Sari la conținut

Andreea, complex - 0727736940

Postări Recomandate

• Oras:Complex...Hotel Valentina
Postat

Disponibila de la ora 14:00 până la ora 22:00....nr de tel...0727736940...momentan ras numai la mesaje pe whatsapp sau mă puteți și suna la nr:0731061152

Postat

Poze noi😘😘😘

post-298283-0-29696000-1565960964_thumb.jpg

post-298283-0-15080700-1565960999_thumb.jpg

• Like 2
Postat

Mă puteți contacta doar la numărul 0731061152 ....și astăzi voi fi disponibila până la ora 01:30...pupicii

Postat

Mă puteți contacta doar la numărul 0731061152 ....și astăzi voi fi disponibila până la ora 01:30...pupicii

Postat

Postat

Postat

Disponibila până la ora 01:30...pupicii

• Oras:Timisoara
Postat

I-am facut si eu o vizita 'Andreei'. Locatia e Valentina din complex. O camera extrem de mica cu o baie direct proportionala cu camera. Ea punctuala, eu putin intarziat, am ales sa stau o finalizare si aia ON + CIM. Andreea este serviabila, insa faptul ca foloseste poze foarte vechi ma determina sa 'depunctez'. Ea era in jur de 1.60 inaltme si o greutate de 80 kg lejer. Vorbeste mult, poate prea mult uneori, in incercarea de a se face placuta. Pentru mine nu e de revenit nici la cei 100 lei lasati. 

Locatie: 5 (camera mica, fara clima, un catel dragut care se uita fix la tine, baie mai mica decat debaraua mea)

ON: 7 (Deep, CIM, atentie la tot ce trebe)

Vizitator jarmenkell
Reputație: 0
Postat

Eu voi merge pe la ea.. inca nu am incercat ON cu CIM

Postat

I-am facut si eu o vizita 'Andreei'. Locatia e Valentina din complex. O camera extrem de mica cu o baie direct proportionala cu camera. Ea punctuala, eu putin intarziat, am ales sa stau o finalizare si aia ON + CIM. Andreea este serviabila, insa faptul ca foloseste poze foarte vechi ma determina sa 'depunctez'. Ea era in jur de 1.60 inaltme si o greutate de 80 kg lejer. Vorbeste mult, poate prea mult uneori, in incercarea de a se face placuta. Pentru mine nu e de revenit nici la cei 100 lei lasati. 

Locatie: 5 (camera mica, fara clima, un catel dragut care se uita fix la tine, baie mai mica decat debaraua mea)

ON: 7 (Deep, CIM, atentie la tot ce trebe)

Buna dragul meu ....in primul rand îți mulțumesc pt recenzie....Și in al doilea rand nu cred că mi-ar fi de folos un apartament find singura....te pup...
Vizitator cozonacq
Reputație: 0
Postat

Oral neprotejat cu deep, atenție la tot ce trebuie + CIM și ai considerat că este de nota 7?? :)

Cam ce ar fi trebuit să mai facă fata pentru o notă mai mare?

La oral... Strict despre oral vorbind :) 

Postat

Andreea nu prea raspunde la telefon.

Buna dragul meu...probabil am fost ocupata sau nu am mai lucrat....te pup
Postat

Postat

Postat

Postat

Disponibila până la ora 22:30

Postat

Oral neprotejat cu deep, atenție la tot ce trebuie + CIM și ai considerat că este de nota 7?? :)

Cam ce ar fi trebuit să mai facă fata pentru o notă mai mare?

La oral... Strict despre oral vorbind :)

Am lasat un "7", din doua motive, in primul rand ca ea e pe stilul oral hard core, care nu e neaparat placerea mea si in al 2-lea rand ca eu nu pot sa fac abstractie de detinatoarea cavitatii bucale :) Adica ultima epilare probabil a fost cu cateva luni in urma 

Postat

Disponibila până la ora 00:00

Postat

Postat

Vizitat sapramana trecuta pe andreea, fiind pe la ea si anu trecut si stiind despre ce e voarba, eu fiind adept al pasaricilor neepilate, ea fiind exact ce cautam eu.

Locatie in complex la hotel valentina, o camera mica fara clima,doar cu ventilator,cu baie mica da cu tot ce trebuie.

Cateva descutii ,servit cu apa rece, mers la dus, dupa care a intrat si ea.

Inceput cu un on foarte foarte adand , foarte putin sa ajutat cu mana, umed maxim , scuipat, atentie la adiacente si masaja testicular, una dintre cele mai perverse guri de care am avut parte pana acu.

Pasarica foarte paroasa din care mam infuptat cu placere,fara mirosuri, larga, si cu labii foarte mari, o adevarata delectare.

Revenit la on si finalizat cu CIM.

Reigenizat, fuma

• Like 2
Postat

Fumat o tigara, decartat 100 si plecat.

Mie mia placut si probabil o sa mai revin.

Locatie 6

Igiena 10

Atitudine 10

Aspect 6

Igiena 10

On 10+

Face si anal.

Decartat 100 la final proprie initiativa

• Like 1

Postat

Mă puteți contacta doar la numărul 0731061152 ....și astăzi voi fi disponibila până la ora 00:00...pupicii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...