Sari la conținut

the real real: 0727927101

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Am fost eu la ea. Locatie Dimitrie Cantemir. Ap frumos, o fata dragutza la corp si la fata, este cea din poze. Are silicoane superbe. 100 fin 150 ora

Am stat o finalizare

Oral se face cum vrei nota 9

Normal 10 este f stramta

Atitudine pro, foarte amabila, nu am incercat fk

Am schimbat 2 - 3 pozitii si am finalizat in prez

Clar de revenit

• Like 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai ca am nimerit.o cu domnisoara...sper sa fac rost de bani sa ii fac si eu o vizita

Vizitator
Postat

Arata bine..sa vedem daca chiar e asa cum zice colegul futacios..

poate am timp weekendul acesta s.o vizionez...

• Oras:p'aci deocamdata
Postat

poate am timp weekendul acesta s.o vizionez...

Saracieeeee, timp ai berechet, banii sunt problema ta!

• Like 1
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Exista o inadvertenta intre numarul din titlu si cel din fotografii.

Am sunat la amindoua.

Cel din titlu inchis.

La cel din poze nu raspunde.

Poate ca cineva care a fost poate lamuri problema si face corectura necesara. Ma gindesc ca este gresit cel din titlu...

• Like 1
Postat

Am fost eu la ea. Locatie Dimitrie Cantemir. Ap frumos, o fata dragutza la corp si la fata, este cea din poze. Are silicoane superbe. 100 fin 150 ora

Am stat o finalizare

Oral se face cum vrei nota 9

Normal 10 este f stramta

Atitudine pro, foarte amabila, nu am incercat fk

Am schimbat 2 - 3 pozitii si am finalizat in prez

Clar de revenit

Exista o inadvertenta intre numarul din titlu si cel din fotografii.

Am sunat la amindoua.

Cel din titlu inchis.

La cel din poze nu raspunde.

Poate ca cineva care a fost poate lamuri problema si face corectura necesara. Ma gindesc ca este gresit cel din titlu...

poate ne ajuta colegu dinu care a fost cu o clarificare referitoare la nr de tel

si as mai fi interesat cat timp a stat, cat a platit, si ce fel de finalizari presteaza domnisoara

Postat

Eu la 0727927101 am sunat

Si am fost. Poate incepe si ea munca dupa amiaza nu de acum

• Like 1
Vizitator
Postat

E inchis telefonul

Postat

E inchis telefonul

Pai tu nu ai bani sa iti alimentezi cartela deci nu ai cum sa suni!

Postat

Subscriu si eu la afirmatia ca este un anunt fals! Nu raspunde nici la apel si nici la SMS!

• Like 1
Vizitator
Postat

O sterg din tel..:(

Postat

Am sunat-o eu acum 5 zile, ca am apelul in istoric, dar nu am reusit sa mai ajung. Am sunat-o la numarul din poze si a raspuns, era ora 18, iar anuntul de pe publi vad ca a fost repostat la ora 2 dimineata, deci probabil incepe programul spre seara.

Postat

Tocmai ce am fost in locatie. Programat la numarul din poza 0726. In locatie o fata de 1,60 satena cu ochii verzi, very skinny care poate ar fi mers si colega ei o tipa de etnie, bine facuta (nu grasa) cu sani mici care iesea din camera de unde era un alt futacios care se imbraca probabil. Fast fuck din moment ce am vb cu ea pana am ajuns in locatie (20 de min), era libera “bruneta” si deodata mai era cu cineva de care se elibera. Tipa bruneta are un tatuaj cu un chip de femeie pe un picior

Nu tu silicoane sau corpul din poze.

• Like 2
Vizitator
Postat

Tocmai ce am fost in locatie. Programat la numarul din poza 0726. In locatie o fata de 1,60 satena cu ochii verzi, very skinny care poate ar fi mers si colega ei o tipa de etnie, bine facuta (nu grasa) cu sani mici care iesea din camera de unde era un alt futacios care se imbraca probabil. Fast fuck din moment ce am vb cu ea pana am ajuns in locatie (20 de min), era libera “bruneta” si deodata mai era cu cineva de care se elibera. Tipa bruneta are un tatuaj cu un chip de femeie pe un picior

Nu tu silicoane sau corpul din poze.

ai futut.o?

Postat

Nu am stat, era altcineva inauntru. Le-am spus ca nu sunt cele din anunt, au vociferat si am plecat.

Postat

Confrati, am futut-o eu !

Tocmai ma intorc de la ea.

Cu ocazia asta am sa lamuresc si toate misterele de pe aici (nu mere de telefon, silicoane, tipa skiny etc...).

Dar sa o luam cu inceputul...

Dupa mai multe apeluri mi-a raspuns in final pe la prinz pe nr 0726...

La telefon amabila, explicita si coerenta.

Mi-am facut programare cam peste o ora, programare respectata de amindoi.

Am ajuns in locatie, am intrat. Nimic deosebit, un apartament destinat acestui scop.

Discutat detaliile (cam 2 min in care am intrebat-o cite minute are o ora, confirmat ca ora are 60 de minute,precizat ca fac.doar o finalizare, inminat 15o lei la initiativa mea), spalat (cam 3 min - pe drumul spre dus am vazut-o pe fata slabuta dar draguta la fata care se imbraca sa plece...), oral fara prezervativ (cam 2 min timp in care a intrat o copie identica a fetei peste noi ca sa scoata un telefon din priza- moment in care mi-a fost clar ca este "cuib", cele doua gemene fiind tiganci), montat prezervativ fara a mi se cere parerea, misionar (cam 4 min),pe la spate (cam 5 min timp in care auzeam prin usa o voce feminina tipind la un client : "Bai baiatule , tu de cind ai venit faci doar ce vrei tu ! " - am si intrebat-o pe domnisoara daca totul este in regula...).

Am auzit apoi vocea clientului care parasea locatia oarecum resemnat...

Finalizat in prezervativ.

Acolo s-a rupt filmul...

Sa smuls oarecum din ciocan le motiv ca sa nu curga pe linga, m-a sters cu un servetel umed si aici se incheie cele 14 minute din ora de "placeri sublime".

Am ramas intins pe pat, convins fiind ca se intoarce.

In cele 10 min care au urmat am auzit fara sa vreau discutiile celor 2 gemene : au luat 4 programari, au vorbit despre un prieten arestat caruia sa ii duca un pachet si la un moment dat m-a strigat sa merg si eu in salon.

Eu am refuzat, chemind-o inapoi in dormitor.

A venit la un moment dat, plina de nervi si intrebindu-ma ca de ce nu o las in pace sa fumeze.

Atunci am realizat ca este o cauza pierduta si am inceput sa ma imbrac. Ea a revenit in salon unde a inceput sa ma birfeasca cu geamana. Cind am terminat de imbracat, am trecut prin salon unde fiecare lua cite o programare. Cu aceasta ocazie am numarat 6 telefoane (iata ca s-a lamurit si misterul numerelor diferite de telefon...) ! ! !.

Geamana este aproape identica, diferentiata doar de tatuaje si de silicoane ( cu ocazia aceasta mi-am raspuns si la intrebarea pe care mi-o puneam in timp ce i-o trageam in misionar ca de ce primul confrate care a facut recenzia a pomenit de silicoane..).

Le-am intrebat daca le intereseza parerea mea si siliconata mi-a spus ca nu ii face nici o placere sa ma asculte.

Deja imbracat fiind am iesit pe usa dupa fix 30 de min de la intrare.

Notele.

Locatia 7. Nimic deosebit, nu f curata.

Fata 7. Draguta doar.

Corp 7. Cam 1.60, sinii mici. Cistiga puncte pt fund.

Oral 6.

Misionar 6

Pe la spate 7 din cauza fundului.

Igiena 9. Curata, epilata parfumata.

Gfe 4 : tupeista, gura mare, ia banii pt o ora dupa care tipa la mine ca : Ce vrei, sa stau sa ma uit la tine ca la un tablou timp de o ora? "

Concluziile le trageti singuri...

Eu personal regret cei 150 de lei cu atit mai mult cu cit la iesirea din bloc am realizat ca este la max 2 min de mers pe jos de locatie Mayei, bunaciunea blonda !

Ciocane tari confrati si grija mare la alegeri ! :))

• Like 16
Vizitator
Postat

Pffff...ce tziganca

Postat

fata cu silicoane, bruneta, cristina mi-a zis ca o  cheama avea multe tatuaje si un tatuaj il avea de-a lungul sirului spinarii un scris ceva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...