Sari la conținut

Pudoare

Vizitator mihai dan

Postări Recomandate

Vizitator mihai dan
Reputație: 0
Postat

Nu inteleg de ce femeile isi doresc cunillingus, asta o declara sincer, si cand se ofera cate cineva - refuza. Cand apare cate un voluntar, folosesc eschiva. Motivele de refuz apar din senin si sunt de-a dreptul infantile. Cunosc multi tipi dezamagiti in privinta asta. Poate explica cineva acest paradox?

• Oras:F
Postat

Nu inteleg de ce femeile isi doresc cunillingus, asta o declara sincer, si cand se ofera cate cineva - refuza. Cand apare cate un voluntar, folosesc eschiva. Motivele de refuz apar din senin si sunt de-a dreptul infantile. Cunosc multi tipi dezamagiti in privinta asta. Poate explica cineva acest paradox?

Da, explicatia este simpla: majoritatea barbatilor n-au talent la cunnilingus. Nici macar nu-s curiosi sa-l scrie corect, dupa cum se poate observa  :laugh2 . 

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Refuza cunni, dar accepta sex?  :hmmm

Nu prea cred.  :no2

Pai si tu ca un bolovan le intrebi daca accepta sa aiba timp de motive?  :laugh2  Nu stii cum sa le iei. ;)

• Like 4
Postat

Nu stii cum sa le iei. ;)

Cu masaj, pupici si impins cu limbuta lata in fundulet, pe la spate?  :girly  Intre timp te duci cu 2 degetele la pasarica si strangi impreuna labiile, incat sa masezi intre ele clitorisul?

:date

• Like 1
Postat

Cu masaj, pupici si impins cu limbuta lata in fundulet, pe la spate?  :girly  Intre timp te duci cu 2 degetele la pasarica si strangi impreuna labiile, incat sa masezi intre ele clitorisul?

:date

Mda, in concluzie as avea orgasm prin laba cu 2 degete!  :laugh2  :slap2

Mars si fa-ti lectiile, 2 la lectia asta!  :rax2

Vorbim de cunni si tu faci ani...  :slap2

• Like 1
Postat

Mda, in concluzie as avea orgasm prin laba cu 2 degete!  :laugh2  :slap2

Mars si fa-ti lectiile, 2 la lectia asta!  :rax2

Vorbim de cunni si tu faci ani...  :slap2

Credeam ca e de la sine inteles ca evolueaza scenariul... Credeam ca-ti ridic o minge la fileu, nu ca-ti tai macaroana. :no2  Ai avea orgasma asa usor, de la... preludiul preludiului?!  :slap2  Nu vrei sa ma ajuti sa-mi fac lectiile, daca singur nu ma descurc?! 

Postat

Credeam ca e de la sine inteles ca evolueaza scenariul... Credeam ca-ti ridic o minge la fileu, nu ca-ti tai macaroana. :no2  Ai avea orgasma asa usor, de la... preludiul preludiului?!  :slap2  Nu vrei sa ma ajuti sa-mi fac lectiile, daca singur nu ma descurc?! 

Nu stii nimic, mi-ai facut pofta si trebuia sa te pedepsesc!  :laugh2

Doar nu ma opream eu la ani, nu crezi? :)

Postat

Nu stii nimic, mi-ai facut pofta si trebuia sa te pedepsesc!  :laugh2

Doar nu ma opream eu la ani, nu crezi? :)

Si... cum sa facem sa ma pedepsesti cu adevarat? 

Nu te cunosc suficient de bine incat sa pot sa cred ceva - oricum sunt sceptic din fire - dar mi-ar face mare placere, cred.  :girly

Postat

Si... cum sa facem sa ma pedepsesti cu adevarat? 

Nu te cunosc suficient de bine incat sa pot sa cred ceva - oricum sunt sceptic din fire - dar mi-ar face mare placere, cred.  :girly

La ce placeri ai... sunt sigura ca ti-ar placea, dominare am facut mai mult in privat decat aici. :)

Aici mai scriu, dar nu ma intalnesc, nu sunt interesata de niciun aspect.  :hihat  

Postat

La ce placeri ai... sunt sigura ca ti-ar placea, dominare am facut mai mult in privat decat aici. :)

Aici mai scriu, dar nu ma intalnesc, nu sunt interesata de niciun aspect.  :hihat  

Deci, asa se simte mai dureros ca asta: 

http://78.media.tumblr.com/ffbdc86cdbd739ff01da92acd2338ce9/tumblr_ml47dsjQ1N1snlg72o1_500.gif 

Doar asa, ca sa stii ce dominare buna faci prin Internet!  :crazylove

Postat

Deci, asa se simte mai dureros ca asta: 

http://78.media.tumblr.com/ffbdc86cdbd739ff01da92acd2338ce9/tumblr_ml47dsjQ1N1snlg72o1_500.gif 

Doar asa, ca sa stii ce dominare buna faci prin Internet!  :crazylove

:) Sunt inventiva, in afara de trampling exista si alte metode...  :FIREdevil

Am si acum 2 carora le fac asta cam zilnic fara sa ma ating de ei!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Doar daca avem un acord, eventual si scris, acum ca am cazier, as mai face eu ceva fizic...

• Like 1
Vizitator
Postat

:) Sunt inventiva, in afara de trampling exista si alte metode...  :FIREdevil

Am si acum 2 carora le fac asta cam zilnic fara sa ma ating de ei!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Doar daca avem un acord, eventual si scris, acum ca am cazier, as mai face eu ceva fizic...

cu acele,sa faci koaele arici :)))

• Like 2
Postat

cu acele,sa faci koaele arici :)))

Nu m-am riscat ca poate se infecteaza boul...  :laugh2

Cum nu m-am riscat sa-l castrez pe unul, la propriu, pentru ca trebuie sa fii bolnav psihic sa vrei ca una sa-ti taie coaiele acasa unde sterilitatea e...

Nu ca n-as putea. :)

• Like 1
Vizitator mihai dan
Postat

Nu am spus asta. Nu accepta sex. Dar isi doresc cunillingus si apoi refuza.

Vizitator mihai dan
Postat

Pai si tu ca un bolovan le intrebi daca accepta sa aiba timp de motive?  :laugh2  Nu stii cum sa le iei. ;)

Nu am spus ca vor sex
Postat

Nu am spus asta. Nu accepta sex. Dar isi doresc cunillingus si apoi refuza.

Nu am spus ca vor sex

Pai problema este ca nu vor sex, nu ca nu vor cunni.

Sa fii priceput la agatat este o arta cu care te nasti, rareori o inveti.

Agata macar pana gasesti una sa vrea o relatie cu tine, deci sex, clar cunni. Nu te arunca sa le convingi pe toate, e un vis frumos, dar e doar un vis.

Postat

E vreuna care vrea cunni si apoi te opreste daca incerci si penetrare?

Sa se incinga asa, degeaba?

Vizitator
Postat

Dacă termina, de ce nu? :)

Vizitator
Postat

Pai sa nu o termine. :)

Trebuie să știi prea bine meserie și persoana :)

Postat

... ahhh ... ce placere am, sa le vad cum tremura in limba mea. Parerea mea  :hihat

• Like 5
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...