Sari la conținut

Picatura de intelepciune

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Telefon: Telefon: 0737.534.950 - 0737.491.573 - 0737.492.822
  • Oras:Bucuresti Str: Vasile Lucaciu Nr: 114 Sec:3

Prin înţelepciune înţeleg capacitatea de a acţiona ţinând cont de greşelile mele preferate.

• Like 7
Link spre comentariu
Înţelepciune fără carte şi fapte, nu se poate,

Înţelepciune fără credinţă, nu e cu putinţă.

• Like 6
Link spre comentariu
Înţelepciune dobândită

Trăind şi eu mărunta-mi viaţă,

Am căpătat doar o povaţă

Vorbirea, mama ne învaţă,

Iară tăcerea – scumpa soaţă.

• Like 7
Link spre comentariu

Înţelepciunea se învaţă chibzuind.

• Like 9
Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016
Reputație: 0

Forumul este tocmai ca sa putem cumpara fericire cu bani :D

Stii ce spunea proful meu de filozofie? Banii nu aduc fericirea, numarul lor insa da!

Intotdeauna banii cumpara si fericirea! Pot sa spuna un milion ca nu e asa, ca asa este! 

Putini oameni rezista banilor, asa ca sa nu ne to dam ce nu suntem. Cu bani poti avea si fericirea! Si subliniez: fericirea! A ta, daca ai banii, nu pentru bani, ci pentru ca iti permiti orice! Tot fericire este! Si pot cumpara si iubirea! Pentru tine! Adica ea poate nu te iubeste, dar vine cu tine caci ii oferi tot confortul de care are nevoie! Si lasa povestile de poeti cu iubirea pentru lucrul practic de a avea o viata usoara! Si iti si zice ca te iubeste, chiar daca nu o face, insa o zice pentru ca are bijuterii scumpe, haine scumpe, sta la vila, are masina scumpa, merge in vacante exotice si scumpe, etc ... si ea este fericita! Ca nu mai mananca pita cu margarina si sta sa se futa cu unul pe salariul mediu. O suge pentru sute de mii / milioane de lei / euro. Si si-a cumparat fericirea, nu? Cu gura, cu ce are intre picioare ... 

Cam asta e realitatea oameni buni, a fost asa dintotdeauna, numai ne place noua sa credem ca nu! Stiti ce spunea unul? Toti oamenii pot fi cumparati, difera pretul platit pentru acel om!

Revenind pe pamant, da, foromul este baba petitoare pentru noi, caci aici e fericirea noastra pentru o jumatate de ora / o ora / cateva ore / o zi, etc si o cumparam cu bani!!!

O saptamana plina de bucurie, soare si fericire!!!

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig
Reputație: 0

Stii ce spunea proful meu de filozofie? Banii nu aduc fericirea, numarul lor insa da!

Intotdeauna banii cumpara si fericirea! Pot sa spuna un milion ca nu e asa, ca asa este!

Putini oameni rezista banilor, asa ca sa nu ne to dam ce nu suntem. Cu bani poti avea si fericirea! Si subliniez: fericirea! A ta, daca ai banii, nu pentru bani, ci pentru ca iti permiti orice! Tot fericire este! Si pot cumpara si iubirea! Pentru tine! Adica ea poate nu te iubeste, dar vine cu tine caci ii oferi tot confortul de care are nevoie! Si lasa povestile de poeti cu iubirea pentru lucrul practic de a avea o viata usoara! Si iti si zice ca te iubeste, chiar daca nu o face, insa o zice pentru ca are bijuterii scumpe, haine scumpe, sta la vila, are masina scumpa, merge in vacante exotice si scumpe, etc ... si ea este fericita! Ca nu mai mananca pita cu margarina si sta sa se futa cu unul pe salariul mediu. O suge pentru sute de mii / milioane de lei / euro. Si si-a cumparat fericirea, nu? Cu gura, cu ce are intre picioare ...

Cam asta e realitatea oameni buni, a fost asa dintotdeauna, numai ne place noua sa credem ca nu! Stiti ce spunea unul? Toti oamenii pot fi cumparati, difera pretul platit pentru acel om!

Revenind pe pamant, da, foromul este baba petitoare pentru noi, caci aici e fericirea noastra pentru o jumatate de ora / o ora / cateva ore / o zi, etc si o cumparam cu bani!!!

O saptamana plina de bucurie, soare si fericire!!!

Mda...

Fericirea? Am mai spus-o pe aici ca fericirea e o stare continuă iar bucuria diferă de fericire si omul poate sa fie bucuros precum poate fi si trist etc.

Banii, cumpara confortul, starea de bine, nu fericirea. Putini oameni pot afirma ca sunt fericiți iar cand o fac, probabil confundă starea de bine cu fericirea.

PS: nu toti oamenii pot fi cumpărați.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...