Sari la conținut

Fete noi

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe
Postat

Da da e aici fata e ok cu un corp fantastic numai bun de futut.face si anal la un pret destul de bun tot pachetul.Din pacate nu am reusit sa facem a zis ca e prea gros.in fine e o fata sexy care stie ce face merita o vizita poate chiar doua.spor la futut.

Postat

Vedeți sa rezolvat problema cam târziu da sa rezolvat numai sa mai stea fata pe la voi acum spor la futut ðŸ™ðŸ™ðŸ™ðŸ™

• Oras:Niciuna
Postat

Vezi cai descrisa theviper88 mai sus este ok după spusele omului spor la futut

Postat

Cum spui tu dacă eu am sunat și am vb mai departe tu știi..........

Postat

Sunt pe fastfuck și pe făcut bani repede nu mergeți peștii sunt jos la scara 3 la număr pericol mare acolo

• Oras:Harghita
Postat

Sunt pe fastfuck și pe făcut bani repede nu mergeți peștii sunt jos la scara 3 la număr pericol mare acolo

Ce drăguț!!!!

Postat

Care concurenta în Sf Gheorghe sunt doua mari și late am impresia ca ți-am. Deranjat pasaricile 🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Calmează te nu ai concurență

Postat

Ai cont făcut pe 24 septembrie 2020 ai trei posturi numai de ele. Deci concluzia ești un peste care puțiiii tare

Postat

Frate tu ești ăla cu pretentii prea mari, aici nu futi niste frumuseti extraordinare, îti convin3 mergi la futut nu îti convine cauta-le fără bani in viata reală

Postat

Ai lăsat-o ușor "frate pescar" închide ca te sun eu succesuri la clienți

Postat

Asta am făcut și eu mi-am dat cu părerea sfatul meu nu mai stați jos la scara blocului speriați clienți

Postat

Inloc sa scrieti recenzii calumea va certati, cred ca nimeni dintre voi na fost a  locatie.....

Postat

Din cauza la uni ca ăștia fug fetele de la voi din oraș futeti gloabele alea și ciocu mic.......

Postat

Din cauza la uni ca ăștia fug fetele de la voi din oraș futeti gloabele alea și ciocu mic.......

Bravo ai perfecta dreptate același motiv il am de numai vin acolo

Postat

Futeti cadavrele alea cu 7 pești și nu mai comentați aiurea va meritați soarta restul este cancan 🤫🤫🤫🤫🤫🤫

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...