Sari la conținut

Andreea, complex - 0727736940

Postări Recomandate

• Oras:Complex...Hotel Valentina
Postat

Buna, ai si jucarii care se pot folosi pe tine? In poze apar ceva... Ms!

Buna dragul meu...da am un vibrator
Postat

Disponibila până la ora 00:00...pupicii

post-298283-0-96060500-1568721310_thumb.jpg

Vizitator kenyn69
Reputație: 0
Postat

Azi am avut chef de o matură, aşa că: ghidat de poze fiind am mers la Andreea în apropiere de complexul studențesc.

Locatie: 7 - Hotel Valentina în spate la Euro Hotel, o locație decentă, curată nimic modern. Fata stă chiar la parterul hotelului, imediat cum intrii (discreție 5 din 10). Am primit prosop curat pe care l-am folosit şi înainte şi după act. De asemenea primire foarte prietenoasă, apă/suc, d'ale gurii dacă optezi. P.S: Are un câne (creca-i cătzauă), de notat în caz că trebe.

Aspect: 6.5 - Zicea un baiat mai sus "domnişoară", ei bine domnisoară nu mai e. Este o matură undeva între 35-40, chubby, nu e bbw, e plinuță, sâni mari, puțin lăsați, păsărică neepilată (prima la care a fost).

Igienă: 7 - A facut duş înainte, nu pot sa zic că a avut probleme cu igiena, nimic suspect. Dacă folosea un parfum subtil primea un 8 de la mine. Am oferit 7 deoarece nu este o pasărica pe care mi-aş pune gura, sub nici o formă.

OP/NP: 8 / 7.5 - La OP a pus prez. cu gurița (experiență), oral bun (am avut făcut şi cu mai multă poftă), face DT (chiar dacă scoate nişte sunete dubioase pe alocuri, gag reflex csf. Personal am ales doggy întâi, aici e okay în materie de strâmtețe, o simți okay, după care am schimbat misionar, aici e găleată...la care am dat ultima schimbare, am aşezat-o pe burtică şi pe la spate pentru a strâmtora găletuşa, asta fiind poziția care facilitează strâmtețea vaginului, după cca. 5 minute în ultima poziție am terminat. Pentru a vă face o idee legată de experiența mea în diferitele poziții,

(echipament personal: 18L, 4G), dacă aveți mai scurt de 18 nu prea o să reuşiți ultima poziție pe care am mers eu deoarece are fundul măricel si mna...

GFE: 8 - Cum ziceam nu se punea problema de sărutari sau 69 dar cred că un 8 merită pentru atitudinea prietenoasă, e ca o prietenă matură cu care te-ai revăzut după mult timp şi ai mers la ea în vizită să o fuți.

Prosop: 100, o finalizare - OP/NP + 2 duşuri la intrare şi la ieşire, 25min DTD.

De recomandat: Dacă ai chef de o matură chubby şi hairy, eu zic că da. Merge încercată măcar odată pentru experință/palmares şi datorită atitudinii ei prietenoase.

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Mi ar face plăcere să te vizitez, imi plac cele nespălate, nu esti cumva prea lărgită, fiindcă eu nu sunt prea dotat, ce zici o sa ma descurc

Postat

Disponibila până la ora 01:00....0731061152

Postat

Disponibila până la ora 23:00...pupicii

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare ...

Am incercat si eu dameza si iata concluzile mele:

Locatia: este cea bine cunoscuta hotel Valentina (oarecum usor de gasit dupa GPS)

Camera: ca de hotel de sa zicem doua stele (pai doar nu futi camera - era curat)

Suflete in camera: 2 bucati - dameza si catelul

Catelul: dragut isi vedea de treaba lui - nu a intervenit in timpul piesei de teatru

Dameza:

- dupa parerea mea pozele o avantajeaza, respectiv recenzile unor colegi deci este mult supraevaluata pozitiv

- in realitate o doamna dupa care nu ai intoarce capul (obisnuita) cu sani maricei, iar faptul ca are "floci - pe romaneste" (ma rog cand ii are nu vad de ce trebuie cotata in plus

Actiunea: Sunat, sa zicem programat (libera acum, DA, ok vin), am ajus, am discutat despre actiune, trecut la dus pentru o igenizare

si m-am intors pentru actiune. Trecut si dameza la igenizare, si am inceput un oral scurt (pentru mine nu a fost impresionant)

dupa care montat anvelopa (aici la calitate anvelopa - marca DUREX) pe piston si dai si dai (da eu personal numai cu ea pe spate), la un moment dat

pistonul a scuipat lichidul pentru gresarea utilajului in interiorul anvelopei (asadar utilajul a ramas la fel negresat). Primit servetele pentru curatare piston

si cam asta a fost.

Preturi: cele cunoscute ... nu mai repet

Note:

Oral: 7 - slabut (chiar daca a fost fara prez)

Normal: 7 - slabut

Anal: ? - nu am fost curios

GFE: 7 - slabut (comparativ cu altele), GFE intervine cand nu se grabeste si zic eu te si doreste nitel

Recomandare: doar pentru palmares

• Like 2
Postat

Buna dragii mei....astăzi sunt disponibila până la ora 01:00...pupicii

Postat

Buna seara dragii mei ...mă puteți contacta doar pe numarul:0731061152...numărul care a fost postat de domnul Statistics nu prea îl am deschis...Va pup și vă urez o seara frumoasa

Postat

Bună dragii mei... astăzi sunt disponibila pana la ora 23:00....pupicii

Postat

Bună dragii mei... astăzi sunt disponibila pana la ora 23:00....pupicii

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...