Sari la conținut

Amalia

Postări Recomandate

Postat

talentatului domn Joe Black !

1. nu te-am comparat cu nimeni dar tu ma compari lejer cu "ratacitul" ala ......sa faca "asta"  5% recenzii cate am facut eu si dupa ne comparam ,bucurosi !

2. mi-am cerut scuze pentru exprimarea : "care mananca rahat ?" ,desi nu cred ca este o expresie calomniatoare,se foloseste mai tot timpul chiar intre prieteni ....nu suntem pe un forum care dezbate valorile crestine !!

3. nu ma inspira recenziile tale din cauza ca nu sunt facute in premiera (adica marea majoritate le faci dupa ce altul mai curajos merge ca deschizator de drumuri si implicit risca o eventuala teapa) - vezi de exemplu recenzia facuta de Corcodelgigel ,bravo lui ! om care risca bani ca sa ne spuna si noua

as mai spune cate ceva dar ma opresc aici .Seara buna !

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

talentatului domn Joe Black !

1. nu te-am comparat cu nimeni dar tu ma compari lejer cu "ratacitul" ala ......sa faca "asta"  5% recenzii cate am facut eu si dupa ne comparam ,bucurosi !

2. mi-am cerut scuze pentru exprimarea : "care mananca rahat ?" ,desi nu cred ca este o expresie calomniatoare,se foloseste mai tot timpul chiar intre prieteni ....nu suntem pe un forum care dezbate valorile crestine !!

3. nu ma inspira recenziile tale din cauza ca nu sunt facute in premiera (adica marea majoritate le faci dupa ce altul mai curajos merge ca deschizator de drumuri si implicit risca o eventuala teapa) - vezi de exemplu recenzia facuta de Corcodelgigel ,bravo lui ! om care risca bani ca sa ne spuna si noua

as mai spune cate ceva dar ma opresc aici .Seara buna !

M-ai facut sa zambesc si pentru asta iti multumesc ... de dragul discutiei am sa imi asum dreptul la replica:

1. Nu am facut nici o comparatie ... daca ai sa recitesti, exemplul tau a fost dat pentru a ajunge la concluzia ca nu conteaza ce spui vizavi de ceilalti membri ci conteaza doar experienta impartasita pentru ca ceilalti sa isi faca o idee cat mai apropiata de adevar

2. e alegerea ta cum sa vorbesti cu prietenii ... si ce cuvinte iti alegi insa daca e sa faci referire la o persoana care nu o cunosti eu cred ca ar fi mai bine sa iti masori cuvintele ... chiar daca nu suntem pe un forum care dezbate valorile crestine, ceva mai mult bun simt ne-ar prinde bine la toti.

3. nu am avut niciodata pretentia ca sunt un varf de lance, cu toate ca am avut si eu prime recenzii la fete ...  pe de alta parte la peste 700 de postari cred ca este greu sa imi faci o analiza vizavi de acest aspect...

Ca si concluzie:

prea multa vorba si pierdem esenta acestui forum .... cred ca este un principalul motiv pentru care avem foarte putini membri noi - aproape spre 0 chiar ... oamenii gasesc foarte greu informatiile pentru care acceseaza acest forum in atatea off-topicuri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.