catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 6, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 6, 2018 BunaNumele meu este Catalina. Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg. Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea! Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei -mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori) ...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)( Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem! 2 5
Postări Recomandate