Sari la conținut

de ce stau pe forum

Vizitator notsecure

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Forumul e util, atunci cand vine vorba de recenzii. Sper ca majoritatea sunt autentice, cu tot cu subiectivismul lor, care cred ca-i necesar si chiar benefic. Asta ne ajuta pe noi sa ne delimitam cautarile.

Cu toate astea, eu am inceput sa intru din ce in ce mai des doar ca sa mai ma amuz putin. Discutiile picante, caterinca, sa vad cine, ce a mai gatit, bancuri. E un fel de mix. Mie imi place, are de toate.

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

nu stiu de ce intru pe cacatul asta de forum, unde 80% din postari au greseli gramaticale, greseli logice sau vadesc o crasa lipsa de cultura/imbecilitate de suburbie. initial intram pentru oferta expusa, dar m-am cam convins - plin de ciorex si epave urat mirositoare. si atunci, ma intreb si va intreb pe voi, astia care macar stiti a scrie - de ce intru aici?

uneori viata este asa de inutila. faci umbra cateva momente in eternitatea asta, navigand printre cacaturi si mizerii, dupa care dai ochii peste cap ca un peste imputit.

cam asta as vrea sa aflu; va multumesc si sper sa crapati de fericire!

Ca sa intrebi tu!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Cateodata trebuie sa descoperi care este cel mai jos punct al naturii umane ca sa realizezi ca "poate fi mai rau", si ca de fapt tie ti-e chiar bine.

Cocina asta concureaza cu siguranta pentriu premiul: "cel mai infect loc de pe internetul romanesc".

Hai cu deratizarea!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...