc ? :))Am baut putin :) eu beau putin in general, ma stii ! ;) 28 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Am baut putin :) eu beau putin in general, ma stii ! ;)Adevarat ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ehh, bagi in seama toate prostiile ?! :)))) Depinde....de cinew vorbeste ;)Ai ceva de zis? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ma ! Io zic toata lumea sa se bucure de viata si sa nu luati lucrurile prea in serios. :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Depinde....de cinew vorbeste ;)Ai ceva de zis?Intotdeauna am ceva de zis, dar acum prefer sa ma abtin.sunt vulnerabila cand beau vodka :)) 28 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Viata e frumoasa ! :)E relativa.D'aia trebuie " Carpe diem " Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Ehh, bagi in seama toate prostiile ?! :)))) Depinde....de cinew vorbeste ;)Ai ceva de zis? Am eu, că m-am enervat :angry Maxim :P Da, bagă, este un băiat sensibil, chiar dacă nu pare...mititelu... Și îmi permit să citez un Maestru: "Nu tot ceea ce se vede si este si nu tot ce este se si vede" O vorbă înțeleaptă care i se potrivește ca o mănușă :) Și nu numai lui...dar în alt sens :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Intotdeauna am ceva de zis, dar acum prefer sa ma abtin.sunt vulnerabila cand beau vodka :)) Schimba bautura!Eu nu beau vodka! Alta persoana mai sincera n-ai sa intalnesti!!!Sincer|!!! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Schimba bautura!Eu nu beau vodka! Alta persoana mai sincera n-ai sa intalnesti!!!Sincer|!!!Ba da, pe mine :P Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Am eu, că m-am enervat :angry Maxim :P Da, bagă, este un băiat sensibil, chiar dacă nu pare...mititelu... Și îmi permit să citez un Maestru: "Nu tot ceea ce se vede si este si nu tot ce este se si vede" O vorbă înțeleaptă care i se potrivește ca o mănușă :) Și nu numai lui...dar în alt sens :)Vorba asta chiar e personala si nu a fost gandita negativ, nici nu cred ca ar castiga cineva ceva, de a mi-o intoarce in sens negativ. ;)Daca-i fara gand negativ, bine e. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Schimba bautura!Eu nu beau vodka! Alta persoana mai sincera n-ai sa intalnesti!!!Sincer|!!!Nu e bine sa fii exagerat de sincer in viata, crede-ma. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Sunt sub influenta acoolului....orice scriu nu e de bine.Scrie-ti voi....eu incerc sa citesc.Vad in ceata. :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 :) pai na, ce vrei sa scriu ? O sa vezi altfel la o varsta ca a mea sau a lui Gvb. :) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Sunt sub influenta acoolului....orice scriu nu e de bine.Scrie-ti voi....eu incerc sa citesc.Vad in ceata. :)Mai bine dormi! Am scris, sper să deslușesti corect ;) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Iti stric topicul :))Aia e! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Partajează Postat Iunie 24, 2018 Mai bine dormi! Am scris, sper să deslușesti corect ;) Sper sa nu o iei personal! :) Nu e de bine!!Dar e bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate