Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Forumul e util, atunci cand vine vorba de recenzii. Sper ca majoritatea sunt autentice, cu tot cu subiectivismul lor, care cred ca-i necesar si chiar benefic. Asta ne ajuta pe noi sa ne delimitam cautarile. Cu toate astea, eu am inceput sa intru din ce in ce mai des doar ca sa mai ma amuz putin. Discutiile picante, caterinca, sa vad cine, ce a mai gatit, bancuri. E un fel de mix. Mie imi place, are de toate. Link spre comentariu
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Februarie 24, 2018 Oras:F Oras:F Partajează Postat Februarie 24, 2018 Unii se grabesc si fac greseli din neatentie, nu trebuie sa-i judecam asa aspru.De plictiseala de asta intri. Sau din lipsa de ocupatie. Sau pentru ca vrei sa futi ceva.P-aci futi doar timpul si nervii - preferabil, pe ai altora :laugh2 1 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 24, 2018 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 24, 2018 eu am femei la produsintru sa vad care mai e treaba, pe cine mai banez, mai o recenzie falsa mai o amenintare d-astea..Am rămas cu 8 dîn 13...mi-aÅŸ pula-n castroanili lor 😈😈😈 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Martie 1, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Martie 1, 2018 nu stiu de ce intru pe cacatul asta de forum, unde 80% din postari au greseli gramaticale, greseli logice sau vadesc o crasa lipsa de cultura/imbecilitate de suburbie. initial intram pentru oferta expusa, dar m-am cam convins - plin de ciorex si epave urat mirositoare. si atunci, ma intreb si va intreb pe voi, astia care macar stiti a scrie - de ce intru aici?uneori viata este asa de inutila. faci umbra cateva momente in eternitatea asta, navigand printre cacaturi si mizerii, dupa care dai ochii peste cap ca un peste imputit.cam asta as vrea sa aflu; va multumesc si sper sa crapati de fericire!Ca sa intrebi tu! 2 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 1, 2018 Cateodata trebuie sa descoperi care este cel mai jos punct al naturii umane ca sa realizezi ca "poate fi mai rau", si ca de fapt tie ti-e chiar bine. Cocina asta concureaza cu siguranta pentriu premiul: "cel mai infect loc de pe internetul romanesc".Hai cu deratizarea! Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 1, 2018 P-aci futi doar timpul si nervii - preferabil, pe ai altora :laugh2Pai astia imi fut nervii tot timpul...nu mai vreau sa-i enumar...se stiu ei... 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 1, 2018 alt prost care traieste pa forum :(Ca tu nu traiesti:( Link spre comentariu
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Ca tu nu traiesti:(Iar votezi cu PSD-ul ?!?!?!? 1 1 Link spre comentariu
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 1, 2018 Iar votezi cu PSD-ul ?!?!?!?Io cu ALDE :-) :-) sunt Tariceanu :-) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum