Sari la conținut

Eva :* ,dulce si manierata 0758808377

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Va salut!

Recenzie e de prisos, cred ca multa lume o cunoaste pe Eva. Nu stiu cum de mi-a scapat pana acum, dar un lucru e cert: Eva este una, la care o sa revin ori de cate ori, cu mare placere. Recomand, big like.

Multumesc, Eva ;)

Cu stima!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj

Va salut!

Recenzie e de prisos, cred ca multa lume o cunoaste pe Eva. Nu stiu cum de mi-a scapat pana acum, dar un lucru e cert: Eva este una, la care o sa revin ori de cate ori, cu mare placere. Recomand, big like.

Multumesc, Eva ;)

Cu stima!

Multumesc pt cuvintele scrise si te astept cu drag oricand doresti :* :*
Link spre comentariu

nu face numa la nume grele d paici la pif )aka =CAcamarro   DIICOISTUL    =)) 

:X 

bre mai mergi la futut moca cu legitimatia aia de cocalar de la ordine si paza ?  :bad

Tu de unde plm ai mai aparut? Cum ploua putin prin Cluj cum răsar idiotii. Auzi pif aka camarro =))))) dute si bate-ti coasa!
Link spre comentariu

E super tipa am trecut pe la ea de 2 ori in 3 zile dar prima dată am dat-o in bara ... Dar mi-am luat revanșa chiar inainte de un meci ce juca cfr -dinamo mai mult ma interesat ea decât meciul si sunt un mare microbist . Nota 10 Eva . Sper ca sti despre cine este vorba

Link spre comentariu

E super tipa am trecut pe la ea de 2 ori in 3 zile dar prima dată am dat-o in bara ... Dar mi-am luat revanșa chiar inainte de un meci ce juca cfr -dinamo mai mult ma interesat ea decât meciul si sunt un mare microbist . Nota 10 Eva . Sper ca sti despre cine este vorba

Link spre comentariu

Salutare...:))) ms pt cuvintele scrise si te mai astept cu drag cand te intorci acasa ;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...