Sari la conținut

Raluca,noua in Cluj 0728923512

Postări Recomandate

Stiu, ca nu mi-am tinut promisiunea facuta cand am iesit de la Anemona, dar am si o scuza : plec in concediu si plus de asta pe domnisoara Raluka tocmai vroia sa paraseasca urbea noastra.

Pentru ca de mult am pus ochi pe ea, am purtat mici conversatii pe WatsUp inca de cand incerca sa ajunga la noi. Stabilit intalnirea tot prin WatsUp si purces catre locatie tocmai la capatul Manasturului pe dealul Colina pe strada Hameiului nr. 6 .

Domnisoara din Constanta de loc, draguta, 1.70, corp frumos ca un fuior, bronzat uniform. Stabilit targhetul inca de la inceput o finalizare cu AP, in functie de marime …. . Este la inceput pe partea asta asa ca nu dati cu tunurile la maxim.

Am inceput sa o incalzesc pe domnisoara Raluka , sarutându-i sanii foarte erectili, coborand apoi la vale spre piersicuta generoasa epilata si curata in forma de fluturas. Stradanile mele in aceasta zona au fost cu folos aducându-i domniţei un orgasm trait frumos si vibrant. Am schimbat apoi rolurile, de data aceasta eu primeam  placere. Continuat apoi cu un LOT dupa echiparea corespunzatoare . La final am schimbat in dogy style, pozitie in care am incercat si AP. Una peste alta o experienta cu final fericit, sper ca pentru amandoi.

Am uitat sa va spun ca are si o catelusa , un bisonel alb, care dupa ce m-a lins de bun venit a stat cuminte sub patul unde s-au desfasurat ostilitatile. Per ansamblu as putea cota intalnirea noastra ca fiind una reusita si i-as acorda o nota globala de 8. Achitat 200 de tigri bengalezi !!

“Never Ending List” am s-o pun in sertar pentru ca plec in concediu, sa-mi refac fortele.

Domnisoara pleaca si ea , dar promite ca se va intoarce. Ii place prea mult deja, la Cluj !!

Va salut cu stima si respect !!

pif    (Pay it Forward)

Happy Hunting !!

Merci de recenzie esti un dulce chiar m'am simtit foarte bine cu tine si de ce nu te mai astept prin cuibusorul meu...concediu placut...
  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Aceste saluturi-anunturi ar fi bine daca ar fi insotite si de niste poze.

Nu are cine sa imi faca poze...singura nu pot,deci te astept pe tine sa ma fotografiezi...

:laugh2 Justitiar nu mai poti da inapoi,tre sa faci un drum de Cluj  :snap

Bafta :)

Link spre comentariu
  • Oras:romania
  • Oras:romania

Perfect,atunci trebuie sa imi caut un fotograf pentru a'ti indeplini dorinta de ami posta poze noi asa'i?

Cunosc cativa baieti talentati in arta fotografica, futalai si ei pe aici. Cand o sa ai acces la PM iti voi spune care sunt acestia. :D
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...