Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 nu stiu de ce intru pe cacatul asta de forum, unde 80% din postari au greseli gramaticale, greseli logice sau vadesc o crasa lipsa de cultura/imbecilitate de suburbie. initial intram pentru oferta expusa, dar m-am cam convins - plin de ciorex si epave urat mirositoare. si atunci, ma intreb si va intreb pe voi, astia care macar stiti a scrie - de ce intru aici?uneori viata este asa de inutila. faci umbra cateva momente in eternitatea asta, navigand printre cacaturi si mizerii, dupa care dai ochii peste cap ca un peste imputit.cam asta as vrea sa aflu; va multumesc si sper sa crapati de fericire! 3 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2018 ... parerea unei pizde e irelevanta. 1 Link spre comentariu
curvet Reputație: 32 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat Februarie 23, 2018 Unii se grabesc si fac greseli din neatentie, nu trebuie sa-i judecam asa aspru.De plictiseala de asta intri. Sau din lipsa de ocupatie. Sau pentru ca vrei sa futi ceva. Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 pe topicul asta toate parerile conteaza, pe altele nu. 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 as vrea sa o intalnesc pe Erika, dar incerc de cateva luni sa o contactez si nimic. 1 1 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Februarie 23, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 23, 2018 pe topicul asta toate parerile conteaza, pe altele nu. Draga, vorbeam despre parerea ta legat de site. :) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 nu stiu de ce intru pe cacatul asta de forum, unde 80% din postari au greseli gramaticale, greseli logice sau vadesc o crasa lipsa de cultura/imbecilitate de suburbie. initial intram pentru oferta expusa, dar m-am cam convins - plin de ciorex si epave urat mirositoare. si atunci, ma intreb si va intreb pe voi, astia care macar stiti a scrie - de ce intru aici?uneori viata este asa de inutila. faci umbra cateva momente in eternitatea asta, navigand printre cacaturi si mizerii, dupa care dai ochii peste cap ca un peste imputit.cam asta as vrea sa aflu; va multumesc si sper sa crapati de fericire!Interese meschine Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 eu am femei la produsintru sa vad care mai e treaba, pe cine mai banez, mai o recenzie falsa mai o amenintare d-astea.. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 STII CE ZIC ? Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 ce-ti produc femeile? cateva sute de useri crezi ca o sa iti aduca vreun profit, raportat la timpul consumat pe forum? 2 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 bani, ce mortii lor sa produca =)) eu sunt un peste modern si nu ma stie nimeni 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 ce masina ai? 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 cashtech 8900 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 bani, ce mortii lor sa produca =)) eu sunt un peste modern si nu ma stie nimenideci exista si proxeneti mai putin moderni al caror comportament tu incerci sa il eviti? 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 da, manca-mi-ai coaiele si pula =)) 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 daca le stii comportamentul inseamna ca e deja parte din tine, deci a incerca sa nu faci ceva ce este natural pentru tine te frustreaza si te aduce intr-o stare de impotenta. 1 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 aproape ca-mi vine sa-mi dau drumu in tine Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 deci este prezenta si o oarecare indecizie, o nehotarare... in timpul coitusului ai experimentat flashuri, adica imagini fulgeratoare cu parintii tai in pozitii indecente? 3 Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 e prezenta ma-tan-ai niciun haz 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 este important sa te analizezi un pic; inainte sa introduci penisul in prietena/iubita/piranda etc, observa ce iti vine in minte. imaginea care sta sa sara in fata ochilor. odata ce stapanesti subconstientul, potenta ta va fi la cote maxime. 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 ... si atunci, ma intreb si va intreb pe voi, astia care macar stiti a scrie - de ce intru aici?... si sper sa crapati de fericire!Eu macar stiu a scrie, asa ca imi permit sa iti raspund, si de data asta chiar iti raspund sincer: intri din cauza ta! Tot ce se intampla in viata ta ti se datoreaza! Destinul iti ofera o multitudine de sanse ca sa alegi corect. Totul depinde de tine!N-o sa crap niciodata de fericire pentru ca stiu sa visez cu ochii deschisi pana la limita suportabilitatii, fara sa o depasesc. Pana si pe acest forum penibil eu gasesc motive care sa ma ajute sa merg inainte...Incearca si tu! :) Link spre comentariu
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 alt prost care traieste pa forum :( 1 Link spre comentariu
wavetrex Reputație: 1049 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Intre munti si vai si dealuri Oras:Intre munti si vai si dealuri Partajează Postat Februarie 24, 2018 nu stiu de ce intru pe cacatul asta de forum Cateodata trebuie sa descoperi care este cel mai jos punct al naturii umane ca sa realizezi ca "poate fi mai rau", si ca de fapt tie ti-e chiar bine. Cocina asta concureaza cu siguranta pentriu premiul: "cel mai infect loc de pe internetul romanesc". 1 Link spre comentariu
indragostitul Reputație: 660 Postat Februarie 24, 2018 Oras:in paradis Oras:in paradis Partajează Postat Februarie 24, 2018 Ai de pula mea ...cum zicea cineva pe aici. 1 Link spre comentariu
georgepr Reputație: 1098 Postat Februarie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2018 Profund subiect. Te-ai gandit sa predai filozofie la Sorbona? 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum