sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari meriti din plin locul in top te pupMultumesc :* Link spre comentariu
daniell86 Reputație: 99 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari💋sper sa ne putem sincroniza zilele urmatoare. Link spre comentariu
florin90m Reputație: 2797 Postat Mai 18, 2018 Oras:Blaj Oras:Blaj Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitări ⚘! Sper să ne vedem cât de curând. Link spre comentariu
camarro Reputație: 2978 Postat Mai 18, 2018 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari Eva pt.promovare Link spre comentariu
ciupidupi Reputație: 86 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari! Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Mai 18, 2018 Deci dupa fapta si rasplata, a meritat efortul , atat al meu (mai putin) cat si al tau, Eva.Felicitari !!!!! 1 Link spre comentariu
danutzzzzzzzz Reputație: 238 Postat Mai 18, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari ! la cat mai multe "succesuri" ! Link spre comentariu
ciupidupi Reputație: 86 Postat Mai 18, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 18, 2018 Azi am avut norocul sa-i trec pragul! Ce pot sa spun..... atmosfera a fost degajata, relaxanta, am stat de vb despe una, alta( relaxant) acesta pare a fi cuvantul potrivit! Programare facuta prin sms . Odata ajuns in ușa damezei am avut norocul sa vad o femeie frumoasa, cu " nește"" bombe" de toata frumusetea! In timpul in care am stat la socializare, a dovedit a fi gazda perfecta! ( suc, apa, tigara....) Cu toate ca am fost pregatit de acasa, am fost invitat la duș , dupa care am intrat in camera in care se desfasoara actiunea( atat de natural si firesc, parca eram cunostinte vechi, care din cand in cand ne mai " (prostim"). Oral- ok nota 9!Np. -super! Nota 10 Gfe. -10 Tin sa precizez ca este o persoana cu care ai ce vorbi, nu teplictisesti! ( asta tine de fiecare futador in parte)! Am optat pentru o ora! Platit 300 lei/ora! Al doilea numar nefiind consumat( vina mea)! Pe aceasta cale tin sa o salut si sa o felicit pentru promovare! Toate cele bune! 7 Link spre comentariu
florin46 Reputație: 1065 Postat Mai 18, 2018 Oras:Plimbaret prin NV Oras:Plimbaret prin NV Partajează Postat Mai 18, 2018 Felicitari, sanatate, spor si succese maxime ! Sa nu ne dezamagesti, in sensul in care sa ne privesti pe noi de sus daca ai fost urcata sus 😜 3 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 19, 2018 Azi am avut norocul sa-i trec pragul! Ce pot sa spun..... atmosfera a fost degajata, relaxanta, am stat de vb despe una, alta( relaxant) acesta pare a fi cuvantul potrivit! Programare facuta prin sms . Odata ajuns in ușa damezei am avut norocul sa vad o femeie frumoasa, cu " nește"" bombe" de toata frumusetea! In timpul in care am stat la socializare, a dovedit a fi gazda perfecta! ( suc, apa, tigara....) Cu toate ca am fost pregatit de acasa, am fost invitat la duș , dupa care am intrat in camera in care se desfasoara actiunea( atat de natural si firesc, parca eram cunostinte vechi, care din cand in cand ne mai " (prostim"). Oral- ok nota 9!Np. -super! Nota 10 Gfe. -10 Tin sa precizez ca este o persoana cu care ai ce vorbi, nu teplictisesti! ( asta tine de fiecare futador in parte)! Am optat pentru o ora! Platit 300 lei/ora! Al doilea numar nefiind consumat( vina mea)! Pe aceasta cale tin sa o salut si sa o felicit pentru promovare! Toate cele bune!Ms pt cuvintele scrise si sper sa ne revedem cat de curand :* 1 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 19, 2018 Buna dimineata Disponibila pt programări trimite-ți un sms la nr 0747412807 sau pe whatsapp. 1 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Mai 19, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Mai 19, 2018 Am revizitat-o pe Eva de data asta alta locatie pe Teodor Mihali vizavi de benzinaria MOL ce pot sa zic e aceeasi fata zambareata si prietenoasa cu un nivel ridicat al serviciilor, atitudine pro client si atenta la cerintele tale. Prea multe nu mai scriu ca i-am facut deja o recenzie atata ca mai primeste ceva peste notele de data trecuta asa ca o medie 9.5. Sper sa fie o prezenta permanenta in Cluj. Te pup Eva! 4 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 19, 2018 Am revizitat-o pe Eva de data asta alta locatie pe Teodor Mihali vizavi de benzinaria MOL ce pot sa zic e aceeasi fata zambareata si prietenoasa cu un nivel ridicat al serviciilor, atitudine pro client si atenta la cerintele tale. Prea multe nu mai scriu ca i-am facut deja o recenzie atata ca mai primeste ceva peste notele de data trecuta asa ca o medie 9.5. Sper sa fie o prezenta permanenta in Cluj. Te pup Eva!:* te astept sa revii cat mai curand posibil..:* 1 Link spre comentariu
maximusm75 Reputație: 181 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat Mai 19, 2018 Felicitari Eva! Nice! :)! Nu ai ce sa faci tre sa 'te muti' la Cj!:). Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 19, 2018 Felicitari Eva! Nice! :)! Nu ai ce sa faci tre sa 'te muti' la Cj!:). :* Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Felicitări!! :* cu întârziere :) Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 20, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 20, 2018 Buna dimineata pt programări trimite-ți un sms la nr 0747412807 sau pe whatsapp. Disponibila pana la ora 21 :* 1 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 21, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 Buna dimineata pt programări trimite-ți un sms la nr 0747412807 sau pe whatsapp. Disponibila pana la ora 22 12 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 21, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 ??? 14 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 ??? :slap2 :o Hai repede la Timișoara :crazylove Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 21, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 :slap2 :o Hai repede la Timișoara :crazyloveColor sau alb si negru ???? :* Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Color sau alb si negru ???? :*Hi, hi, ai și simțul umorului, m-ai cucerit definitiv :blushing2 Vino oricum, numai vino :) Oricum mi se va încețoșa privirea cand te-oi vedea pe viu ;) Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Mai 21, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat Mai 21, 2018 ???In sfarsit niste poze care surprind mult mai bine realitatea, de obicei pozele te mai ingrasa cu 5 sau 6 kilograme. :hihat 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 In sfarsit niste poze care surprind mult mai bine realitatea, de obicei pozele te mai ingrasa cu 5 sau 6 kilograme. :hihatNu mă mai incita și tu :laugh2 Link spre comentariu
sweeteva Reputație: 4204 Postat Mai 21, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Partajează Postat Mai 21, 2018 In sfarsit niste poze care surprind mult mai bine realitatea, de obicei pozele te mai ingrasa cu 5 sau 6 kilograme. :hihatMai am doua ;) 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum