Sari la conținut

Las-O In Plm, 100 Ron Si Arata Asa? Stie Cineva Ceva....

Postări Recomandate

Postat
ANUNTLa Tine sau la Hotel Sexy cu fund Bombat, ador extazul iubirii pe care tu nu l-ai descoperit vreodata, Suna-ma sa petrecem clipe de neuitat si cu siguranta vei Reveni. Ofer sex total. Poze reale 100 %. Pup !! 15 Feb 03:25

0765.709.662 

Bucuresti.  Citez : "PRET 100 L" (chiar daca este outcall si pretul e la finalizare tot este foarte putin)

NUMAR:  0765709662 (nu apare pe forum, si nici pe alte site-uri de profil)

POZELE: la o cauatere internautica apar ca fiind reale. 

Savuratile intens cu ochile:

post-57892-0-68265200-1360914309_thumb.jpg

post-57892-0-46314100-1360914314_thumb.jpg

post-57892-0-87175600-1360914318_thumb.jpg

post-57892-0-09901100-1360914343_thumb.jpg

post-57892-0-50600200-1360914350_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Am sunat eu . Prima oara telefonul inchis , apoi dupa cca. 45 de min. primesc beep . Sun inapoi, raspunde , enumera serviciile : 100 ron o finalizare , 200 ron o ora sex total . Am intrebat daca pozele sunt reale ca sa scutesc restul de discutie in zadar. Confirma ca sunt pozele ei si ca atunci cand vine imi arata tatuajul de pe spate. Zic : OK , ii spun unde stau si ea imi estimeaza un timp de 15-20min .

De aici incepe partea frumoasa ! :)

Intru frumos la dus , imi aranjez putin si barba cu masina , ma spal pe dinti, toate cele trebuielnice pentru o intalnire cu o "domnisoara" 

Ea suna dupa 45-50min ca a ajuns si ca e in fata scarii , sa cobor sa o iau de la taxi , m`am uitat frumos pe geam , intr`adevar , taxiul era chiar in fata scarii mele . II zic la telefon ca nu are rost sa mai cobor , ca  a ajuns exact unde trebuia , dar ea nimic , sa cobor sa cobor ca asa e frumos.

In mintea mea m`am gandit ca  vrea sa ii platesc taxi`ul , desi nici nu pomenise asa ceva la telefon . Intr`un final am coborat si a iesit si ea din taxi cu replica : " Buna iubitule , poti sa imi dai si mie banii inainte , sunt cu o colega si are nevoie ea de bani ca sa plece cu taxi , ca noi nu avem nici`un ban la noi "

Confirm ca ea este fata din poze ( DE ETNIE evident )

Am inceput sa rad si i`am zis ca nu pot face asta , ca trebuia sa imi spuna la telefon daca e nevoie de asa ceva ca o scuteam de un drum . Ea nimic , inisista sa ii dau banii , si i`am zis foarte clar ca asa ceva nu o sa se intample si ca daca nu`i convine , ii platesc deranjul ca a venit , cu banii de taxi si asta este. 

Ea exclama : " BINE BAI NENE" ... si urcam sus. Sus in casa aceeasi discutie , ca vrea banii inainte . Ca sa ma scutesc de drama , ii intind 100ron si zice "PAI SI BANII DE TAXI ???? " .... ii zic din nou : ai pomenit de asa ceva la telefon ? Incepe iar sa se vaite ca are inca 3 programari , ca pierdem timp ... in fine ...

Ii intind si 20ron de taxi la care zice " DOAR ATAT ?? " .... ca ea vine din Ferentari ( LOGIC ) ... de parca mi`ar pasa de unde vine. Repet din nou a infinita oara placa cu : trebuia sa zica de la telefon .... degeaba

Se aseaza pe pat se dezbraca si BOMBA : "eu nu am prezervative , le am jos in geanta si nu fac nimic fara prezervativ " :)))))))))))))))

La care mi s`a taiat tot ... ii zic , ok , asta este , opreste banii de taxi , lasi ceilalti bani pe care ti i`am dat si la revedere ,

Moment in care se DEZLANTUIE IADUL PE PAMANT .....  realmente se imbraca cu viteza luminii si fuge la usa urland si injurand in acelasi timp , ca ea nu a venit aici degeaba , etc , etc .

M`am dus dupa ea la usa , si m`am pus in fata usii si i`am zis ca nu iese pana nu lasa cei 100ron . A inceput sa urle si sa dea cu picioarele in usa , ca suna la Politie , ca imi arata ea mie :)) I`am zis sa sune ca abia astept :)) Dupa care zice : NU SUN , dar sun la Pesti ca eu am Pesti , ca asa si pe dincolo timp in care imi ia o gheata de la usa de la intrare si arunca cu ea in mine ! Daca va puteti imagina asa ceva !

I`am deschis usa si i`am urat "numai bine" , timp in care a luat`o la fuga pe scari injurand ca nebuna .

Concluzia finala : O TIGANCA IMPUTITA  DE CEA MAI JOASA SPETA UMANA !!!

Cred ca este ultimea mea postare pe acest forum , si cu ocazia asta si ultima oara cand mai apelez la servicii de acest gen.

Va multumesc , in special lui CodeRed pt. ajutor !

O seara buna !

• Like 21
  • Oras:Up in the air
  • Oras:Up in the air
Postat

Stimate @QuietStorm faptul ca ai avut o experienta neplacuta nu ar trebui sa te faca sa nu mai postezi. Punctele de rep + sunt dovada ca lumea apreciaza faptul ca ne-ai informat despre fatuca. Si eu, ca si altii, am luat destule tepe si prin postari i-am salvat pe altii de la a pati acelasi lucru. 

Have fun!

• Like 1
Postat

genul asta de jigodii merita un tratament care stiu ca a mai fost aplicat de unul din colegii de forum, si anume,.....programari fictive,outcall, la diverse adrese si ore....sa vedeti atunci spume ce o sa faca....

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

De evitat scrie pe ea!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...