Sari la conținut

Raluca,noua in Cluj 0728923512

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Acum sunt in fapt

Fata e foarte Ok

O suge ft bune geme

Arată Ok

Recomand

Poza când suge as atașa

Dar Nsj Dc nu pot

• Minus 1
Postat

Acum sunt in fapt

Fata e foarte Ok

O suge ft bune geme

Arată Ok

Recomand

Poza când suge as atașa

Dar Nsj Dc nu pot

Ms de recenzie...esti un dulce,te mai astept pe la mn cu mare drag
  • Like 1
  • Telefon: 0740000112
  • Oras:Orasul Fantomelor
  • Telefon: 0740000112
  • Oras:Orasul Fantomelor
Postat

Mai ai pizdă la reducere????🤣

• Like 1
Postat

Buna! Prima recenzie, a doua dameza. (prima a fost Anca de la top care habar n-am ce cauta acolo!)

Tentat de oferta de sambata am ajuns si eu la domnisoara Raluca.

Din cate am citit pe forum, cred ca fata asta se ridică la un nivel inalt! Modalitate de contact: Whatsapp, simplu-usor-rapid.

Aspect: nota 9. Draguta la fata, tanara, inalta, corp frumos ai slabut, sani medii si placuti la atingere, sfarcuri...dementiale! Pizduta stramta, umeda, fara mirosuri.

Locatie: nota 7,5. Ajungi usor daca stai la telefon cu ea. Apartament normal. Camera simpla.

Actiune: nota 9,5 (ca nu stiu inca ce e 10 :)) ). Am ales o ora. Inceput cu oral reciproc, ON umed, cu scuipat si supt adanc pana in gat, cu ruperi de ritm si lins de oo. NP natural cu gemete si miscari lascive... in 3 pozitii. Dat jos caciulita si CIM tot tot tot. Dupa, dus reciproc si de la capat. Identic, fara graba!

Igiena: nota 10. Am primit prosop curat, baie curata.

GFE: nota 9. Inafara de FK am facut orice cu aceasta domnisoara. Am ras, am povestit, ne-am futut. NU A AVUT NICIO CLIPA OCHII SPRE VREUN CEAS! Asta conteaza foarte mult!

Recomand cu maxima placere! 😘 Te pup, Bobiță! ðŸ˜ðŸ˜…

• Like 6
Postat

Deci pina la urma oferta cu pretul redus era reala? Banuiam eu ceva, vazand cum se ambaleaza unele curve obosite si pestii lor. E mare foamea.

• Like 1
  • Minus 1
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
  • Telefon: 0722000000
  • Oras:ardeal
Postat

Raluca, ia in calcul si o vizita la oradea

Postat

Buna! Prima recenzie, a doua dameza. (prima a fost Anca de la top care habar n-am ce cauta acolo!)

Tentat de oferta de sambata am ajuns si eu la domnisoara Raluca.

Din cate am citit pe forum, cred ca fata asta se ridică la un nivel inalt! Modalitate de contact: Whatsapp, simplu-usor-rapid.

Aspect: nota 9. Draguta la fata, tanara, inalta, corp frumos ai slabut, sani medii si placuti la atingere, sfarcuri...dementiale! Pizduta stramta, umeda, fara mirosuri.

Locatie: nota 7,5. Ajungi usor daca stai la telefon cu ea. Apartament normal. Camera simpla.

Actiune: nota 9,5 (ca nu stiu inca ce e 10 :)) ). Am ales o ora. Inceput cu oral reciproc, ON umed, cu scuipat si supt adanc pana in gat, cu ruperi de ritm si lins de oo. NP natural cu gemete si miscari lascive... in 3 pozitii. Dat jos caciulita si CIM tot tot tot. Dupa, dus reciproc si de la capat. Identic, fara graba!

Igiena: nota 10. Am primit prosop curat, baie curata.

GFE: nota 9. Inafara de FK am facut orice cu aceasta domnisoara. Am ras, am povestit, ne-am futut. NU A AVUT NICIO CLIPA OCHII SPRE VREUN CEAS! Asta conteaza foarte mult!

Recomand cu maxima placere! Te pup, Bobiță!

Merci de recenzie Bobiță, te mai astept pe la mine sa ne jucam...
Postat

Raluca, ia in calcul si o vizita la oradea

Buna dragul meu,nu cred ca voi ajunge pe la Oradea dar te astept pe tine la Cluj in cuibusorul meu de nebunii...te pupic
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dragul meu,nu cred ca voi ajunge pe la Oradea dar te astept pe tine la Cluj in cuibusorul meu de nebunii...te pupic

Poate totusi te razgandesti intr-o zi. :)

Vizitator
Postat

Sigur nu voi ajunge tocmai acolo imi pare rau...

Asa ai zis ,,tocmai acolo'' de parca Oradea ar fi ultimul oras din Romania.  Te cam inseli daca gandesti asa. 

• Like 1
Vizitator
Postat

Nu intelege gresit,sunt 160 km si in al doilea rand momentan aici la Cluj imi este foarte bine...daca ma voi gandi sa fac o vizita la Oradea te voi anunta categoric.pupici

Ok. :)

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Hei🙂din cauza ca sunt pe telefon imi este greu sa caut numarul de telefon. Il poti lasa undeva pe aici?😊

Vizitator
Postat

0757845744 acesta este numarul meu...astept sa ma suni cu drag pupici😚😚

Motane pune acest numar in titlu.....chiar daca fata nu vrea sa vina si pe la noi. :D
Postat

Motane pune acest numar in titlu.....chiar daca fata nu vrea sa vina si pe la noi. :D

Pune'l Motane ca poate nu se stie le fac o surpriza la baietii astia din Oradea...

• Like 1
Postat

merita vizitata poze sunt reale si pune pasiune merita nota 9  e tanara frumoasa eu zic ca merita incercata

Merci Mariuspas...daca ai fost la mn si ai fost incantat de mn si de serviciile mele te mai astept cu drag.pupici dulci

Vizitator
Postat

Pune'l Motane ca poate nu se stie le fac o surpriza la baietii astia din Oradea...

Vezi ca printre baietii din Oradea sta pitit si motanul. :D

Vizitator
Postat

Vezi ca printre baietii din Oradea sta pitit si motanul. :D

Da, da, dar la motan ii trebuie țâțe mari și foarte mari :))))))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...