Sari la conținut

Fete noi

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe
Postat
Acum 2 ore, lick a spus:

Ai dreptate, dar degeaba dacă nimeni nu scrie dacă a fost și dacă merită să mergi.

Nu cred ca merita vizitat pe nici una! Toate au anunturi cu poze false!!!!

Si din ce au poze false nu sunt seriosi

Postat

Asta nu a fost!

Saptamana trecuta au venit la hotel Sugas, cu  prietena si cu un pestisor.

Am fost la parcare la Sugas Hotel si acolo am vazut este micuta si cred ca este de etnie.Numele ei este

Prodan Claudia cauta pe facebook si il gasesti!
  • Like 1
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 5 ore, kikimuki a spus:

Eu am fost la sfarsitul lui decembrie la ea, e o fata undeva la 155cm, are sanii atat de mici incat cu ochii liberi nici nu se vad. Sta in acelasi apartament cu Adela, cel putin in decembrie m-a primit in acel apartament de pe vasile Goldis.  Legat de servicii ce sa zic, undeva pe la 6 pe o scara pana la 10. ON bunicel, dar tare se temea de sperma, tot acoperea ochii si fata la finalizare. Ceea ce m-a surprins, zicea ca avea zeci de apeluri, nici nu putea primi pe toate lumea.... chiar cine era inaintea mea am vazut iesinde de la ea, eu uricand scarile el iesind din apartament si intrand in lift.  Pozele sunt reale, dar o avantajeaza pe ea, in realitate este mai purtat de viata... 

Atat despre aventura la ea, ceea ce nu inteleg de ce nu impartim aici experientele noastre... In prezent sunt vreo trei cuiburi bine cunoscute, pe Harniciei, pe Goldis, in spate la Orange... dupa banuielile mele in fiecare apartament sunt cel putin doua fete(chiar daca pe publi fiecare are 3-4 anunturui, nici asta nu inteleg de ce). Daca sunt aici de la inceputul lui ianuarie inseamna ca au clienti.  Nu am vizitat pe nici una numai am dat telefoane, si am dedusc ca cei care (sau cea care) era in centru in spate la Orange acum este pe Harniciei, dar nu vrea nici eu sa dau 150 de lei pe total degeaba.  Acum in vechea lor locartie sunt altii, una chiar a vorbit ungureste, a zis ca este din Tg. Mures. Mai este Elena care chiar are un apartament inchiriat pe termen lung pe strada Muzelor (blocul mamut), care mai nou presteaza in M. Ciuc si Gheorgheni (banuiesc ca concurenta a impins acolo), la ea am fost de vreo 3-4 ori, in special pentru oralul care pentru mine este pe primul loc dintre toate fetele pe care le-am vizitat.

Sunt sigur ca si aici citesc multi, care trec pe la aceste fete, si nu scriu aici doua randuri despre experiente, oare de ce? Ca aceste fete nu au Watts Up si au poze false e un lucru... dar cine stie... 

Postat

Nu stiu pe undeva simt ca aceste fete care se tot inveat de cateva luni intre locatii cu schimbari de poze, toate se declara noi, nu-mi dau incredere, pe undeva nu merita banii, cu toate ca n-am fost la nici-una. N-au recenzii anterioare dupa nr, de telefon, nu vreau sa merg la intamplare. In decembrie era una , care avea recenzii bune, dar care a avut anuntul o zi, ca pana la urma n-a putut sa vina, de atunci tot astept sa apara.

Postat

Tot ma pregatesc sa merg la Brasov, unde este a fata matura cu recenzii excelente, dar lenea ma tine aici. In ziarul heti Hirdeto nu este nimic, ca n-am cumparat demult?

• Telefon: 0000000000000
  • Oras:Brașov
  • Telefon: 0000000000000
  • Oras:Brașov
Postat
3 hours ago, antalino said:

Eu am fost la sfarsitul lui decembrie la ea, e o fata undeva la 155cm, are sanii atat de mici incat cu ochii liberi nici nu se vad. Sta in acelasi apartament cu Adela, cel putin in decembrie m-a primit in acel apartament de pe vasile Goldis.  Legat de servicii ce sa zic, undeva pe la 6 pe o scara pana la 10. ON bunicel, dar tare se temea de sperma, tot acoperea ochii si fata la finalizare. Ceea ce m-a surprins, zicea ca avea zeci de apeluri, nici nu putea primi pe toate lumea.... chiar cine era inaintea mea am vazut iesinde de la ea, eu uricand scarile el iesind din apartament si intrand in lift.  Pozele sunt reale, dar o avantajeaza pe ea, in realitate este mai purtat de viata... 

Atat despre aventura la ea, ceea ce nu inteleg de ce nu impartim aici experientele noastre... In prezent sunt vreo trei cuiburi bine cunoscute, pe Harniciei, pe Goldis, in spate la Orange... dupa banuielile mele in fiecare apartament sunt cel putin doua fete(chiar daca pe publi fiecare are 3-4 anunturui, nici asta nu inteleg de ce). Daca sunt aici de la inceputul lui ianuarie inseamna ca au clienti.  Nu am vizitat pe nici una numai am dat telefoane, si am dedusc ca cei care (sau cea care) era in centru in spate la Orange acum este pe Harniciei, dar nu vrea nici eu sa dau 150 de lei pe total degeaba.  Acum in vechea lor locartie sunt altii, una chiar a vorbit ungureste, a zis ca este din Tg. Mures. Mai este Elena care chiar are un apartament inchiriat pe termen lung pe strada Muzelor (blocul mamut), care mai nou presteaza in M. Ciuc si Gheorgheni (banuiesc ca concurenta a impins acolo), la ea am fost de vreo 3-4 ori, in special pentru oralul care pentru mine este pe primul loc dintre toate fetele pe care le-am vizitat.

Sunt sigur ca si aici citesc multi, care trec pe la aceste fete, si nu scriu aici doua randuri despre experiente, oare de ce? Ca aceste fete nu au Watts Up si au poze false e un lucru... dar cine stie... 

Buna! Mai exact cum a fost la Elena? Are sâni mari naturali? Tarif?

Postat
La 04.03.2022 la 0:08, ilyes88 a spus:

Buna! Mai exact cum a fost la Elena? Are sâni mari naturali? Tarif?

De aici poti sa afli mai mult, oricum acuma apare pe Reghin, deci cine stie daca mai revine

Postat
1 oră în urmă, bubuci a spus:

Salutare e o matura pe la voi are 3-4 anunturi a fost cineva la ea ???

Toate au 3-4 anunturi, numai ca schimba pozele si sunt mereu noi...😂

• Oras:Covasna
Postat

Am sunat eu. Aceeași locație cu cea de la cre am plecat în postarea de mai sus. Cuib pe Harniciei cred că e si ceva crap la ele. Nu recomand să mergeți la astea care au crapi.

Postat

Astea care scriu cu am dreprtul de a-mi selecta clientii sau ca nu primesc cu bile sau kanmicina sau alte accesorii mi se par fake-uri sau puse de catre pestisori sau e vreun cuib cu fete cu poze false.

Postat

La câtă marfă e acum pe site, nimeni nu mai zice nimic?

Postat
Acum 7 ore, lick a spus:

La câtă marfă e acum pe site, nimeni nu mai zice nimic?

Toate anunturile sunt de la 3 sau 4 fete, daca scrii un mesai pe anunt o sa vez numele exact cine a publicat anuntul!!!

Si nu cred ca merita vizitate aceste fete, eu am fost la blonda de aratat arata bine dar serviciele nu sunt cine stiu ce.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...