diezel1 Reputație: -11 Postat Noiembrie 24, 2024 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 24, 2024 Acum 1 minut, Evasweet a spus: Salutare băieți !!!!! De luni dimineata voi fi disponibilă pt programări . Pentru o buna organizare a programărilor va rog sa îmi Spune-ți dacă ne cunoaștem sau nu și in ce interval orar va pot deranja cu un răspuns .😘😘 Hello! Vino și pe la București! 😁 2 1
Evasweet Reputație: 99 Postat Noiembrie 27, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 27, 2024 Buna dimineața !!! Voi mai fi disponibila pana vineri inclusiv … Pentru o mai buna organizare a programărilor va rog sa specificați dacă ne cunoaștem sau nu și pana când va pot deranja cu un răspuns .😘
Evasweet Reputație: 99 Postat Noiembrie 29, 2024 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 29, 2024 Indisponibilă !!!
Evasweet Reputație: 99 Postat Martie 1 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 1 I’m back 🫣☺️ Salutare băieți!! Doar ce am ajuns în CJ , locația este în Park Lake și astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 17 . Cei ce doresc o programare , vă rog să îmi lăsați un mesaj pe Whatapp 😘😘 1 10
Evasweet Reputație: 99 Postat Martie 3 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 3 Disponibilă pt programări 👅🫦 1 4
Evasweet Reputație: 99 Postat Martie 4 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 4 Salutare băieți , astăzi ,probabil și mâine voi fi indisponibilă .
tomhardy69 Reputație: 22 Postat Martie 4 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4 intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul
Rbrt14 Reputație: 69 Postat Martie 4 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Martie 4 22 minutes ago, tomhardy69 said: intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul De ce spui asta?
jackboys Reputație: 1 Postat Martie 4 Postat Martie 4 Acum 23 minute, tomhardy69 a spus: intre timp, nu mai nici dulce nici manierata. As zice ca poate fi editat titlul John Cena tot John Cena rămâne 😅
tomhardy69 Reputație: 22 Postat Martie 4 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 4 2 minutes ago, jackboys said: John Cena tot John Cena rămâne 😅 eh, mai imbatraneste si el :))
Evasweet Reputație: 99 Postat Martie 6 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 6 Salutare băieți … astăzi nu mai am disponibilitate ..
ioda69 Reputație: 855 Postat Martie 23 Oras:Tokyo Oras:Tokyo Postat Martie 23 Acum 2 ore, Unuldinei a spus: Pe unde te mai găsim? Acasa 😉
Daniel019 Reputație: 83 Postat Mai 14 Oras:Cluj si altele Oras:Cluj si altele Postat Mai 14 Salutare , Am ajuns și eu la Eva cea dulce , ce-i drept nu-i pacat ... a fost prin martie... Am lasat sa treaca mai mult timp ca sa scriu , daca o faceam imediat as fi fost mult mai aprins pentru ca este fix genul de femeie ce-mi place tare . M-am programat cu o zi inainte via whatsapp si am primit toate detaliile extrem de profi . Locatia pe langa delta studio , cand am iesit din lift.. in stanga .... in fine , un studio tocmai bun pentru astfel de activitati , erau de toate ... atat la baie cat si in camera propriu zisa . Sa revenim ... Ea este o tipa foarte pe gustul meu , o femeie frumoasa , un pic timida ( știe sa ascundă asta ) , se pot aborda cu ușurință tot felul de subiecte pentru discuția de dinainte, ce sa mai ... o mamica misto tare . M-am dus-uit iar apoi am intrat în gratiile tinerei domnite destul de natural ca intro. FK - 9 ea / 9 eu Sex oral ea - 8.7 ( daca nu ma insel , cred ca mi-a zis ca este usor racita ) Sex oral eu - sper ca nu m-am făcut de ras Sex normal - spre 9 , cred ca a fost o singura pozitie cu mine deasupra ... foarte intim si plin de pasiune ( imi reprosez mie ca n-am putut eu mai bine si mai de calitate ) Apoi am mai rămas preț de câteva minute + ceva tutun incalzit unul lângă altul și am mai povestit tot felul de nimicuri - chiar este o buna profesionista - iti lasa impresia prin gesturi și mângâieri ca doar tu esti " miezul " pentru alea cateva clipe . All în One - mi-a plăcut tare aceasta femeie , chiar a fost dulce si manierata , cel putin cu mine . Parca sa zic ca am stat 60 de minute și am fost tarifat fix ca-n meniu . Cu siguranță o sa mai revin , Toate cele bune ! 1
Invingatoru Reputație: 1 Postat Mai 14 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 14 Acum 3 ore, Daniel019 a spus: Salutare , Am ajuns și eu la Eva cea dulce , ce-i drept nu-i pacat ... a fost prin martie... Am lasat sa treaca mai mult timp ca sa scriu , daca o faceam imediat as fi fost mult mai aprins pentru ca este fix genul de femeie ce-mi place tare . M-am programat cu o zi inainte via whatsapp si am primit toate detaliile extrem de profi . Locatia pe langa delta studio , cand am iesit din lift.. in stanga .... in fine , un studio tocmai bun pentru astfel de activitati , erau de toate ... atat la baie cat si in camera propriu zisa . Sa revenim ... Ea este o tipa foarte pe gustul meu , o femeie frumoasa , un pic timida ( știe sa ascundă asta ) , se pot aborda cu ușurință tot felul de subiecte pentru discuția de dinainte, ce sa mai ... o mamica misto tare . M-am dus-uit iar apoi am intrat în gratiile tinerei domnite destul de natural ca intro. FK - 9 ea / 9 eu Sex oral ea - 8.7 ( daca nu ma insel , cred ca mi-a zis ca este usor racita ) Sex oral eu - sper ca nu m-am făcut de ras Sex normal - spre 9 , cred ca a fost o singura pozitie cu mine deasupra ... foarte intim si plin de pasiune ( imi reprosez mie ca n-am putut eu mai bine si mai de calitate ) Apoi am mai rămas preț de câteva minute + ceva tutun incalzit unul lângă altul și am mai povestit tot felul de nimicuri - chiar este o buna profesionista - iti lasa impresia prin gesturi și mângâieri ca doar tu esti " miezul " pentru alea cateva clipe . All în One - mi-a plăcut tare aceasta femeie , chiar a fost dulce si manierata , cel putin cu mine . Parca sa zic ca am stat 60 de minute și am fost tarifat fix ca-n meniu . Cu siguranță o sa mai revin , Toate cele bune ! Încă mai activează? Văd că primește mesaje pe whatsapp, dar pe forum nu a mai intrat din Martie.
SilviuSi Reputație: 131 Postat Mai 14 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Postat Mai 14 32 minutes ago, Invingatoru said: Încă mai activează? Văd că primește mesaje pe whatsapp, dar pe forum nu a mai intrat din Martie. De obicei cand nu era in tara ea activa pe Italia
Invingatoru Reputație: 1 Postat Mai 14 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 14 Acum 2 minute, SilviuSi a spus: De obicei cand nu era in tara ea activa pe Italia Cred că a lucrat în anii trecuți. Mă refer acum de când a revenit, din Septembrie 2024. I-am scris azi pe whatsapp si mesajele se trimiteau. Dar pe forum nu a mai intrat din Martie. De asta întrebam dacă mai lucrează.
Invingatoru Reputație: 1 Postat Mai 15 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 15 Nu știu de ce am impresia că ar lucra cu circuit închis acum. Că văd că primește mesajele pe whatsapp.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum