Vizitator mihai dan Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Nu inteleg de ce femeile isi doresc cunillingus, asta o declara sincer, si cand se ofera cate cineva - refuza. Cand apare cate un voluntar, folosesc eschiva. Motivele de refuz apar din senin si sunt de-a dreptul infantile. Cunosc multi tipi dezamagiti in privinta asta. Poate explica cineva acest paradox?
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 Nu inteleg de ce femeile isi doresc cunillingus, asta o declara sincer, si cand se ofera cate cineva - refuza. Cand apare cate un voluntar, folosesc eschiva. Motivele de refuz apar din senin si sunt de-a dreptul infantile. Cunosc multi tipi dezamagiti in privinta asta. Poate explica cineva acest paradox?Da, explicatia este simpla: majoritatea barbatilor n-au talent la cunnilingus. Nici macar nu-s curiosi sa-l scrie corect, dupa cum se poate observa :laugh2 . 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Nu inteleg de ce femeile isi doresc cunillingus, asta o declara sincer, si cand se ofera cate cineva - refuza. Cand apare cate un voluntar, folosesc eschiva. Motivele de refuz apar din senin si sunt de-a dreptul infantile. Cunosc multi tipi dezamagiti in privinta asta. Poate explica cineva acest paradox? Refuza cunni, dar accepta sex? :hmmmNu prea cred. :no2 Pai si tu ca un bolovan le intrebi daca accepta sa aiba timp de motive? :laugh2 Nu stii cum sa le iei. ;) 4
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 Nu stii cum sa le iei. ;)Cu masaj, pupici si impins cu limbuta lata in fundulet, pe la spate? :girly Intre timp te duci cu 2 degetele la pasarica si strangi impreuna labiile, incat sa masezi intre ele clitorisul? :date 1
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Un tutorial bun, al unei colege de forum (de fapt tradus din engleza):http://fixinpixxx.blogspot.ro/2016/08/totul-despre-cunnilingus.html
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Cu masaj, pupici si impins cu limbuta lata in fundulet, pe la spate? :girly Intre timp te duci cu 2 degetele la pasarica si strangi impreuna labiile, incat sa masezi intre ele clitorisul? :date Mda, in concluzie as avea orgasm prin laba cu 2 degete! :laugh2 :slap2Mars si fa-ti lectiile, 2 la lectia asta! :rax2Vorbim de cunni si tu faci ani... :slap2 1
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 Mda, in concluzie as avea orgasm prin laba cu 2 degete! :laugh2 :slap2Mars si fa-ti lectiile, 2 la lectia asta! :rax2Vorbim de cunni si tu faci ani... :slap2Credeam ca e de la sine inteles ca evolueaza scenariul... Credeam ca-ti ridic o minge la fileu, nu ca-ti tai macaroana. :no2 Ai avea orgasma asa usor, de la... preludiul preludiului?! :slap2 Nu vrei sa ma ajuti sa-mi fac lectiile, daca singur nu ma descurc?!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Credeam ca e de la sine inteles ca evolueaza scenariul... Credeam ca-ti ridic o minge la fileu, nu ca-ti tai macaroana. :no2 Ai avea orgasma asa usor, de la... preludiul preludiului?! :slap2 Nu vrei sa ma ajuti sa-mi fac lectiile, daca singur nu ma descurc?! Nu stii nimic, mi-ai facut pofta si trebuia sa te pedepsesc! :laugh2Doar nu ma opream eu la ani, nu crezi? :)
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 Nu stii nimic, mi-ai facut pofta si trebuia sa te pedepsesc! :laugh2Doar nu ma opream eu la ani, nu crezi? :)Si... cum sa facem sa ma pedepsesti cu adevarat? Nu te cunosc suficient de bine incat sa pot sa cred ceva - oricum sunt sceptic din fire - dar mi-ar face mare placere, cred. :girly
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Si... cum sa facem sa ma pedepsesti cu adevarat? Nu te cunosc suficient de bine incat sa pot sa cred ceva - oricum sunt sceptic din fire - dar mi-ar face mare placere, cred. :girly La ce placeri ai... sunt sigura ca ti-ar placea, dominare am facut mai mult in privat decat aici. :)Aici mai scriu, dar nu ma intalnesc, nu sunt interesata de niciun aspect. :hihat
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 , nu sunt interesata de niciun aspect. :hihat :cry2
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Martie 4, 2018 Oras:F Oras:F Postat Martie 4, 2018 La ce placeri ai... sunt sigura ca ti-ar placea, dominare am facut mai mult in privat decat aici. :)Aici mai scriu, dar nu ma intalnesc, nu sunt interesata de niciun aspect. :hihat Deci, asa se simte mai dureros ca asta: http://78.media.tumblr.com/ffbdc86cdbd739ff01da92acd2338ce9/tumblr_ml47dsjQ1N1snlg72o1_500.gif Doar asa, ca sa stii ce dominare buna faci prin Internet! :crazylove
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Deci, asa se simte mai dureros ca asta: http://78.media.tumblr.com/ffbdc86cdbd739ff01da92acd2338ce9/tumblr_ml47dsjQ1N1snlg72o1_500.gif Doar asa, ca sa stii ce dominare buna faci prin Internet! :crazylove :) Sunt inventiva, in afara de trampling exista si alte metode... :FIREdevilAm si acum 2 carora le fac asta cam zilnic fara sa ma ating de ei! :laugh2 :laugh2 :laugh2Doar daca avem un acord, eventual si scris, acum ca am cazier, as mai face eu ceva fizic... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 :) Sunt inventiva, in afara de trampling exista si alte metode... :FIREdevilAm si acum 2 carora le fac asta cam zilnic fara sa ma ating de ei! :laugh2 :laugh2 :laugh2Doar daca avem un acord, eventual si scris, acum ca am cazier, as mai face eu ceva fizic... cu acele,sa faci koaele arici :))) 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 cu acele,sa faci koaele arici :))) Nu m-am riscat ca poate se infecteaza boul... :laugh2Cum nu m-am riscat sa-l castrez pe unul, la propriu, pentru ca trebuie sa fii bolnav psihic sa vrei ca una sa-ti taie coaiele acasa unde sterilitatea e...Nu ca n-as putea. :) 1
Vizitator mihai dan Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Nu am spus asta. Nu accepta sex. Dar isi doresc cunillingus si apoi refuza.
Vizitator mihai dan Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Refuza cunni, dar accepta sex? :hmmmNu prea cred. :no2 Pai si tu ca un bolovan le intrebi daca accepta sa aiba timp de motive? :laugh2 Nu stii cum sa le iei. ;) Nu am spus ca vor sex
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Nu am spus asta. Nu accepta sex. Dar isi doresc cunillingus si apoi refuza. Nu am spus ca vor sex Pai problema este ca nu vor sex, nu ca nu vor cunni.Sa fii priceput la agatat este o arta cu care te nasti, rareori o inveti.Agata macar pana gasesti una sa vrea o relatie cu tine, deci sex, clar cunni. Nu te arunca sa le convingi pe toate, e un vis frumos, dar e doar un vis.
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 E vreuna care vrea cunni si apoi te opreste daca incerci si penetrare?Sa se incinga asa, degeaba?
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2018 Pai sa nu o termine. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 4, 2018 Postat Martie 4, 2018 Pai sa nu o termine. :)Trebuie să știi prea bine meserie și persoana :)
keyser söze Reputație: -1832 Postat Martie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 5, 2018 Refuza cunni, dar accepta sex? :hmmmNu prea cred. :no2 Pai si tu ca un bolovan le intrebi daca accepta sa aiba timp de motive? :laugh2 Nu stii cum sa le iei. ;)... ahhh ... ce placere am, sa le vad cum tremura in limba mea. Parerea mea :hihat 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum