Sari la conținut

Bruneta sexoasa 0755462922 și 0758747638

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bună, dragilor 💋

Maine voi fi disponibila de la ora 10:00 pana la ora 22:00, 💋💋

Postat

Buna PROGRAM 10-22 DISPONIBILÄ‚

Serviciile mele sunt :

- oral ( in funcție de igiena intimă)

- sex normal ( DOAR Protejat)âŒâŒâŒ

-69

-accept orice poziție

-sex intre sâni

- finalizarea corporală

- finalizare faciala + 50

- FK ( in funcție de persoana) +50

TARIF

100 de lei finalizarea

200 de lei ora

NOAPTEA DUPA 22 PRETUL ESTE 150/300

LOCAÈšIE Tomis Nord aleea zmeurei Nr 20

Va pup dragilor 💃💃😘😘

Fac programări, doar cunoscutilor 😗😗😘😘😘

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna Alina, poți pune alta mai fresh. La mulți ani sănătoși!!!!🥂🥂🥂

Da. Să se vadă toată ( o deprinzi așa cu degetele să se vadă și interiorul) că așa ne place noua, bandiților

• Oras:ROMANIA
Postat

Da. Să se vadă toată ( o deprinzi așa cu degetele să se vadă și interiorul) că așa ne place noua, bandiților

despre ce poseta este vorba? ....nu este frumos sa va uitati in posetele femeilor hotomanilor .

• Like 1
Postat

despre ce poseta este vorba? ....nu este frumos sa va uitati in posetele femeilor hotomanilor .

🤣🤣🤣
Postat

mai da un lucru nu-l inteleg de ce acoperi cu manuta gaurica magica ....aia ramane privata ?

• Like 1
Postat

mai da un lucru nu-l inteleg de ce acoperi cu manuta gaurica magica ....aia ramane privata ?

Pai chiar asa 🤣 arăt tot 🤣🤣 cine vrea sa vadă restul, sa ma contacteze ðŸ–ï¸ðŸ’‹ðŸ’‹
  • Like 1
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Buna, as vrea sa ajung si eu la tine.

Vineri ai program ? Multumesc😊

• Like 1
Postat

Buna, as vrea sa ajung si eu la tine.

Vineri ai program ? Multumesc😊

Bună, da voi avea program 💋
Vizitator futac_cta
Reputație: 0
Postat

i-am facut si eu asta seara o vizita posesoarei topicului, sa o testez...

este o fata draguta, tipul chubby girl... nu prea ma dau eu in vant dupa tipul asta de fete, dar ea chiar a fost destul de ok...

am discutat destul de mult cu ea, este sociabila… apoi dusulet si eu si ea, a inceput cu un oral soft, dupa ceva timp am rugat-o sa urce ea pe mine sa ma calareasca, deoarece mi-a fost ca lene, sincer sa fiu… si-a facut treaba corespunzator, terminand in balon…

acum pentru doritorii de fete chubby sexoase, o recomand cu caldura, stie treaba si chiar este foarte primitoare si rabdatoare!

locatie- o sa dau un 8, caci gasesti greu loc de parcare, mai bine vii fara masina! in rest apartamentul este curat, baia tot ce trebuie!

fata aspect ingrijit, eu preferand fetele mai subtirele putin, am sa-i acord un 7.5

atitudine- 10, a stiut cum sa ma asculte si cum sa intervina atunci cand trebuia…

gfe- 8, fara alte comentarii, asa am considerat eu, pentru altii poate sa fie si de 10

oral- 8.5, soft si cu mici atentii cu mana la oute!

normal- m-am lasat calarit, o sa ii acord 8

halat 250, caci am venit dupa 22.00

de recomandat, da pentru domnii care prefera tipul de fete mai rubensiene! nu este grasa, 

de revenit? va ramane la latitudinea mea, nu se stie niciodata! 

sanitate la toata lumea!

Postat

i-am facut si eu asta seara o vizita posesoarei topicului, sa o testez...

este o fata draguta, tipul chubby girl... nu prea ma dau eu in vant dupa tipul asta de fete, dar ea chiar a fost destul de ok...

am discutat destul de mult cu ea, este sociabila… apoi dusulet si eu si ea, a inceput cu un oral soft, dupa ceva timp am rugat-o sa urce ea pe mine sa ma calareasca, deoarece mi-a fost ca lene, sincer sa fiu… si-a facut treaba corespunzator, terminand in balon…

acum pentru doritorii de fete chubby sexoase, o recomand cu caldura, stie treaba si chiar este foarte primitoare si rabdatoare!

locatie- o sa dau un 8, caci gasesti greu loc de parcare, mai bine vii fara masina! in rest apartamentul este curat, baia tot ce trebuie!

fata aspect ingrijit, eu preferand fetele mai subtirele putin, am sa-i acord un 7.5

atitudine- 10, a stiut cum sa ma asculte si cum sa intervina atunci cand trebuia…

gfe- 8, fara alte comentarii, asa am considerat eu, pentru altii poate sa fie si de 10

oral- 8.5, soft si cu mici atentii cu mana la oute!

normal- m-am lasat calarit, o sa ii acord 8

halat 250, caci am venit dupa 22.00

de recomandat, da pentru domnii care prefera tipul de fete mai rubensiene! nu este grasa,

de revenit? va ramane la latitudinea mea, nu se stie niciodata!

sanitate la toata lumea!

Mulțumesc 💋💋

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...