Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 ...O mulțime de femei care te lasă fără înțelesuri este o mulțime de femei vidă.E greu de înțeles femeia, dar nu imposibil :laugh2Mie mi-e mult mai greu să înțeleg bărbații... :laugh2 Mea culpa :blushing2 Singurii mei prieteni adevărați sunt două femei :) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 E greu de înțeles femeia, dar nu imposibil :laugh2Mie mi-e mult mai greu să înțeleg bărbații... :laugh2 Mea culpa :blushing2 Singurii mei prieteni adevărați sunt două femei :) Oare pt. ca sunt femei mai "barbati" ca barbatii?! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Oare pt. ca sunt femei mai "barbati" ca barbatii?!Nu oare ci sigur :laugh2 Link spre comentariu
mezzadri Reputație: 149 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Elysian Fields Oras:Elysian Fields Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Oare pt. ca sunt femei mai "barbati" ca barbatii?!In viață trebuie sa fie un echilibru. Și cum tot mai mulți bărbați în România și nu numai încep feminiziarea(prin comportament, atitudine, stil vestimentar etc), atunci femeia preia inconștient din ceea ce ar fi trebuit să fie bărbatul. Asta se vede cel mai bine în familie sau în cuplu. Și lucrurile nu par să se îndrepte... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 De la o generatie la alta nu am inaintat ci am dat inapoi dpdv educational...Confundam multe. Ne ducem ca oile unele dupa altele.Conflictul dintre generatii a existat intotdeauna.Lipsurile si greutatile vietii isi pun amprenta tot mai adanc...Suntem ca o turma fara pastor.Au fost vremuri si mai grele dar educatia era alta, formarea omului era alta. Arta educatiei e esentiala, ea creeaza oameni adevarati nu oameni stapaniti doar de dorinte...materiale ori animalice.Rasa umana decade tot mai mult pe zi ce trece. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2018 Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 *Singurii mei prieteni adevărați sunt două femei :)Afirmatia asta spune foarte mult (si) despre tine. Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 9, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 "Oamenii trebuie iubiti si lucrurile folosite. Haosul lumii de azi este pentru ca iubim lucrurile si folosim oamenii." 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 Afirmatia asta spune foarte mult (si) despre tine.Asta a fost și scopul :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 "Putini sunt cei care privesc cu proprii ochi si simt cu propria inima" - Albert Einstein Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 "Pentru a avea ochi frumosi cauta sa zaresti ce e mai bun in ceilalti" Ochii care nu se vad se uita dar totusi vezi amintirile... Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 " Tata Milostiv, mi-am pierdut zilele facand multe planuri...acesta nu a fost unul dintre ele...insa in acest moment, te rog doar, sa traiesc ultimele momente cu demnitate - penttru tot ce trebuia sa gandesc si nu am gandit, pentru tot ce trebuia sa spun si nu am spus, pentru tot ce am facut si nu am facut, ma rog tie, Doamne, acum, pentru iertare" Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 "Fii atent pe cine calci cand urci, ca vei intalni aceiasi oameni la coborare" Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Ia liftul. Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 "A pacatui inseamna a insista intr-o atitudine despre care stii ca e o greseala" Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 "A pacatui inseamna a insista intr-o atitudine despre care stii ca e o greseala"Nu insista...lasa pe altii. :))) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Ce jale... Mare ! :)))) "Daca ai dreptate, iti poti permite sa ai rabdare. Daca nu ai dreptate, nu iti poti permite sa ti-o pierzi" * Eu is rabdator de felul meu :) 1 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 12, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Nu insista...lasa pe altii. :))) Lasa-ma, sa te las... :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2018 Partajează Postat Noiembrie 12, 2018 Lasa-ma, sa te las... Moare lumea de necaz... !! Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2018 Partajează Postat Noiembrie 13, 2018 Nu uita! Îţi trebuie puţine lucruri ca să fii fericit!” — Marcus Aurelius Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Sa ai aceeasi dorinta pe care o are prietenul tau, sa simti aceasta dar tu sa-l lasi pe el a si-o indeplini si sa te bucuri pentru el, inseamna sacrificiu din prietenie.El nici macar nu banuia dorinta ta doar tu o simteai pe-a lui...:) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 Oamenii se unesc intre ei pe baza unor pricini trecatoare, de aceea prietenia nu poate fi calduroasa si nici durabila. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 O prietenie adevarata chiar de se naste dintr-un singur suflet ea poate imbratisa mai multe suflete. Nici distanta, nici timpul, nici moartea, nu pot opri o astfel de virtute... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 "Imparat adevarat e cel ce e stapan pe manie, invidie si placere" Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2018 Partajează Postat Noiembrie 14, 2018 " Iubirea este bucuria de a face altora bucurie"Cunosc pe cineva care se adreseaza uneori...cu "bucuria mea" :) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 "Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta!" 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum