flaviooo89 Reputație: 36 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 Ce rol au ei pe forum? Ajuta doar la dezimformarea celorlalți de pe forum 2 Link spre comentariu
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 Da' ce e aia "dezimformare"? :) 4 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 3, 2018 Recunosc.Sunt pește.Născut în luna februarie.Anul 1970.Care se mai deconspiră :laugh2 2 Link spre comentariu
flaviooo89 Reputație: 36 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Dezinformare* Link spre comentariu
flaviooo89 Reputație: 36 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 La câte postări ai Marian Cristescu, se vede ca stai toată ziua pe forum. Sa fim serioși acum, in afara de acest forum... mai ai altceva de facut? 1 Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 trebuie sa recunoastem ca pestii au o viata trista: nu ii iubeste nimeni, singurele femei la care au acces sunt cele peste care au trecut toti taranoii, politia e pe capul lor, harta lor erotica e complet ravasita (multi sunt homosexuali dar refuza sa si-o recunoasca), nu pot avea o familie normala etc etc. in loc sa ii demascam, mai bine le donam ceva... fiecare ce are la indemana. 4 Link spre comentariu
flaviooo89 Reputație: 36 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Martie 3, 2018 Pe ce te bazezi cand spui ca sunt homosexuali ? Link spre comentariu
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 trebuie sa recunoastem ca pestii au o viata trista: nu ii iubeste nimeni, singurele femei la care au acces sunt cele peste care au trecut toti taranoii, politia e pe capul lor, harta lor erotica e complet ravasita (multi sunt homosexuali dar refuza sa si-o recunoasca), nu pot avea o familie normala etc etc. in loc sa ii demascam, mai bine le donam ceva... fiecare ce are la indemana.Numai de mila guvizilor n-am mai murit ... :D 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 3, 2018 Recunosc.Sunt pește.Născut în luna februarie.Anul 1970.Care se mai deconspiră :laugh2Dezinformare* De unde știi tu?La câte postări ai Marian Cristescu, se vede ca stai toată ziua pe forum. Sa fim serioși acum, in afara de acest forum... mai ai altceva de facut?Care este problema ta... cât stau pe zilnic pe site...și dacă mai am altceva de făcut.Nu cred că mă plătești tu, băgătorule în seamă. Vezi că s-au mai deschis topice cu teme similare sau apropiate.Și nu am aflat care sunt peștii de pe forum.Succese la deschiderea altor topice...de succes :laugh2 1 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 3, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 3, 2018 Matroanele sunt tot pesti? Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 3, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 3, 2018 Matroanele sunt tot pesti?Este peștoaice :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 prin toate locatiile pe unde m.am perindat in bucatarie est de obicei "matroana"..gen Dristor. Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 eu odata am gasit-o in wc Link spre comentariu
Vizitator notsecure Reputație: 0 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 odata/odinioara... gramatica baga-mi-as pula-n ea Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 prin toate locatiile pe unde m.am perindat in bucatarie est de obicei "matroana"..gen Dristor.In toate bucatariile fetelor am lăsat ceva de imbucat. PS Mergeti in locatii cu bucătarii deschise! :) 2 Link spre comentariu
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 4, 2018 prin toate locatiile pe unde m.am perindat in bucatarie est de obicei "matroana"..gen Dristor.Aia-i “colega” cica. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 4, 2018 eu odata am gasit-o in wcAșa-i că ai vrut să fuți buda ? 1 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 4, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 4, 2018 Ce rol au ei pe forum? Ajuta doar la dezimformarea celorlalți de pe forum ai deschis topicul asta sa ce ? Sa vina fiecare si sa recunoasca aici ca sunt Pesti ? Inca un topic deschis din lipsa de ocupatie !!! 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 4, 2018 ai deschis topicul asta sa ce ? Sa vina fiecare si sa recunoasca aici ca sunt Pesti ? Inca un topic deschis din lipsa de ocupatie !!!Eu am recunoscut că sunt nativ Pește. 3 Link spre comentariu
burgman4 Reputație: 1810 Postat Martie 4, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat Martie 4, 2018 Eu am recunoscut că sunt nativ Pește. Tu esti mai special , sunteti doi ! :)))))) 1 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 4, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 4, 2018 Tu esti mai special , sunteti doi ! :))))))Suntem mai mulți Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Partajează Postat Martie 4, 2018 Luați și studiați: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum