Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 hai ca nu e greu : siteul - https://www.crestinortodox.ro/morala/sexul-fara-casatorie-123955.html ofera urmatoarele detalii : De ce e pacat sexul inainte sau in afara casatoriei, ca e tot una!Cum sa rezum? Daca ti-as raspunde doar tie, care mergi la biserica si mai stii cum stau lucrurile, ar fi destul de usor. Insa un raspuns strict pentru unul din "afara" bisericii, ar trebui sa sune cam asa: Sexul in afara casatoriei este numai placere fizica, fiind lipsit de un rost clar! Altfel spus, se pastreaza placerea animalica si se "taie" sensul fizic si logic de dupa actul sexual. Se ia placerea si se alunga nasterea copilului! Se face sex, dar finalitatea este inlaturata.In mod normal, orice act sexual atrage dupa sine zamislirea unui copil. Chiar daca nu ar exista Dumnezeu, chiar si numai fizic, organic vorbind, daca totul ar fi lasat sa decurga normal, dupa unirea femeii cu barbatul ar urma conceperea unui copil. insa intervine EGOISMUL, placerea carnala, care rupe lantul evenimentelor normale si opreste aparitia copilului. Deci e ceva ANORMAL! Este nu doar o ucidere a sufletului prin egoism, dar si ceva anti-uman, anti-biologic, anti-natura! Omul lupta contra firii sale, contra mersului normal al evenimentelor.concluzia : dupa sex , mergeti la spovedanie ! :)) eu n-am fost de cel putin 15 ani, e ok. fac una si buna la 70-80 de ani (cu 10 minute inainte sa mor) - mi se iarta tot, si merg in RAI... numai bineGrants Albastru ??? :laugh2
bikerboy1980 Reputație: 979 Postat Martie 18, 2018 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat Martie 18, 2018 Se lasă cu un Chivas,,ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Grants Albastru ??? :laugh2 :)) are o aroma aparte... e ale cask edition :) mie imi place
reverend Reputație: 19 Postat Martie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2018 nu vorbesc in calitate de preot, sau nici macar credincios (mai sus spuneam ca nu prea sunt), dar eu in copilarie dadeam pe la biserica si eu asa imi amintesc. sexul inainte de casatorie e pacat. ... (si doar cu nevasta, si doar in scop nobil, de procreere, nicidecum de placere), de sa mai zic de pacatul lui ONAN, masturbarea.... toate sunt pacate (religia asta nu te lasa sa faci nimic). si sa stai pe forumul asta e pacat :)) gresesc ? sa raspunda un preot profesionist expert va rog :))Pacatul lui Onan, fiule, a fost coitus interruptus. Ramanandu-i grea mostenire de la fratele sau, vaduva acestuia, în loc sa propaseasca semintia fratelui sau cand intra la ea, varsa samanta pe glie si asta l-a facut urat in fata Domnului. Cat despre malahie (sau labă, cum i se mai spune in popor, draga Sergiu), grav pacat este, plus ca iti creste păr inestetic în palmă, scade acuitatea vizuală, te face să votezi cu PSD, duce la ejaculare precoce si alte scârbăvnicii care mai de care mai nefericite. Dar, dragii mei, daca nu am păcătui cu toti, Domnul întru nimic n-ar fi avut pentru ce sa trimeata pe Fiul lui, căci n-ar fi avut pentru ce se jertfi, și n-ar fi avut ce păcate să șteargă. Vedeți deci că păcatul face parte din planul divin. Futeți deci, în cur dacă se poate (sodomia dublează punctele, cam ca pătratele roșu deschis de la scrabble), în gură (căci ce-ar fi viața fără un facefuck cu gâlgâieli, nu-i așa?), ca să dați mai ales acum, în prag de sfântă sărbătoare, Mântuitorului un motiv să vă salveze, ce cîcat. Domnul cu voi, fiilor. 4
reverend Reputație: 19 Postat Martie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 18, 2018 Pentru orice nelamuriri sexual-teologice va stau la dispozitie. De asemenea, pentru nunti, botezuri, exorcisme, cumetrii si instalari de windows. 1
trucker4life Reputație: 177 Postat Martie 19, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 19, 2018 Propun postarea lui @reverend la “Postul anului 2018†😂😂 1
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 19, 2018 Postat Martie 19, 2018 Pacatul lui Onan, fiule, a fost coitus interruptus. Ramanandu-i grea mostenire de la fratele sau, vaduva acestuia, în loc sa propaseasca semintia fratelui sau cand intra la ea, varsa samanta pe glie si asta l-a facut urat in fata Domnului. Cat despre malahie (sau labă, cum i se mai spune in popor, draga Sergiu), grav pacat este, plus ca iti creste păr inestetic în palmă, scade acuitatea vizuală, te face să votezi cu PSD, duce la ejaculare precoce si alte scârbăvnicii care mai de care mai nefericite. Dar, dragii mei, daca nu am păcătui cu toti, Domnul întru nimic n-ar fi avut pentru ce sa trimeata pe Fiul lui, căci n-ar fi avut pentru ce se jertfi, și n-ar fi avut ce păcate să șteargă. Vedeți deci că păcatul face parte din planul divin. Futeți deci, în cur dacă se poate (sodomia dublează punctele, cam ca pătratele roșu deschis de la scrabble), în gură (căci ce-ar fi viața fără un facefuck cu gâlgâieli, nu-i așa?), ca să dați mai ales acum, în prag de sfântă sărbătoare, Mântuitorului un motiv să vă salveze, ce cîcat. Domnul cu voi, fiilor. multumim parinte pentru : "iluminare" #teachusmaster :))
airwolfalex Reputație: 51 Postat August 26, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 26, 2018 De cand am deschis topicul acesta am reusit totusi sa avansez la faza cu sexul analcu sotia,din joaca in joaca mam tot jucat cu degetul la gaura ei si surpriza chiar a inceput sai placa sa simta degetul la anus,vazand ca incepe sa se excite am introdus degetl in anus si se pare ca ii place se excita mult mai tare doar ca trebuie lubrifiat bine pt a evita durerea si foarte mult preludiu pentru a se relaxa.Acum urmatoru pas de a baga si penisul doar ca trebuie iara timp si rabdare greul a fost facut.Daca aveti careva idei va astept sa discutam sa facem schimb de experienta
john snow 45 Reputație: 3 Postat August 26, 2018 Oras:London Oras:London Postat August 26, 2018 esti pe drumul cel bun...incercand cu degetul cand chiar este horny ...o va face sa isi doreasca ,clar ca si ea este curioasa .doar stie ca iti doresti .fa-o sa creada ca o face pt tine sa te simti bine ,mai mult ca un favor . in spatele ideii asteia se va relaxa ... 1
airwolfalex Reputație: 51 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Septembrie 3, 2018 Iata ca revin cu un update si pot spune ca sunt multumit am reusit sa o comving pe sotie sa facem sex anal iar satisfactia ei cat si a mea a fost maxima ia placut foarte mult si sa excitat foarte tare.cu rabdare si comvingere se poate
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Iata ca revin cu un update si pot spune ca sunt multumit am reusit sa o comving pe sotie sa facem sex anal iar satisfactia ei cat si a mea a fost maxima ia placut foarte mult si sa excitat foarte tare.cu rabdare si comvingere se poateFelicitări :) :clap2
bikerboy1980 Reputație: 979 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:nicaieri si pretutindeni Oras:nicaieri si pretutindeni Postat Septembrie 3, 2018 Congratulations!!!!!
lica29 Reputație: 125 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:in spatele tau Oras:in spatele tau Postat Septembrie 3, 2018 si eu ador sa fac sex anal si face fuck cu sotia, singura problema e ca nu am sotie va rog sa ma ajutati si pe mine cu una pana imi gasesc, promit sa o returnez 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Iata ca revin cu un update si pot spune ca sunt multumit am reusit sa o comving pe sotie sa facem sex anal iar satisfactia ei cat si a mea a fost maxima ia placut foarte mult si sa excitat foarte tare.cu rabdare si comvingere se poateBravo!! :clappNe bucuram nespus pt voi...pt tine in mod deosebit.Asta-i pofta ce'ai poftit! Nu cred ca este cazul de recenzie detaliata dar poate...niste note? Asa de curiozitate... 2 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Ne bucuram nespus ??? :slap2
raultiti Reputație: 396 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Si eu am convinso pe prietena ,si pe langa cucerirea unui gauri neexplorate, am obtinut si un squirt.ðŸ˜
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum