diezel1 Reputație: -16 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2024 Acum 1 minut, Evasweet a spus: Salutare băieți !!!!! De luni dimineata voi fi disponibilă pt programări . Pentru o buna organizare a programărilor va rog sa îmi Spune-ți dacă ne cunoaștem sau nu și in ce interval orar va pot deranja cu un răspuns .😘😘 Hello! Vino și pe la București! 😁 2 1
Evasweet Reputație: 98 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 27, 2024 Buna dimineața !!! Voi mai fi disponibila pana vineri inclusiv … Pentru o mai buna organizare a programărilor va rog sa specificați dacă ne cunoaștem sau nu și pana când va pot deranja cu un răspuns .😘
Evasweet Reputație: 98 Postat Noiembrie 29, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 29, 2024 Indisponibilă !!!
Evasweet Reputație: 98 Postat Martie 1 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 1 I’m back 🫣☺️ Salutare băieți!! Doar ce am ajuns în CJ , locația este în Park Lake și astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 17 . Cei ce doresc o programare , vă rog să îmi lăsați un mesaj pe Whatapp 😘😘 1 10
Evasweet Reputație: 98 Postat Martie 3 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 3 Disponibilă pt programări 👅🫦 1 3
Evasweet Reputație: 98 Postat Martie 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 4 Salutare băieți , astăzi ,probabil și mâine voi fi indisponibilă .
tomhardy69 Reputație: 18 Postat Martie 4 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4 intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul
Rbrt14 Reputație: 69 Postat Martie 4 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 4 22 minutes ago, tomhardy69 said: intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul De ce spui asta?
jackboys Reputație: 1 Postat Martie 4 Postat Martie 4 Acum 23 minute, tomhardy69 a spus: intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul John Cena tot John Cena rămâne 😅
tomhardy69 Reputație: 18 Postat Martie 4 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4 2 minutes ago, jackboys said: John Cena tot John Cena rămâne 😅 eh, mai imbatraneste si el :))
Evasweet Reputație: 98 Postat Martie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6 Salutare băieți … astăzi nu mai am disponibilitate ..
ioda69 Reputație: 850 Postat Martie 23 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Martie 23 Acum 2 ore, Unuldinei a spus: Pe unde te mai găsim? Acasa 😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum