Fouryou Reputație: 84 Postat Septembrie 26 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 26 Disponibila dupa ora 17 😘 1 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26 Postat Septembrie 26 1 oră în urmă, Fouryou a spus: Disponibila dupa ora 17 😘 Brunetă???
Fouryou Reputație: 84 Postat Septembrie 28 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 28 Indisponibila!!! Voi reveni luni sau marti !
Unuldinei Reputație: 2 Postat Septembrie 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 28 Pe la timisoara pe cand? 1
lenovo1234 Reputație: 0 Postat Octombrie 9 Postat Octombrie 9 On 10/1/2025 at 10:41 AM, Fouryou said: Disponibila 😘 Bună! Mai esti in Cluj-Napoca?
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 17 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 17 Disponibila dupa ora 13 !!! Te-ai saturat de banal?Iti doresti ceva diferit? 🫦Discreta , Selectiva , nepedepsit de buna🫦 Ai intrat pe topicul care trebuie….Eleganta, senzuala , educata si pasionala , inaltime 1,70 , 58 Kg , sani cupa D ,piele fina , buze moi,miros curat si o atitudine care iti topeste orice rezistenta . Nu sunt pentru toti.Sunt pentru barbatii care stiu sa aprecieze detaliile. Ca si servicii iti pot oferi : 🍑 sex diferite pozitii 👅 Blowjob adânc , umed , lent (cu contact vizual) 💕💕| FK | 69 | Facesitting (, imi place sa domin usor si sa simt cum te pierzi sub mine) 💋 GFE total – apropiere , tandrete ✨ masaj prostatic, tittsfuck, finalizare corporala ⛔ Fantezii? Imi spui, le traim. 📍Doar pentru domni curati, eleganti si seriosi. Preturi: 👅250-30min 💄450-1 ora Te primesc într-un apartament privat, curat si discret , park lake, in spate la iulius mall .Igiena impecabila, confidențialitate totala, selectiva cu cine imi trece pragul. ps: avand in vedere ca nu imi gasesc topicul vechi am decis sa deschid unul nou. Pentru o mai buna organizare a programarilor va rog sa imi scrie-ti un mesaj pe whatsapp 0744405554 2 2
sophiedee Reputație: 370 Postat Octombrie 18 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 18 Parca ai sanii mai mari ca si mai demult
MaxHuman Reputație: 14 Postat Octombrie 18 Oras:Cluj Disponibila Oras:Cluj Disponibila Postat Octombrie 18 O dulceață de față. Te pup Eva!
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 19 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 19 Acum 15 ore, sophiedee a spus: Parca ai sanii mai mari ca si mai demult Depinde de perioada in care ne-am vazut ultima data. Din todeauna am oscilat cu kg , 3-4 la numar . In pozele de sus , rochia respectiva imi facea sanii imensi, croiala e de vina 🫣☺️. 1
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 19 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 19 Acum 17 ore, MaxHuman a spus: O dulceață de față. Te pup Eva! 😘
sophiedee Reputație: 370 Postat Octombrie 20 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Octombrie 20 La 19.10.2025 la 9:44, Fouryou a spus: Depinde de perioada in care ne-am vazut ultima data. Din todeauna am oscilat cu kg , 3-4 la numar . In pozele de sus , rochia respectiva imi facea sanii imensi, croiala e de vina 🫣☺️. A, deci rochia e de vina Cred ca prin 2020/21 ultima data
JohnCaprioar Reputație: 53 Postat Octombrie 21 Oras:Medias Oras:Medias Postat Octombrie 21 Buna dimineata! Care imi sunt sansele sa te mai gasesc in Cluj si saptamana viitoare?
ipod Reputație: 157 Postat Octombrie 21 Oras:CJ Oras:CJ Postat Octombrie 21 Salut, am fost si eu pe la Eva saptamana trecuta, am petrecut 2 ore minunate. Sincer m-am bucurat cand am vazut ca s-a reintors, nu o mai vazusem de 4 - 5 ani. Acceasi persoana draguta si superba pe care o tineam minte. Actiunea a inceput cu un oral din partea mea, care incet incet s-a transformat intr-un facesitting si un orgasm frumos din partea ei. Am trecut la normal in vreo 2 3 pozitii un masaj si deja trecuse o ora jumate. Dupa o pauza am inceput iarasi cu un oral, de data asta din partea ei si cu greu am reusit si a 2-a finalizare. Multumesc Eva 😘 1
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 22 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 22 La 21.10.2025 la 10:42, ipod a spus: Salut, am fost si eu pe la Eva saptamana trecuta, am petrecut 2 ore minunate. Sincer m-am bucurat cand am vazut ca s-a reintors, nu o mai vazusem de 4 - 5 ani. Acceasi persoana draguta si superba pe care o tineam minte. Actiunea a inceput cu un oral din partea mea, care incet incet s-a transformat intr-un facesitting si un orgasm frumos din partea ei. Am trecut la normal in vreo 2 3 pozitii un masaj si deja trecuse o ora jumate. Dupa o pauza am inceput iarasi cu un oral, de data asta din partea ei si cu greu am reusit si a 2-a finalizare. Multumesc Eva 😘 Multumesc pt cele scrise , sper sa ne revedem curand 😘.
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 23 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 23 Disponibila dupa ora 16 😘 1 5
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 24 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 24 Hei 👋 😘 astazi nu sunt disponibila !!
moigradanne Reputație: 30 Postat Octombrie 25 Telefon: 0264413456 Oras:Cluj Telefon: 0264413456 Oras:Cluj Postat Octombrie 25 Bună dimineața ! Astăzi ești disponibilă?
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 25 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 25 Acum 2 ore, moigradanne a spus: Bună dimineața ! Astăzi ești disponibilă? Buna , da, astazi voi fi disponibilă.
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 27 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 27 Salutare!!! astazi voi fi indisponibila😘
JohnCaprioar Reputație: 53 Postat Octombrie 27 Oras:Medias Oras:Medias Postat Octombrie 27 4 hours ago, Fouryou said: Salutare!!! astazi voi fi indisponibila😘 Asta veste proasta... Si confirmasem dupa cum am stabilit
Fouryou Reputație: 84 Postat Octombrie 29 Oras:Tm Oras:Tm Postat Octombrie 29 La 27.10.2025 la 12:40, JohnCaprioar a spus: Asta veste proasta... Si confirmasem dupa cum am stabilit disponibila dupa ora 14 🫣😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum