Sari la conținut

Andreea, complex - 0727736940

Postări Recomandate

• Oras:Complex...Hotel Valentina
Postat

Buna dragii mei disponibilă pana la ora 23:00... pentru programări 0725133831.LOCATIE IN ZONA MODERN....pupicii la numarul0725133831 raspund doar pe whatsapp

Postat

Buna dragii mei...disponibila pana la ora 22:00 ....ma puteti contacta doar pe numarul...0766327805....pupicii

Postat

Programarile se fac doar pe wats app:0766327805

Postat

Buna dragii mei disponibila pana la ora 22:00....raspund doar pe wats app la numarul 0725133831....pupicii

• Oras:Timisoara
Postat

Ceva recenzii noi? Poze nu si-a mai pus de cateva luni. Nici macar nu stim daca mai este in viata. Poate e pe pilot automat si tot posteaza intr-una ca-i disponibila. Daca nu merge nimeni pe la ea, ce mai cauta aici?

Postat

Ceva recenzii noi? Poze nu si-a mai pus de cateva luni. Nici macar nu stim daca mai este in viata. Poate e pe pilot automat si tot posteaza intr-una ca-i disponibila. Daca nu merge nimeni pe la ea, ce mai cauta aici?

up
Postat

Buna dragii mei disponibila pana la ora 22:00....raspund doar pe wats app la numarul 0725133831....pupicii

Postat

Buna dragii mei disponibila pana la ora 22:00....raspund doar pe wats app la numarul 0725133831....pupicii...ultimele zile in Timisoara

Postat

Buna dragii mei disponibila pana la ora 22:00....raspund doar pe wats app la numarul 0725133831....pupicii...ultimele zile in Timisoara

Postat

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar .....

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar .....

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar ...

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar ...

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar ..

Postat

Buna dragii mei....disponibila pana la ora 23:00....0760095922 ma puteti contacta doar pe acest numar ..

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Cred ca este altcineva care-i foloseste pozele. Prima poza sigur e a ei, urmatoarele 2 nu stiu...

Nici numarul de telefon nu corespunde cu cel din topic.

Postat

Am fost la ea cand statea in complex, are sanii mari si face un oral adanc si apasat, umed de innebunesti cu finalizare orala, este priceputa sub aspectul asta nu veti fii dezamagiti, o pot recomanda linistit

• Like 1
Postat
Acum 16 ore, valy95 a spus:

Cred ca este altcineva care-i foloseste pozele. Prima poza sigur e a ei, urmatoarele 2 nu stiu...

Nici numarul de telefon nu corespunde cu cel din topic.

si eu cred ca ii altcineva...Andreea era activa si aici !!!

Postat

Bună dragii mei...disponibila pana la ora 23...ma puteți găsi doar pe numarul:0734959689...pupicii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...