Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 " O minte calma nu mai cauta sa cantareasca ce e drept si ce nu. O minte dincolo de orice opinie, vegheaza si intelege "
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 "Putini sunt oamenii care ajung pe malul celalalt.Ceilalti alearga de colo colo pe acelasi mal"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 "Calea nu este in ceruri. Calea este in inima.Fii vigilent: nu lasa gandurile negative sa-ti intre in minte"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 "O lingura nu poate gusta mancarea care o tine. Asa si un prost nu poate intelege inteleptul, chiar de-ar fi in apropierea lui"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 "O stanca mare nu este afectata de vant. La fel si mintea inteleptului, nu e tulburata nici de elogii nici de insulte"
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 Afla ca doar esti. Apoi intreaba-te cine esti. Apoi vezi cum esti tu cel ce esti.:)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 "Putini sunt oamenii care ajung pe malul celalalt.Ceilalti alearga de colo colo pe acelasi mal"Poate nu stiu sa innoate. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2018 Postat Noiembrie 21, 2018 Poate nu stiu sa innoate. :)Exact ! Ar putea invata.:)
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Înțelept ar fii să tăcem!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Înțelept ar fii să tăcem!Bun! Fi intelept! :laugh2
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 22, 2018 „Toată raţiunea noastră cedează în faţa sentimentelor.”
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 Înțelept ar fii să tăcem! Bun! Fi intelept! :laugh2Nu e bine...Fiecare sa zica ce are pe suflet! Chiar daca nu e înţelept! :) 1
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 22, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 22, 2018 Nu e bine...Fiecare sa zica ce are pe suflet! Chiar daca nu e înţelept! :) Dar e sanatos.Incepe tu! :) Sunt destui, ce rost mai are?
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 "Nu mai căutați citate pe Google și le postați pe un forum despre curvăsărai." - Eu, circa 2018.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 "Nu mai căutați citate pe Google și le postați pe un forum despre curvăsărai." - Eu, circa 2018.E interzis sau ? :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2018 Postat Noiembrie 22, 2018 "Nu mai căutați citate pe Google și le postați pe un forum despre curvăsărai." - Eu, circa 2018. :hihat
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 :hihatÎți stă bine cu pălărie, mai ales când și zâmbești și tragi cu ochiul☺
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 "Nu mai căutați citate pe Google și le postați pe un forum despre curvăsărai." - Eu, circa 2018.La topic îi spune "picătura de înțelepciune", deci e logic să găsești aici citate și alte meditari.Èši-e greu să citești sau doar descrierea a "cum se fut unii cu alții" e interesantă?🙄
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Invata de la toate Invata de la apa sa ai statornic drum,Invata de la flacari, ca toate-s numai scrum. Invata de la umbra sa taci si sa veghezi,Invata de la stanca cum neclintit sa crezi. Invata de la soare cum trrbuie sa apui,Invata de la piatra, cat trebuie sa spui. Invata de la vantul ce adie pe poteci,Cum trebuie prin lume de linistit sa treci. Invata de la toate, ca toate-ti sunt surori,Cum trebuie sa treci frumos prin viata, cum poti frumos ss mori. Invata de la vierme, ca nimeni nu-i uitat,Invata de la nufar sa fii mereu curat. Invata de la flacari ce avem de ars in noi,Invata de la ape sa nu dai inapoi, Invata de la umbra sa fii smerit ca ea,Invata de la stanca sa-nduri furtuna grea. Invata de la soare, ca vremea sa-ti cunosti,Invata de la stele, ca-n cer sunt multe osti. Invata de la greier, cand singur esti sa canti,Invata de la luna, sa nu te inspaimanti. Invata de la vulturi, cand umerii ti-s grei,Si du-te la furnica sa vezi povara ei. Invata de la floare sa fii gingas ca ea,Invata de la oaie sa ai blandetea sa. Invata de la pasari sa fii mai milt in zbor,Invata de la toate, ca totu-i trecator. Ia seama fiu al jertfei prin lumea care treci,Sa-nveti din tot ce piere, cum sa traiesti pe veci ! Preluata din lirica norvegiana.:)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 Carevasavicã...nimic original. :) 1
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Noiembrie 23, 2018 Postat Noiembrie 23, 2018 La topic îi spune "picătura de înțelepciune", deci e logic să găsești aici citate și alte meditari.Èši-e greu să citești sau doar descrierea a "cum se fut unii cu alții" e interesantă?🙄Dacă era "picătură de înțelepciune" nu se copiau de pe Google, right? Hai că glumesc, nu vă mai agitați 🤣.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2018 Postat Noiembrie 24, 2018 Carevasavicã...nimic original. :)Carevasazica sunt si originale printre ele...;)
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 26, 2018 Întotdeauna există un mic adevăr în fiecare "am glumit", puțină cunoaștere în fiecare "nu știu", un pic de emoție în fiecare "nu-mi pasă" și puțină durere în fiecare "sunt bine".
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 26, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 26, 2018 „Uneori ne întâlnim destinul chiar pe drumul pe care am luat-o ca să ne ferim de el...” 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum