Sari la conținut

Picatura de intelepciune

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

"Fericirea este o stare neschimbătoare inaccesibilă omului în aceasta lume. Totul pe acest pământ e în mișcare neîntreruptă care nu permite nimănui să ia o formă constanta. Totul se schimbă în jurul nostru. Si noi insine ne schimbam si nimeni nu poate fi sigur că mâine ii va placea ce îi place azi. De aceea, toate gândurile noastre de fericire în aceasta lume se dovedesc a fi niste himere"

Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

"Fericirea este o stare neschimbătoare inaccesibilă omului în aceasta lume. Totul pe acest pământ e în mișcare neîntreruptă care nu permite nimănui să ia o formă constanta. Totul se schimbă în jurul nostru. Si noi insine ne schimbam si nimeni nu poate fi sigur că mâine ii va placea ce îi place azi. De aceea, toate gândurile noastre de fericire în aceasta lume se dovedesc a fi niste himere"

Discutabil.

Fericirea vine din lucruri mărunte!

Mie'mi place să conduc...la drum lung, nu prin oraș că mă enervează aglomerația. :)

Îmi place să ies la o bere să văd un meci de fotbal.

Îmi place o anumită prăjitură de la o anumită cofetărie.

Toate astea mi-au plăcut în trecut, îmi plac acum și o să-mi placă și pe viitor.

Fericirea este o stare, trebuie doar să știi să te bucuri de ea!

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Discutabil.

Mie'mi place să conduc...la drum lung, nu prin oraș că mă enervează aglomerația. :)

Toate astea mi-au plăcut în trecut, îmi plac acum și o să-mi placă și pe viitor.

Diferența dintre fericire și bucurie este că fericirea este o stare continua iar bucuria o stare temporara.:)

Noi oamenii doar ne bucuram...si simțim bucurie.

Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016

Discutabil.

Lucrurile mărunte, ca și detaliile mărunte, fac diferența. De la o stare de spirit la alta, de la o problemă la rezolvarea ei. De la neînțelegere la clarificare.

Ce mă face fericit?

Să citesc o carte bună, să mă văd cu prietenii mei, să servesc masa și un pahar de vin roșu în compania femeii pe care o doresc, bucuria de a face un cadou neașteptat și reacția la gest, ajutorul acordat unei persoane care are nevoie, o vacanță, o vorbă bună primită, etc.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

"Diferența privind măsură puterilor spirituale, care constituie prăpastia adâncă dintre un geniu si un muritor de rând, nu depinde de nimic altceva decât de dezvoltareaai mult sau mai puțin avansată a sistemului cerebral; dar Diferența aceasta este atât de mare, fiindcă întreaga lume reală, în care trăim, există în raport cu sistemul cerebral, si prin urmare, așa cum arată acest sistem, la fel arată și lumea."

Link spre comentariu

Cheia istoriei nu se afla in istorie, ci in oameni

un ganditor

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...