Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "Mintea intuitivă este un dar de la Dumnezeu, iar mintea raţională este servitorul fidel al acesteia. Noi am creat o societate care onorează servitorul şi a uitat darul." - Albert Einstein
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "Ca să porţi coroana de om trebuie să ai trei etaje: minte, obraz şi inimă." -Liubiţa Raichici
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "Există două impulsuri contrare care guvernează mintea umană – unul care determină un comportament normal, sănătos şi un altul responsabil de comportamentul excentric. Cele două alternează la intervale regulate."- Franz Schubert
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "Filosofia este lucrul cel mai mare şi mai vrednic de Dumnezeu. Ea singură poate să ne înalţe până la Dumnezeu şi să ne apropie de El, iar sfinţi sunt cu adevărat sunt numai aceia care-şi deprind mintea cu fiolosofia."-Sfântul Justin Martirul
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 Omul se intreaba cum este si cine este Dumnezeu...Ochiul liber nu l poate vedea ci doar o inima si o minte curata. Omul refuză a cunoaște pe Dumnezeu căci e mai simplu, mai usor, mai comod a nu-ti curați mintea. E nevoie de vointa, efort si inima buna...Dar de ce cand materie fiind, păcătoși fiind...ne e drag păcatul. Păcatul e ca mierea dar puțini știu că Dumnezeu e mai dulce ca ea...Cand mintea se coboară în inima si il cauta pe Dumnezeu...deși materie fiind, mintea nu mai e lumească ci devine duhovnicească...adică are loc o metanoia a minții...Lumina nevăzută nu poate fi văzută cu o minte lumească...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "Cei mai mulţi şmecheri ştiu că sunt şmecheri, dar rămân aşa profitând de indiferenţa celor din jur."
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 " Stiu ca sunt prost dar cand ma uit in jur prind curaj" -Ion Creanga
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "În faţa unei oportunităţi, cei slabi tremură, cei proşti o sfidează, cei înţelepţi o cercetează, iar cei şmecheri o manipulează."
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2020 Postat Noiembrie 17, 2020 "NU-I DERANJEAZĂ..., DIMPOTRIVĂ... (Ş-Z) Pe şantajişti nu-i deranjează că alţii nu şantajează, dimpotrivă...Pe şarlatani nu-i deranjează buna-credinţă, cinstea, naivitatea sau onestitatea altora, dimpotrivă...Pe cei şireţi nu-i deranjează că alţii nu sunt şireţi, dimpotrivă...Pe şmecheri nu-i deranjează că alţii nu sunt şmecheri, dimpotrivă...Pe şpăgari nu-i deranjează că alţii nu dau şpagă, dimpotrivă...Pe şuţi nu-i deranjează că alţii sunt cinstiţi, dimpotrivă...Pe tâlhari nu-i deranjează cinstea altora, dimpotrivă...Pe ticăloşi nu-i deranjează cei care nu sunt ticăloşi, dimpotrivă...Pe trădători nu-i deranjează că alţii nu sunt trădători, dimpotrivă...Pe trândavi nu-i deranjează hărnicia altora, dimpotrivă...Pe trufaşi nu-i deranjează modestia altora, dimpotrivă...Pe tupeişti nu-i deranjează buna-cuviinţă a altora, dimpotrivă...Pe turnători nu-i deranjează că alţii nu sunt turnători, dimpotrivă...Pe ţepari nu-i deranjează că alţii sunt cinstiţi, dimpotrivă...Pe cei vanitoşi nu-i deranjează modestia altora, dimpotrivă...Pe vicleni nu-i deranjează că alţii sunt nu sunt vicleni, dimpotrivă...Pe zgârciţi nu-i deranjează altruismul altora, dimpotrivă..."
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2020 Postat Noiembrie 24, 2020 "Adevarul nu este ceea ce vrei tu sa fie; este ceea ce este si trebuie sa te descurci cu puterea lui sau sa traiesti o minciuna" - Myamoto Musashi
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 24, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 24, 2020 Pai nah, in cazul asta si oralul ar trebui sa fie doar protejat, sau mai mult, sa nu mai existe deloc in servicii.Fiecare dintre noi sa duca "munca" de convingere, pe banii nostri, pentru orice serviciu. :laugh2 Fiecare înțelege după logica lui :) Oooooo daaaa... Au aparut si "aparatorii justitiei pe aici. :D @irriductibili aka "Boss" raspunsul tau nu a fost chiar asa de pertinent, dar nici nu trebuie sa fie. Pai "Boss" hai sa-i explic. Mai am si eu perioade in care sunt nefutut din motive personale cum toti purtatorii de coaie avem, daor ca eu nu sunt chiar atat de disperat sa accept orice din partea curbelor pe banii mei. Deci daca tot merg la una si o platesc s-o fut ar fii culmea s-o mai si combin. Cat timp sunt "un client" si mi se ofera "niste servicii" intreb la telefon ce vrea pula mea. Penibil mi se pare mie sa incerci la fata locului ca un milog sa o convingi sa se sarute cu tine dupa ce i-ai dat bani cum crezi tu ca se face. Deci toate care ofera FK si spun de la telefon chestia asta sau o scriu pe forum sunt proaste? Interesanta opinia ta. Asta inseamna ca fata asta a fost proasta anul trecut cand scria clar FK si acum s-a desteptat? "Prietene" , ai grija sa nu pici tu de prost in fata ei ;) Eu te-am avertizat :) Ideea era ca fata a inceput sa ofere mai putin pe aceiasi bani. Se poate si mai rau. Sunt altele care ofera mai putin decat anii trecuti pe mai multi bani. Eu doar v-am atentionat. Din pacate am suficienta experienta in domeniul asta sa stiu ca serviciile alea pe care "nu le ofera oricui" prostituatele, sa-ti pierzi timpul incercand sa le obtii treptat, e o pierdere inutila de timp si de bani. Merg la curve mult mai rar de cat in "vremurile mele de glorie" cand moderam forumuri, dar atunci cand merg vreau sa ma relaxez si sa ma simt bine si sa stiu din start ce mi se ofera, nu sa incerc sa impresionez curva ca sa-mi ofere mie mai mult. Nu mai am timpul si rabdarea necesare pentru asta si am ajuns la concluzia ca e penibil. Mult mai penibil decat sa intrebi la tel din start ce face si ce nu. CONCLUZIE: Fata nu mai ofera FK. Asta e UPDATE-ul nementionat nicaieri de nimeni. Urmeaza TOTUL PROTEJAT anul viitor daca o pupati in fund in continuare si ii luati apararea ca la voi merge si asa. Proasta sa fie sa nu ofere din ce in ce mai putin pe aceiasi bani daca clientii sunt fraieri si accepta. Clar nu am incercat sa oblig pe nimeni sa faca sau sa ofere nimic, eu doar v-am povestit experienta mea telefonica cu ea, ca poate va ajuta pe unii sa va faceti o parere, daca vreti sa mergeti. Si nu aflati cu surprindere dupa ce i-ati inmanat domnisoarei banii ca FK nu mai ofera dar banii ii vrea ;) :P PS: Din partea mea ii repet ce i-am zis la telefon. Sa fie sanatoasa! Dar pe mine de client nu ma va avea in conditiile astea, deci n-avea rost sa-mi mai "explice" sau sa-mi "spuna" ea nimic. Are balta peste! ;) Nu o să-ți răspund punctual la fiecare fraza, o să mă rezum pe cât posibil. Dacă tu trăiești/ai trăit cu impresia că unicul în mod poți obține serviciile alea dorite de tine (FK în cazul de față), este ca un milog și pe bani... Cine sunt eu să-ți schimb ție părerea și modul tău de acțiune :) Îmi cer scuze "Boss"...Tot "off-ul" tău cu privire că fata nu vrea să se (mai) sărute, îl scrisese chiar ea. Înaintea ta. Dar e ok că te-ai gândit că faci un mare beneficiu comunității dacă evidențiezi tu treaba asta.Chiar nu mi se pare deloc penibil!!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2020 Postat Noiembrie 24, 2020 " Chiar si un ceas stricat are dreptate de două ori pe zi "
irriducibili Reputație: 869 Postat Noiembrie 24, 2020 Oras:Olimpico Oras:Olimpico Postat Noiembrie 24, 2020 Sorry! :laugh2Am greșit topicul... :Slap2 :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 "Cate ar fi daca s-ar stii si cate vor fi daca n-am stii" - Solomon
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 25, 2020 Postat Noiembrie 25, 2020 "De ce E si n-ar fi trebuit a fi si de ce nu E fiindcă trebuia sa fi fost?" - Socrate
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 "Tu să nu te tragi cu mine de șireturi, întrucât eu mă port desculț." – Nichita Stănescu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 "Nu sunt dator să înving, dar sunt dator să fiu cinstit. Nu sunt dator să izbândesc, dar sunt dator să îmi respect principiile." – Abraham Lincoln
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 "Omul care a comis o eroare si nu o indreapta comite o altă eroare si mai mare." - Confucius
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 "Crestinul are un mare avantaj fata de ceilalti oameni, nu pentru ca este mai putin cazut decat ei, nici pentru ca este destinat sa traiasca intr-o lume cazuta, ci pentru ca stie ca este un om cazut intr-o lume cazuta."C S Lewis
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 26, 2020 Postat Noiembrie 26, 2020 "Sa-ti placa sa inveti pe altii si sa nu fii mandru ca stii"- Alexander Pope
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Postat Noiembrie 27, 2020 "Daca acoperisul este prost facut si plin de gauri, ploaia va curge in casa; la fel o minte slaba si incapabila de a se controla lasa sa intre gandurile negative."- Buddha
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Postat Noiembrie 27, 2020 "Ii citez pe altii doar ca sa-mi exprim mai bine propriul gand." - Michel de Montaigne
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Postat Noiembrie 27, 2020 "Filosofia nu se razbuna; ea zambeste cu indulgenta la stradaniile voastre zadarnice; ea ii lumineaza cu blandete, in timp ce voi vreti sa-i indobitociti ca sa-i faceti asemanatori voua."- Voltaire
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Postat Noiembrie 27, 2020 "Trebuie sa stii sa perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie sa fii echilibrat pentru a avea posibilitatea sa examinezi cu calm si limpezime. Trebuie sa examinezi cu calm si vedere clara pentru a ajunge la liniste, la incredere. Trebuie sa fi obtinut linistirea, increderea, pentru a putea discerne esentialul lucrurilor. Cand se discerne esentialul lucrurilor, se poate atinge scopul."- Confucius
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 27, 2020 Postat Noiembrie 27, 2020 "Intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine."-Nicolae Iorga
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum