deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Nu te-am acuzat de absolut nimic,am spus de la bun inceput;pt cine se pricepe bine la IT este usor de facut o multitudine de conturi in timp scurt,cat si minusat sau plusat,este vb de niste scripturi,nu ma pricep nici eu prea bine,oricum s-ar parea ca a fost mana unei singure persoane.Problema este de ce a acceptat motanul tot circul asta,cred ca a scapat lucrurile de sub control.Asta am spus și eu, dar idiotul ăla a tot zis ca eu am făcut conturile. Inițial m am gândit ca el a făcut conturile sa voteze acolo crezând ca îmi face mie rău, zicând apoi ca eu m am votat singura =)) Eu nici atât nu ma pricep la partea it cu Scripturii și etc. In fine , cert este ca eu nu am câștigat nu am pierdut nimic cu acel concurs.
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 fa futuva in gura da rupte si voi faceti bani ma ? cand stai cu gaoza in sus si capul in perna si ala din spatele tau da ca surdu in clopot in tine la ce te gandesti ? vai sa vezi ce trening Dadi&Geani imi cumpar de banii pe care ii iau de la fraieru asta futuva in gura da rapciugi auzi la aia merge la shopping si la SPA =)) 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 faceti bani si mergeti la shopping ? da' de bulangiu ala care va bate daca nu munciti ? de barbatu fatal? nu spuneti nimic ? #rapciugilor 2
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 faceti bani si mergeti la shopping ? da' de bulangiu ala care va bate daca nu munciti ? de barbatu fatal? nu spuneti nimic ? #rapciugilor ce faci saracie ? Tot pe barosaneala :)))). Ai de :) de sarac :))) 2 1
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 da lua-mi-ai saracia in gura =)) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 5, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 5, 2018 fa futuva in gura da rupte si voi faceti bani ma ? cand stai cu gaoza in sus si capul in perna si ala din spatele tau da ca surdu in clopot in tine la ce te gandesti ? vai sa vezi ce trening Dadi&Geani imi cumpar de banii pe care ii iau de la fraieru asta futuva in gura da rapciugi auzi la aia merge la shopping si la SPA =)) :laugh2si dupa genti si parfumuri C(h)acanel , ai uitat ? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 5, 2018 Postat Martie 5, 2018 Nu-i pune deoparte.Banii azi nu fac cat banii de maine.Unde mai pui ca intotdeauna la banii pusi deoparte exista riscuri.Investeste-i. Asa iti si aduc baniCa sa investesti trebuie sa strangi. Sa ai ce sa investesti... 23
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 A Ca sa investesti trebuie sa strangi. Sa ai ce sa investesti...Asa-i 13
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 parerea ta ca e reusita =))Lume noua si saraca...Ce faci mah saracie ?Pune si tu poza aia cu vila din Bahamas ! Ai uitat ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 ce faci saracie ? Tot pe barosaneala :)))). Ai de :) de sarac :))) E sarac lipit pamantului, o gaina fara pene :laugh2 :laugh2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 6, 2018 @Prostituatule ai inceput sa faci monolog (de plictiseala) ? :eek
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 @Prostituatule ai inceput sa faci monolog singur (de plictiseala) ? :eek monolog singur ? :))))))) Limba asta romana e al naibii de grea, trebuie vazuta ca limba straina. 1
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 da lua-mi-ai saracia in gura =)) Hai sictir saracule !
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 6, 2018 monolog singur ? :))))))) Limba asta romana e al naibii de grea, trebuie vazuta ca limba straina. Ce-ai facut Bobita ? Ai trecut la modificari postari , ca si Picon :laugh2
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 6, 2018 Postat Martie 6, 2018 Ce-ai facut Bobita ? Ai trecut la modificari postari , ca si Picon :laugh2 Ce am modificat ? Am boldat cu rosu sa iasa in evidenta ca nu esti asa destept precum vrei sa pari !
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 6, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 6, 2018 Ce am modificat ? Am boldat cu rosu sa iasa in evidenta ca nu esti asa destept precum vrei sa pari ! Sigur? Sunt obosit , prostule , ca nu imi pierd timpul pe aici toata ziua cand am cu totul alte ocupatii , mult mai primordiale. Dar hai , gata , ca te inveti . De obicei nu ma opresc prea mult asupra unui prost , care nu are nimic de zis niciodata . De fapt are , trancane ca prostul , cand pe o clona , cand pe alta . 2
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Sigur? Sunt obosit , prostule , ca nu imi pierd timpul pe aici toata ziua cand am cu totul alte ocupatii , mult mai primordiale. Dar hai , gata , ca te inveti . De obicei nu ma opresc prea mult asupra unui prost , care nu are nimic de zis niciodata . De fapt are , trancane ca prostul , cand pe o clona , cand pe alta .Pe unde mai ai hoteluri ? Madagascar :)))Maine o sa ne zici ca esti in revista Forbes. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 Pe unde mai ai hoteluri ? Madagascar :)))Maine o sa ne zici ca esti in revista Forbes.In Madagascar este Mazăre 😂😂 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 7, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 7, 2018 De ce as spune unui paduche (clonat) lipit cu limba de monitor/touch , ca oricum nu mi-ar aduce vreun beneficiu in plus in buzunare ?
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 In Madagascar este Mazăre :laugh2 :laugh2 :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Postat Martie 7, 2018 In Madagascar este Mazăre Nu se mai intoarce Mazare din Madagascar
ragno Reputație: -556 Postat Martie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 7, 2018 Ce doctori chirurgi esteticieni recomandati ? Din toata tara?Pentru implant mamar, respectiv rinoplastie. Dar nu separat. 2 in 1. Care sa exceleze la ambele tipuri de operatie. Ms ❤️❤️❤️ mergi doar la Esteworld în Bucuresti dacă te respecți și vrei ceva de calitate . Sunt nr 1 în lume . 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum