dillit Reputație: 39 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2018 Si eu recomand sa incepi prin a elimina pe rand orice ar putea sa cauzeze sinuzita, chestii simple, dar la care ai dezvoltat alergie.Daca nu ajungi la nici un rezultat, recomand sa faci niste investigatii mai amanuntite la doctor. Probabil sa te si coste ceva. Este important de aflat cauza si apoi se poate decide si o eventuala operatie..depunde de cauza.Sanatate!
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 13, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 13, 2018 Copilași va reamintesc ca sinuzita si rinita sunt afecțiuni diferite, deci discuția cu alergii vizează doar rinitele care pot fi alergice sau non-alergice. Sinuzita este altceva in cazul meu de exemplu o răceală netratata corespunzător. Adică migrenele si pb respiratorii au stopat îndelung pt ca luasem o serie de antibiotice, insa nu era curată complet. Trebuiau probabil alta serie de antiotice, in ani transformandu-se in o afecțiune cronică.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 13:46, n-am.ce.face.acum a spus: Vezi ca ai prietenul si nevasta... Sa ne ce?m-am rușinat și eu, ce :)))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 13, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 13, 2018 Nu este exclus sa suferi ambele concomitent, precum mama, care are si sinuzita si rinita alergica in același timp. Si, desi a făcut puncție ani înainte, sinuzita din pricina expunerii zilnice la aburi, a revenit intrun totul.
vistantric Reputație: -3412 Postat Martie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 13, 2018 Eu nu ma asteptam vreodată să am această problemă, pentru că eu sunt omul care nu răcesc sau să sufăr de ceva, nici gând! ...Si na că am pățit-o in urma cu mai mulți ani, cand îmi aduc aminte că eram cu un amant de-al meu din Vâlcea intr-un cadru idilic, organizat de el cu niste prieteni si restul lucrurilor. Eu nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă, nefiind învățată cu asemenea manifestări ale corpului...si el s-a uitat la un moment dat la mine, zicandu-mi "Tu e clar că ai ceva, priveste-te, mai un pic si lesini, du-te acasă!". Atunci am căscat ochii mari, am fost la farmacie si mi-am luat parasinus. Nici in ziua de azi nu stiu dacă acel medicament a fost doar bun ca motiv pentru a imi folosi mai bine puterea sugestiei sau este bun, in comparatie cu alte medicamente care nu-si fac nici un efect pe mine ci din contră, mă fac sa ma simt si mai rău, simtindu-le de asemenea efectele nedorite. Oricum, cred că atunci întâmplarea respectivă a survenit in urma schimbărilor climatice prea bruste sau cu prea mari diferențe. Calatoream foarte mult in perioada aceea si in Romania veneam doar pentru recreere... Pe urmă, ceva ani buni a trebuit să pretez o mai mare atenție pentru că sensibilitatea persista de câte ori dădeam de o climă umedă si rece...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 15:21, rozz kendra a spus: Nu este exclus sa suferi ambele concomitent, precum mama, care are si sinuzita si rinita alergica in același timp. Si, desi a făcut puncție ani înainte, sinuzita din pricina expunerii zilnice la aburi, a revenit intrun totul. Zapauco, exista si sinuzita alegica! Nu mai bubui, pls. :hug1
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 13, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 16:41, n-am.ce.face.acum a spus: Zapauco, exista si sinuzita alegica! Nu mai bubui, pls. :hug1 La 13.03.2018 la 16:41, n-am.ce.face.acum a spus: Zapauco, exista si sinuzita alegica! Nu mai bubui, pls. :hug1Nu am de ce sa bubui Amada,dar având câteva cazuri cu diferite afecțiuni corelate pe care le cunosc f bine, presupun ca am o certitudine. Daca o rinita alergica declanșează o sinuzită e cu totul altceva, ele făcând casa 'bună' de ani in un ins. Daca consulți un generalist si un alergolog, îți vor spune ca nu exista sinuzita alergică, medical vorbind, ci cazuri de rinosinuzita. Îți vrea binele, nu sa ne contram in concepte medicale si ceva f rapid ca efecte daca te sâcâie tare, este o oala mare de apa clocotica, ulei esențial de eucalipt{eucalipt,nu menta sau mentol} , tu sub o pătură inspirând si expirând Min 15 Min, un fes căciulă pe cap după baia de abur si înainte de somn un analgezic. După 2 zile te vei simți mai bine:)Hug BackDaca faci aerosoli pana primești aparatul cu soluția durează.Feel better:) 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 10:13, n-am.ce.face.acum a spus: Dragilor, ma terorizeaza zilnic sinuzita, e cea din frunte care a devenit cronica deja, iar iarna devine un calvar...Am incercat pastile (nu mai stiu denumirea), remedii naturale cum ar fi ceaiuri, usturoi, etc... Inutil! :wallbashAti avut careva si ati scapat de ea? Poate stiti pe cineva sau cunoasteti un tratament care nu implica operare? Multumesc frumos anticipat! :*Țuică cu piper ai incercat? Dar să fie de prună curată și peste 50 de grade :), altfel nu are efect 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 16:54, rozz kendra a spus: Nu am de ce sa bubui Amada,dar având câteva cazuri cu diferite afecțiuni corelate pe care le cunosc f bine, presupun ca am o certitudine. Daca o rinita alergica declanșează o sinuzită e cu totul altceva, ele făcând casa 'bună' de ani in un ins. Daca consulți un generalist si un alergolog, îți vor spune ca nu exista sinuzita alergică, medical vorbind, ci cazuri de rinosinuzita.Îți vrea binele, nu sa ne contram in concepte medicale si ceva f rapid ca efecte daca te sâcâie tare, este o oala mare de apa clocotica, ulei esențial de eucalipt{eucalipt,nu menta sau mentol} , tu sub o pătură inspirând si expirând Min 15 Min, un fes căciulă pe cap după baia de abur si înainte de somn un analgezic. După 2 zile te vei simți mai bine:)Hug BackDaca faci aerosoli pana primești aparatul cu soluția durează.Feel better:) Iti multumesc.Nu mai incerca sa separi rino de sinusuri...Motivele sa ti le dea medicul de care vorbesti.Inhalatiile sunt bune pentru cei care nu elimina, era buna si menta, chiar si cojile de cartof, nu e azul, mie imi curgea nasul de 20 ori pe zi fara raceala...In orice caz, mi-ai dorit binele, de asta iti multumesc si iti doresc la fel! :hug1 Am eliminat sinuzita spiritual, e si asta o metoda. :)
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 13, 2018 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:02, anymatoru a spus: Țuică cu piper ai incercat? Dar să fie de prună curată și peste 50 de grade :), altfel nu are efectE imună
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:02, anymatoru a spus: Țuică cu piper ai incercat? Dar să fie de prună curată și peste 50 de grade :), altfel nu are efect :laugh2 Ai tu? Bautura imi face chef de altele... Sper ca poti respira pe nas! :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:07, n-am.ce.face.acum a spus: :laugh2 Ai tu? Bautura imi face chef de altele... Sper ca poti respira pe nas! :laugh2Io am, numa hai la Cluj! :)))) Alt remediu ar fi infuzie/inhalatie cu ceai de musetel, asta e mai light, dupa ce bei tuica:)))))
rozz kendra Reputație: 441 Postat Martie 13, 2018 Oras:Xxx Oras:Xxx Postat Martie 13, 2018 Nu ai pt ce mulțumi, fiecare suntem sensibili sau nu dintr-un punct de vedere. Dar daca îți curge nasul așa hal ai putea lua mai mult in calcul rinita. Mie cu sinuzita pura nu mi-ar curge nasul neam, dimpotrivă! Resimt din cand in cand un blocaj respiratoriu.Părerea mea personală este ca tb musai sa consulți un alergolog bun :) Nb buna, dragă :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 Iti mai dau doua ponturi si ma retrag, 1. infuzie cu ceapa, 2. cumparati propolis si pune doua picaturi intr-o lingurita de zahar si pune-l in gura, lasa-l sa se topeasca asa, de trei ori pe zi :) Cu nici unul din remedii nu am glumit, toate le poti aplica. Insanatosire grabnica! 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:09, anymatoru a spus: Io am, numa hai la Cluj! :)))) Alt remediu ar fi infuzie/inhalatie cu ceai de musetel, asta e mai light, dupa ce bei tuica:))))) Inhalatii cu marihuana nu faceti? :laugh2Pai, drumul si cazarea? :habarnam Ca o sa cobor din tren/bus si fugi! :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 Si pentru ca sunt om bun, iti mai dau un pont, vezi daca simti un disconfort, o usoara durere, daca iti masezi usor intre degetul mare de la picior si celalalt deget, apasa putin cand masezi, poti folosi o crema simpla, Nivea. In mod normal ar trebui sa te doara putin si sa masezi cam 5-10 minute.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:11, rozz kendra a spus: Nu ai pt ce mulțumi, fiecare suntem sensibili sau nu dintr-un punct de vedere. Dar daca îți curge nasul așa hal ai putea lua mai mult in calcul rinita. Mie cu sinuzita pura nu mi-ar curge nasul neam, dimpotrivă! Resimt din cand in cand un blocaj respiratoriu.Părerea mea personală este ca tb musai sa consulți un alergolog bun :)Nb buna, dragă :) Rino tine de nas, veselia sinuzitei pe acolo iese, sa le separi pare ciudat...Am cerut remedii, nimic mai mult.Din momentul cand m-am enervat... nasul nu mai curge, n-am nimiic.Oricum, merci!
vistantric Reputație: -3412 Postat Martie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:13, anymatoru a spus: Iti mai dau doua ponturi si ma retrag, 1. infuzie cu ceapa, 2. cumparati propolis si pune doua picaturi intr-o lingurita de zahar si pune-l in gura, lasa-l sa se topeasca asa, de trei ori pe zi :) Cu nici unul din remedii nu am glumit, toate le poti aplica. Insanatosire grabnica! Ceaiul de ceapă face miracole dacă pui multa miere in cana, are gust de caramel. La 13.03.2018 la 17:14, n-am.ce.face.acum a spus: Inhalatii cu marihuana nu faceti? :laugh2Pai, drumul si cazarea? :habarnam Ca o sa cobor din tren/bus si fugi! :laugh2 :laugh2 :laugh2Eu am cremă de masaj cu cannabis si chillii...probabil că asa isi imagineaza prostii cum ii ling după un masaj si ma droghez, de tot o zic pe-aici pe forum. Si nu sunt prima si singura maseouza din Ro. care are asemenea cunoasteri despre anumite creme si uleiuri de masaj...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:19, anymatoru a spus: Si pentru ca sunt om bun, iti mai dau un pont, vezi daca simti un disconfort, o usoara durere, daca iti masezi usor intre degetul mare de la picior si celalalt deget, apasa putin cand masezi, poti folosi o crema simpla, Nivea. In mod normal ar trebui sa te doara putin si sa masezi cam 5-10 minute. Te bat! Degetele de la picioare sunt slabiciunea mea si nu le masez, ci le bag in gura...Multumim pentru sfaturi, omule bun! :bow Daca aveam pula acum daramam peretii sa ajung la baie... :laugh2 :laugh2 :laugh2 La 13.03.2018 la 17:23, vistantric a spus: Ceaiul de ceapă face miracole dacă pui multa miere in cana, are gust de caramel. Eu am cremă de masaj cu cannabis si chillii...probabil că asa isi imagineaza prostii cum ii lung după un mesaj si ma droghez, de tot o zic asa. Si nu sunt prima si singura maseouza di Ro. care are asemenea cunoasteri despre anumite creme si uleiuri de masaj... Ti-am promis ca nu-ti mai scriu, scriu si aici:Valea!
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:23, vistantric a spus: Ceaiul de ceapă face miracole dacă pui multa miere in cana, are gust de caramel.Da e bun, mai ales pentru tuse.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:25, n-am.ce.face.acum a spus: Te bat! Degetele de la picioare sunt slabiciunea mea si nu le masez, ci le bag in gura...Multumim pentru sfaturi, omule bun! :bow Daca aveam pula acum daramam peretii sa ajung la baie... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eu ti-am dat cateva remedii naturale pentru sinuzita, cat am retinut de la bunica, ea era naturista.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:28, anymatoru a spus: Eu ti-am dat cateva remedii naturale pentru sinuzita, cat am retinut de la bunica, ea era naturista. Multumim!
vistantric Reputație: -3412 Postat Martie 13, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:26, anymatoru a spus: Da e bun, mai ales pentru tuse. Imi dai seama! Cum gâtul nu are legătură cu capul, solutia nu mai este asa de miraculoase... La 13.03.2018 la 17:25, n-am.ce.face.acum a spus: Te bat! Degetele de la picioare sunt slabiciunea mea si nu le masez, ci le bag in gura...Multumim pentru sfaturi, omule bun! :bow Daca aveam pula acum daramam peretii sa ajung la baie... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ti-am promis ca nu-ti mai scriu, scriu si aici:Valea! Te-am pus eu sa-mi promiti? Ai văzut si tu unde ai facut greseala, dar ceea ce nu ai luat in vedere când ti-am spus o singura dată...de ce am venit la tine, care a fost motivul! Ce radeau ăstia pe forum in acele momente... In fine, e treaba ta! 12 14
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Martie 13, 2018 Niiinooooo, niiiiiiiiiiiiiiiiinoooooooooooooooo! :slap2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 La 13.03.2018 la 17:55, n-am.ce.face.acum a spus: Niiinooooo, niiiiiiiiiiiiiiiiinoooooooooooooooo! :slap2care Nina? :))) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum