Sari la conținut

NEW in oras Monica - 0725263219

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

am fost si eu, cam acum o luna, nu am facut recenzie la momentul potrivit. nr de contact cel mentionat mai sus, locatie pe langa mega image. confirm si eu zgomotele din camerele celelalte, numai ca in momentul in care se auzeau mi-a zis "e colega mea, sa stii".

aspect, eu as da un 6...1/2 etnie a zis colegul, eu as zice 3/4 etnie, sa nu zic "cioara" :) tatele mici si lasate, slaba, nu prea e pe gustul meu, dar am ramas pentru un mic masaj. cand a inceput oralul, fiind deja infierbantat, acccident, a cazut musca pe ciment, mi-am dat drumul aproape instantaneu. unde castiga ea, la GFE...este sociabila, insa faptul ca este de etnie mie nu mi-a placut .

locatie 8 (nu am incercat baia, actiunea s-a petrecut pe o saltea pe jos, camera relativ curata)

aspect 6...sa zicem

oral 9

gfe 8

mai multe n-am ce sa zic...n-as recomanda-o, nu ma mai duc. sunt unii, insa , carora le-ar putea place compania ei

Ai futut-o gratis ?

Postat

am fost si eu, cam acum o luna, nu am facut recenzie la momentul potrivit. nr de contact cel mentionat mai sus, locatie pe langa mega image. confirm si eu zgomotele din camerele celelalte, numai ca in momentul in care se auzeau mi-a zis "e colega mea, sa stii".

aspect, eu as da un 6...1/2 etnie a zis colegul, eu as zice 3/4 etnie, sa nu zic "cioara" :) tatele mici si lasate, slaba, nu prea e pe gustul meu, dar am ramas pentru un mic masaj. cand a inceput oralul, fiind deja infierbantat, acccident, a cazut musca pe ciment, mi-am dat drumul aproape instantaneu. unde castiga ea, la GFE...este sociabila, insa faptul ca este de etnie mie nu mi-a placut .

locatie 8 (nu am incercat baia, actiunea s-a petrecut pe o saltea pe jos, camera relativ curata)

aspect 6...sa zicem

oral 9

gfe 8

mai multe n-am ce sa zic...n-as recomanda-o, nu ma mai duc. sunt unii, insa , carora le-ar putea place compania ei

Ai futut-o gratis ?

• Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
Postat

Ai futut-o gratis ?

https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/38912484_434028857091389_644238312646639616_n.jpg?_nc_cat=0&oh=988d21e601d30647a25ceb861071af84&oe=5C00FCE0

• Like 1

Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0
Postat

nu, am uitat sa mentionez cadoul. 150 de lei, un masaj si un mic oral :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...