andigarcea Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bals Oras:Bals Postat Martie 12, 2018 Salutare, ajung in Tm ce fetițe recomandati sunt nou ....ms
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 Nu știu ce înțelegi prin "nou", ai cont din 2015, însă îți pot spune două lucruri:nu ai postat unde trebuie, secțiunea corectă era "intrebari si raspunsuri" și nu recomandăm "fetițe", că intrăm la corupere de **spam editat** 😂😂😂. Lăsând gluma la o parte, întâi ar fi bine să spui care sunt dorințele tale, ce fel de femeie preferi și cam până unde intinzi plapuma, ca să îți facem recomandari.Rog un.moderator să mute topicul. Mulțumesc
andigarcea Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bals Oras:Bals Autor Postat Martie 12, 2018 Așa este ,vechi dar nu am intrat pe cont uitasem parola...mă pt sfat
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 Salutare, ajung in Tm ce fetițe recomandati sunt nou ....ms'Nãseara Garcea! Ti-o recomand(ãm) pe Leana. 2
andigarcea Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bals Oras:Bals Autor Postat Martie 12, 2018 Care leana a lu' pârțag?😂😂😂
andigarcea Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bals Oras:Bals Autor Postat Martie 12, 2018 Care leana a lu' pârțag?😂😂😂
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum