victor09 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 20190616_185102.jpg Si mai frumoasa ar fi o poza cu pasarica in toata splendoarea ei
talibanu Reputație: 9697 Postat Iunie 16, 2019 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Iunie 16, 2019 Da eventual o poza cu genunchiul drept si una cu cotul stang se poate?Mai lasati laba ba baieti si mergeti si futeti ;) 3
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Si mai frumoasa ar fi o poza cu pasarica in toata splendoarea eiAlina, l-ai starnit pe Victor! A facut 10 postari!😄 1
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2019 Alina, l-ai starnit pe Victor! A facut 10 postari!😄 Bravo Victorrrr felicitări 🤣🤣🤣 1
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 16, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 16, 2019 Da eventual o poza cu genunchiul drept si una cu cotul stang se poate?Mai lasati laba ba baieti si mergeti si futeti ;) Este sărbătoare , nu se f*te:))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 E sarbatoare ku dezlegare fatah...se fute...da nucu tată pula ! ;) 1
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Este sărbătoare , nu se f*te:)))))Azi baieti' doar cere poze, se uita doar!😉
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 Azi baieti' doar cere poze, se uita doar!😉 :)))😘😘😘
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 E sarbatoare ku dezlegare fatah...se fute...da nucu tată pula ! ;) Asa putin cu capu'🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 1
vtepes Reputație: 113 Postat Iunie 17, 2019 Oras:oriunde si peste tot Oras:oriunde si peste tot Postat Iunie 17, 2019 Alina, Aliinaa.....ai mare grija ca piula n-are umeri, asa ca... numa capu, numa capul,capushorul, capoiul...s-ar putea sa scape tot in scorburika :laugh2 :laugh2 :2qm40hg
vtepes Reputație: 113 Postat Iunie 17, 2019 Oras:oriunde si peste tot Oras:oriunde si peste tot Postat Iunie 17, 2019 Alina, Aliinaa.....ai mare grija ca piula n-are umeri, asa ca... numa capu, numa capul,capushorul, capoiul...s-ar putea sa scape tot in scorburika :laugh2 :laugh2 :2qm40hgsi cand am zis tot si nu toata(pula), ma refeream la scarbavnikul madular, care e de gen masculin :laugh2
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 si cand am zis tot si nu toata(pula), ma refeream la scarbavnikul madular, care e de gen masculin :laugh2 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 Dragilor am o intrebare .Dacă confirm cuiva pe whatsapp si ii dau poze cu fața nu este logic ca eu sunt ? Sau , am poze cu fața pe site lu este logic ca eu sunt ? :))) 🤔🤔🤔
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Photoshop-ul știe și face multe ..Cei care încă nu te-au cunoscut, e normal să aibe o oarecare reticență:)Dacă îți trimit eu o poză cu mine .. îți vine să-mi mănânci păsărica ! Cu față, cu spate, cu tzatze ... și când colo, se umple mâna de coaie in bikini ! Nebărbierit de vreo 3 săptămâni că apa e lucs ... Deci .. e logic, dar în era tehnologiei, nu e logic. Pe WhatsApp doar un videocall convinge ;)
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Photoshop-ul știe și face multe ..Cei care încă nu te-au cunoscut, e normal să aibe o oarecare reticență :)Dacă îți trimit eu o poză cu mine .. îți vine să-mi mănânci păsărica ! Cu față, cu spate, cu tzatze ... și când colo, se umple mâna de coaie in bikini ! Nebărbierit de vreo 3 săptămâni că apa e lucs ... Deci .. e logic, dar în era tehnologiei, nu e logic. Pe WhatsApp doar un videocall convinge ;) Nu mai vorbiti mai fratilor de Photoshop de parca ar fi Candy Crush,este cel mai complex soft de editare imagine si chiar nu este la indemana oricui.Sunt oameni care fac cursuri,studiaza,exerseaza si fac o gramada de workshop-uri si tot nu il stapanesc 100%,este ca si cand ai spune ca orice sofer de catB poate sa piloteze si avione,ca ce este greu,tragi de maneta aia si gata zbori!Habar nu am cine este pasarica asta,dar sunt sigur ca nu este capabila sa foloseasca PS-ul,nici ea si nici vreun prietent de al ei. 1
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 Photoshop-ul știe și face multe ..Cei care încă nu te-au cunoscut, e normal să aibe o oarecare reticență:)Dacă îți trimit eu o poză cu mine .. îți vine să-mi mănânci păsărica ! Cu față, cu spate, cu tzatze ... și când colo, se umple mâna de coaie in bikini ! Nebărbierit de vreo 3 săptămâni că apa e lucs ... Deci .. e logic, dar în era tehnologiei, nu e logic. Pe WhatsApp doar un videocall convinge ;) Mulțumesc . 🙂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Gigibrecu .. pentru nivelul care se cere pe nimfomane, adică pentru a păcăli un ochi neexersat, nu îți trebuie decât vreo 3 tutoriale pe YouTube. :)Discutând despre nivel Profi, acum și cu AdobeClouds .. de departe cea mai grea aplicație devine AdobeAfterEffects, și aici da, îți trebuie ani și talent pentru a stăpâni. Eu nu știu decât o fată de pe aici care își photoshopa un pic pozele proprii, singurică, nivel începător. Dar frumos și discret, un user normal al programului să zicem. Era ea pe la icil ;)
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 17, 2019 Noaptea bună, dragilor :* :* :* :* 12
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 18, 2019 Ce rost mai are sa mai cenzurezi fata, cata vreme ai pus deja poze necenzurate? :slap2
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 Ce rost mai are sa mai cenzurezi fata, cata vreme ai pus deja poze necenzurate? :slap2 Asta, te frământat pe tine :))))
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 ATENȚIE:)))) Cei care vin dupa servici , si refuza sa faca dus spunând că ( Nu am timp ca sună soția ) . Nu va mai deranjați de veniti, va rog . Sau daca iti spun vrei sa faci un dus , sau vrei să facem . Nu este cu răutate .MULȚUMESC 8
prinzeugen Reputație: 979 Postat Iunie 18, 2019 Postat Iunie 18, 2019 ATENÈšIE:)))) Cei care vin dupa servici , si refuza sa faca dus spunând că ( Nu am timp ca sună soția ) . Nu va mai deranjați de veniti, va rog . Sau daca iti spun vrei sa faci un dus , sau vrei să facem . Nu este cu răutate .MULÈšUMESCTare de tot precizarea!😃
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Iunie 18, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 18, 2019 ATENȚIE:))))Cei care vin dupa servici , si refuza sa faca dus spunând că ( Nu am timp ca sună soția ) . Nu va mai deranjați de veniti, va rog .Sau daca iti spun vrei sa faci un dus , sau vrei să facem . Nu este cu răutate .MULȚUMESC SUPER TARE.....chiar a venit vara ,iar nesimtirea unora este de nesuportat 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 Fatah...io zic sa iei pientru baie si nisti periii di sîrmă !!! ;) 3
alina96 Reputație: 488 Postat Iunie 18, 2019 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 18, 2019 Fatah...io zic sa iei pientru baie si nisti periii di sîrmă !!! ;) Dacă este nevoie de asa ceva , e belea 🤣🤣🤣🤣🤣 grav
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum