ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 19, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2018 Stiu, ca nu mi-am tinut promisiunea facuta cand am iesit de la Anemona, dar am si o scuza : plec in concediu si plus de asta pe domnisoara Raluka tocmai vroia sa paraseasca urbea noastra. Pentru ca de mult am pus ochi pe ea, am purtat mici conversatii pe WatsUp inca de cand incerca sa ajunga la noi. Stabilit intalnirea tot prin WatsUp si purces catre locatie tocmai la capatul Manasturului pe dealul Colina pe strada Hameiului nr. 6 . Domnisoara din Constanta de loc, draguta, 1.70, corp frumos ca un fuior, bronzat uniform. Stabilit targhetul inca de la inceput o finalizare cu AP, in functie de marime …. . Este la inceput pe partea asta asa ca nu dati cu tunurile la maxim. Am inceput sa o incalzesc pe domnisoara Raluka , sarutându-i sanii foarte erectili, coborand apoi la vale spre piersicuta generoasa epilata si curata in forma de fluturas. Stradanile mele in aceasta zona au fost cu folos aducându-i domniţei un orgasm trait frumos si vibrant. Am schimbat apoi rolurile, de data aceasta eu primeam placere. Continuat apoi cu un LOT dupa echiparea corespunzatoare . La final am schimbat in dogy style, pozitie in care am incercat si AP. Una peste alta o experienta cu final fericit, sper ca pentru amandoi. Am uitat sa va spun ca are si o catelusa , un bisonel alb, care dupa ce m-a lins de bun venit a stat cuminte sub patul unde s-au desfasurat ostilitatile. Per ansamblu as putea cota intalnirea noastra ca fiind una reusita si i-as acorda o nota globala de 8. Achitat 200 de tigri bengalezi !! “Never Ending List” am s-o pun in sertar pentru ca plec in concediu, sa-mi refac fortele. Domnisoara pleaca si ea , dar promite ca se va intoarce. Ii place prea mult deja, la Cluj !! Va salut cu stima si respect !! pif (Pay it Forward) Happy Hunting !!Merci de recenzie esti un dulce chiar m'am simtit foarte bine cu tine si de ce nu te mai astept prin cuibusorul meu...concediu placut... 1 Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 21, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2018 Heii dragii mei sunt in drum catre voi...maine ajung in frumosul vostru oras de care m'am indragostit...va astept cu programari maine dupa ora pranzului...va pup dulce si va astept... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2018 Partajează Postat Iunie 21, 2018 Eu v-am spus ca se-ntoarce. E o scumpica. Vizitati-o daca puteti !! Happy Hunting !! Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 21, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2018 Eu v-am spus ca se-ntoarce. E o scumpica. Vizitati-o daca puteti !!Happy Hunting !!Cum as putea sa nu ma intorc intrun oras asa frumos cu oameni asa draguti ...pupici la toti 2 Link spre comentariu
bitchmannn Reputație: 951 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Terra Oras:Terra Partajează Postat Iunie 23, 2018 Unde ai revenit draga, ca imi ia foc telefonul de câte ori te-am sunat Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 23, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 23, 2018 Neataaaaa disponibila azi pana la ora 22-23...va astept cu programari.pupici Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 24, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2018 Bunaa dragilor...sunt disponibila azi pana tarziu..va astept cu programari.pupici dulci Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 25, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2018 Buna dimineața dragii mei...disponibila si azi pana tarziu...va astept cu programari...pupici Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 29, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2018 Buna dimineata dragii mei...sunt disponibila azi pana in jurul orei 01-02:00...va astept cu programari Pupici Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Buna ziua dragii mei...sunt disponibila si azi pana tarziu 02-03:00...va astept cu programari... Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Aceste saluturi-anunturi ar fi bine daca ar fi insotite si de niste poze. Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Aceste saluturi-anunturi ar fi bine daca ar fi insotite si de niste poze.Nu are cine sa imi faca poze...singura nu pot,deci te astept pe tine sa ma fotografiezi... Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 Aceste saluturi-anunturi ar fi bine daca ar fi insotite si de niste poze. Nu are cine sa imi faca poze...singura nu pot,deci te astept pe tine sa ma fotografiezi... :laugh2 Justitiar nu mai poti da inapoi,tre sa faci un drum de Cluj :snapBafta :) Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 :laugh2 Justitiar nu mai poti da inapoi,tre sa faci un drum de Cluj :snapBafta :)Eu sunt peste tot dar nu asta e problema. Problema e ca atunci cand merg la fete ma ocup de alte activitati. :D Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Nu are cine sa imi faca poze...singura nu pot,deci te astept pe tine sa ma fotografiezi... Cand voi ajunge la tine eu propun sa ne-o tragem mai bine. Nu am talent in a face poze. :) Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Cand voi ajunge la tine eu propun sa ne-o tragem mai bine. Nu am talent in a face poze. :)Perfect,atunci trebuie sa imi caut un fotograf pentru a'ti indeplini dorinta de ami posta poze noi asa'i? Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Perfect,atunci trebuie sa imi caut un fotograf pentru a'ti indeplini dorinta de ami posta poze noi asa'i?Cunosc cativa baieti talentati in arta fotografica, futalai si ei pe aici. Cand o sa ai acces la PM iti voi spune care sunt acestia. :D Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Cunosc cativa baieti talentati in arta fotografica, futalai si ei pe aici. Cand o sa ai acces la PM iti voi spune care sunt acestia. :DSi pana atunci??? Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Si pana atunci??? Offf fato. Ma faci sa-mi cumpar un Nikon.Merg la tine si ne futem dar bagam si niste poze. E bine asa?.=)) Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Offf fato. Ma faci sa-mi cumpar un Nikon.Merg la tine si ne futem dar bagam si niste poze. E bine asa?.=))Contracost din partea ta...;) Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Contracost din partea ta...;)Ca ne futem iti dau banuti, pentru poze nu. :D Link spre comentariu
ralucaralukk Reputație: 43 Postat Iunie 30, 2018 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2018 Ca ne futem iti dau banuti, pentru poze nu. :DGlumesc tu Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 Glumesc tu Te prind eu intr-o zi si sa vezi ce glume tragem. ;) Link spre comentariu
omu cu anaconda Reputație: 5 Postat Iunie 30, 2018 Partajează Postat Iunie 30, 2018 tragi pula mea cu 10 bile in gura... limbistu satului =)))) =)))) 1 Link spre comentariu
justitiar Reputație: 233 Postat Iunie 30, 2018 Oras:romania Oras:romania Partajează Postat Iunie 30, 2018 tragi pula mea cu 10 bile in gura... limbistu satului =)))) =))))Gaoazarul forumului. =)) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum