Sari la conținut

Picatura de intelepciune

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator ga971774
Reputație: 0

Daca zăpadă ar putea curați și inimile oamenilor, mi-aș dori să ningă mai des.

Asta mi-a plăcut :) La ce experiențe am avut anul ăsta aș îndura cel puțin vreo trei ierni grele doar să uit :)))

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Asta mi-a plăcut :) La ce experiențe am avut anul ăsta aș îndura cel puțin vreo trei ierni grele doar să uit :)))

Cei ce-au făcut pe alții să sufere, oare cunoșteau efectul de bumerang?
Link spre comentariu
Vizitator ga971774

Cei ce-au făcut pe alții să sufere, oare cunoșteau efectul de bumerang?

Cu siguranță îl vor cunoaște, pe mine mă definesc două chestii... am timp și am bani, adică îmi permit să aștept exact momentul potrivit ca suferința lor sa fie mai mare

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Acolo unde trebuie
Vizitator ga971774

Un avocat, tată a 8 copii, nu reușea să închirieze o locuință, tocmai pentru că avea 8 copii.

Într-o zi acesta i-a spus soției să facă o plimbare până la cimitir cu 7 dintre copii, el urmând să caute chirie însoțit de cel de-al optulea.

Când proprietarul l-a întrebat dacă mai are alți copii, acesta i-a răspuns:

_Ceilalți 7 sunt în cimitir cu mama lor.

Avocatul a obținut chiria, după care îi spune fiului său:

_ Vezi? Nu are rost să minți. Trebuie doar să folosești cuvintele potrivite.

Puștiul a devenit ...politician.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Daca un prost vrea sa mearga din punctul A in punctul B, o ia tot inainte pe aratura si vede el dupa-aia.

Daca un om destept vrea sa ajunga din punctul A in punctul B, intai face o analiza a traseelor posibile si a situatiilor neprevazute ce pot aparea in cale si isi face planul A, planul B si planul C, de backup.

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

O iubire pe care esti nevoit sa o pazesti cu atata strasnicie nu reprezinta nimic. Dar tocmai asta n-au sa inteleaga niciodata oamenii cu adevarat gelosi. - Fiodor Mihailovici Dostoevski

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Iubirea, care este cu adevarat iubire si nu numai un trecator capriciu, nu se opreste pe ce e menit pieirii, ci se desteapta, se aprinde, salasluieste numai in ceea ce este vesnic. - Johann Gottlieb Fichte

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

"Oamenii vor să pară ceea ce nu sunt pentru a fi mai plăcuţi pentru cei din jur. Totuşi, ceea ce e nu luăm prea des în considerare e că întocmai acest mod de a fi îi îndepărtează pe cei din jur. Oamenii creează legături autentice bazate pe curajul de a se exprima sincer. Doar în acest mod poţi să îţi dai seama cine îţi este alături şi să decizi dacă îl vrei sau nu în preajma ta. Orice urmă de falsitate va fi simţită de ceilalţi mai repede sau mai târziu."

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

"În goana după bani sau alergând după iluzii cum ar fi să câştig la loto, uităm să facem cel mai important lucru - să investim în noi! Nu înseamnă să fiu egoist şi să nu împart cu ceilalţi, însă investind în tine de fapt investeşti şi în cei din jur. Prin omul care devii, prin timpul de calitate pe care îl oferi, prin tot ceea ce faci! Vrei să investeşti în cei din jur? Începe cu tine! Crede-mă, toţi ceilalţi îţi vor mulţumi şi te vor vrea mai mult în viaţa lor."

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

"Când ai tendinţa să dai vina pe circumstanţe şi pe oamenii din jur fii sincer şi răspunde la întrebarea: Ce parte din mine se regăseşte în acest peisaj?"

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Iubirea sta înăuntrul inimii tale, nu in afara. De aici de fapt izvorăște și gândul și rațiunea. Astfel, în această învăluire...se nasc gânduri frumoase, raționale, umane, pline de iubire.

Unii au denumit iubirea, "nebunie a creierului". Aceștia însă, nu au înțeles că inima este centrul omului.:) (am fost inspirat de recenzia lui Ake de pe topicul Alexandrei) :D

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

Când vei învăța să privești mai jos decât cugetul, mai adânc decât gândurile tale, atunci vei afla cine se târăște și se cuibărește înăuntrul tău...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...