Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 https://www.bzi.ro/exclusivitatea-anului-cutremur-fara-precedent-in-sistemul-bancar-romanesc-secret-imens-ascuns-la-diicot-iasi-toate-bancomatele-unei-celebre-banci-au-fost-compromise-643428 1
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 8, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 8, 2018 https://www.bzi.ro/exclusivitatea-anului-cutremur-fara-precedent-in-sistemul-bancar-romanesc-secret-imens-ascuns-la-diicot-iasi-toate-bancomatele-unei-celebre-banci-au-fost-compromise-643428de aia nu am putut io scoate bani de la atm de rfz... :rant 11
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 8, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 8, 2018 Când? Pe 4 septembrie 2016?azi dimineata...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2018 Postat Martie 8, 2018 E ceva fishy oricum...mie ieri pe la 15:05 mi.a fost debitat contul curent cu 6.94 lei si nu apare vreun motiv la tranzactie..am sunat iwri la ei si lor nici nu le apare tranzactia in sistem...bag pwla in ei de hotzi! 2
justlove Reputație: 8972 Postat Martie 8, 2018 Oras:fara Oras:fara Postat Martie 8, 2018 Așa-i că nu ai citit articolul și ai presupus că e ceva recent? Întâmplarea e de atunci, acum abia a fost făcută publică.am citit , tocmai de aia am scris, ca nici io nu am putut scoate la de rfz, am scos de la alt atm... 10
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Martie 8, 2018 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Martie 8, 2018 E ceva fishy oricum...mie ieri pe la 15:05 mi.a fost debitat contul curent cu 6.94 lei si nu apare vreun motiv la tranzactie..am sunat iwri la ei si lor nici nu le apare tranzactia in sistem...bag pwla in ei de hotzi!Penibilitatea este incomensurabila. Esti mincinos patologic!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum