Sari la conținut

0751611724 Alexandra Blonda

Postări Recomandate

• Oras:baia mare
Postat

Revizitat... Superlativ, ce mai... Fiecare cu gusturile lui, dar arata foarte bine, ingrijita, miros placut floral... A fost o experienta scurta dar mi-a facut un weekend cu adevarat frumos. Bun simt, gfe cat iuncape, atenta la detalii, imi venea sa o intreb ce cauta o astfel de persoana in aceasta industrie. Stiu ca nu conteaza parerea mea, dar as propune-o la top, fara nici o ezitare.

Mare noroc pe noi ca sunt si astfel de persoane care sa ne faca viata mai faina! 😍

• Like 2
Postat

Revizitat si eu(desi voiam mai demult o aparut tot timpu ceva, acuma chiar m-am inervat din cauza pozelor false(mam dus initial la una buna in poze, ii faina fata da nu seamana cu pozele) , si mam dus la ceva sigur) dupa mai bine de 2 ani. Propun sa fie in top. Ii tare. 

Postat
Acum 6 minute, mircea1010 a spus:

Revizitat si eu(desi voiam mai demult o aparut tot timpu ceva, acuma chiar m-am inervat din cauza pozelor false(mam dus initial la una buna in poze, ii faina fata da nu seamana cu pozele) , si mam dus la ceva sigur) dupa mai bine de 2 ani. Propun sa fie in top. Ii tare. 

Scuze, la o fata buna in poze. 

Postat
Acum 1 minut, friendwithbenefits a spus:

poza noua? ;)

Poza noua...sa nu ploua...dar fata-i veche...si nu are pereche...vorba aia: yammy yammy yammy 😂

Postat
Chiar acum, friendwithbenefits a spus:

Da da,,, dar e frumoasa ! ;) mereu e o placee sa o vezi ! Mai real .. mai asa doar de pofta! :)

De cind activez in domeniul asta nu am fost la ea. Pe vremuri am sunat-o si am intrebat-o de 69 si a zis ca nu face. La virsta mea fara 69 sint un om mort 😂 glumesc...nu am intrebat-o defapt daca ma lasa sa ma joc cu limba...oare e posibil asa ceva? Nu-s un lingvist infocat 😂 dar cind ma ia valul fac de toate😂...da...si asta e o arta...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...