Vizitator sabina_10 Reputație: 0 Postat August 14, 2020 Partajează Postat August 14, 2020 Epigrame...înțelepte 😉 😉"S-a dus în lumea celor drepÅ£iUnul din marii înÅ£elepÅ£iCe a trăit pe lumea astaAÅŸa cum a dorit... nevasta" 😉"Mă dojeneÅŸte cu temeiViața ca o cunoscătoare:Nu te uita după femei,Că toate-s... trecătoare" 😉"Pe fauna cuvântătoareApasă o osândă grea:Prostia e molipsitoare,Pe când înÅ£elepciunea, ba! *preluate 1 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 14, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 14, 2020 Charlie Chaplin a trăit 88 de ani. Ne-a lăsat 4 declarații: (1) Nimic nu este pentru totdeauna în această lume, chiar și problemele noastre. (2) Iubesc să mă plimb prin ploaie pentru că nimeni nu-mi vede lacrimile. (3) Cea mai pierdută zi din viață este ziua în care nu râdem. (4) Șase dintre cei mai buni doctori din lume: 1. Soare 2. Odihnă 3. Exercițiu 4. Dietă 5. Respectul de sine 6. Prietenii 4 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 "Am învătat că un om n-are dreptul să-l privească pe un altul de sus decât atunci când trebuie să se aplece pentru a-l ajuta să se ridice" – Gabriel Garcia Marquez. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 "Bunătatea din cuvinte crează încredere. Bunătatea din gândire crează profunzime. Bunătatea în dăruire crează dragoste" – Lao Tse. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 "Dacă fiecare ins ar activa fără gândul recompensei, pământul ar fi un rai" – Mircea Eliade. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 "Jur că nu sunt un om care nu poate uita o jignire și abia așteaptă să se răzbune. Nu încape îndoială că dintotdeauna doream să mă răzbun pe cei care mă jigniseră, dar jur că nici nu concepeam altă răzbunare decât să-i umilesc prin mărinimia mea. Voiam să le răsplătesc răul prin bine și mi-era destul ca ei să simtă mărinimia mea, s-o înțeleagă, ca să mă socotesc răzbunat" – Feodor Dostoievski. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 18, 2020 Partajează Postat August 18, 2020 "Pentru a avea ochi frumosi, vezi binele din ceilalţi; pentru a avea buze frumoase, dă glas numai unor cuvinte de bunătate" – Audrey Hepburn. Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat August 18, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat August 18, 2020 "Pentru a avea ochi frumosi, vezi binele din ceilalţi; pentru a avea buze frumoase, dă glas numai unor cuvinte de bunătate" – Audrey Hepburn.Când te văd...îmi vine să-ți zic doar vorbe dă dulce!! :D Fără ghilimele, că ie un mesaj direct. Io nu mă pricep să copiez citate de pe net :) Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 18, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 18, 2020 Femeia când are bani, devine independentă de bărbat. Bărbatul când are bani, devine dependent de femei ! 3 Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat August 20, 2020 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 20, 2020 Femeia este foarte uşor de înţeles. Este ca o carte deschisă. O carte de fizică cuantică scrisă în vietnameză :laugh2 5 Link spre comentariu
Vizitator i.like.milfs Reputație: 0 Postat August 25, 2020 Partajează Postat August 25, 2020 Everything has its wonders even darkness and silence. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 25, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 25, 2020 Celor ce îți caută nod în papură, să le servești un nod în gât! 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat August 29, 2020 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat August 29, 2020 Păzește-te de capră – din față, de cal – din spate si de prost – din toate părțile :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 2, 2020 Partajează Postat Octombrie 2, 2020 Cand iti doresti putin, vei avea mult.Cand iti doresti mult, vei avea putin. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2020 Partajează Postat Octombrie 7, 2020 "Cu cât îți dorești mai mult o femeie cu atât ea te va dori mai putin." ;) - Edward A. Murphy Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Când iubești cu adevărat, vrei binele celuilalt.Când iubești romantic, îl vrei doar pe celălalt. Margaret Anderson Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Cand iubesti cu adevarat nu-l impovarezi pe celălalt cu nimic, greul îl porți tu, tu esti cel ce da, nu cel ce ia. Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Cand iubesti cu adevarat nu-l impovarezi pe celălalt cu nimic, greul îl porți tu, tu esti cel ce da, nu cel ce ia.Cine a spus asta? Tu sau alt "Maestru"? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Vorbirea voastră să fie astfel: «Da» să fie «Da» şi «Nu» să fie «Nu» Ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rău. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Cine a spus asta? Tu sau alt "Maestru"?Mai mulți Maeștrii. Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Mai mulți Maeștrii.Good to know! 🎩👠Link spre comentariu
irriducibili Reputație: 869 Postat Octombrie 8, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Partajează Postat Octombrie 8, 2020 Cand iubesti cu adevarat *tu esti cel ce da, nu cel ce ia.D'aia ON'ul ie la putere!! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2020 Partajează Postat Octombrie 8, 2020 D'aia ON'ul ie la putere!! :laugh2Ai uitat sa pui ghilimele la:"ON'ul ie la putere" :) Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14024 Postat Octombrie 9, 2020 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Politicienii nu inghit minciunile. Ei fac gargara cu ele. 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2020 Partajează Postat Octombrie 9, 2020 Cand vei ajunge a fi un buchet de gânduri bune, oferă cate un gând celor din jurul tau... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum