Sari la conținut

Bruneta sexoasa 0755462922 și 0758747638

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Buna Alina, salut colegi forumiști...acum vreo 2 săptămâni am reușit sa îmi sincronizez programul cu cel al Alinei și m-a primit .

Contactat pe watsapp , răspuns , programat ...totul rapid și clar. Ajuns in zona , găsit loc de parcare,urcat ... Ne-am cunoscut ,stat puțin de vorba. Stabilit ce și cum...igienizare , și trecut la treaba...note:

Locație 9

Oral 10

Fata 10

Per total 10

Nu am rămas decât pt o finalizare pt a ne “cunoaște “

Merci frumos Alinuța. Spor la cioxane

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Buna Alina, salut colegi forumiști...acum vreo 2 săptămâni am reușit sa îmi sincronizez programul cu cel al Alinei și m-a primit .

Contactat pe watsapp , răspuns , programat ...totul rapid și clar. Ajuns in zona , găsit loc de parcare,urcat ... Ne-am cunoscut ,stat puțin de vorba. Stabilit ce și cum...igienizare , și trecut la treaba...note:

Locație 9

Oral 10

Fata 10

Per total 10

Nu am rămas decât pt o finalizare pt a ne “cunoaște “

Merci frumos Alinuța. Spor la cioxane

Mulțumesc 💋💋
Link spre comentariu
  • Oras:ROMANIA

pana cand revine ....la cererea publicului 

stiti reclamele de pe PUBLI :

"...din nou in oras ...am revenit  la cererea voastra ,la cererea publicului constantean ....va astept cu drag "

Mai alina sexoasa te mai lasi asteptata mult ?

de fapt orice fata revine cand se cam termina finantele ....si intotdeauna de dragul nostru al clientilor 

Link spre comentariu

pana cand revine ....la cererea publicului

stiti reclamele de pe PUBLI :

"...din nou in oras ...am revenit la cererea voastra ,la cererea publicului constantean ....va astept cu drag "

de fapt orice fata revine cand se cam termina finantele ....si intotdeauna de dragul nostru al clientilor

Sunt în tara de 3 săptămâni trebuie sa ma mai relaxez puțin 😎

Nu știu 100% dacă voi reveni

O sa anunț înainte 😘😘

Link spre comentariu

ce face ? sta si ea cu iubi si ii povesteste ce frumos este pe afara si ce bani frumosi se fac ....

adevarul ca pe la noi totul este trist si saracacios ...ca-ti vine sa te lasi de meserie ....iti scade si cheful si libidoul

sa ma fut cu amarastenii astia sau mai bine sa stau dracului acasa si sa-mi numar banutii ? poate vin vremuri mai bune si plec din nou la facut euroi .

sa ma fut ,sau sa stau acasa ,sa ma fut sau sa stau acasa ,sa ma fut sau sa stau acasa .....mai bine stau pe nimfomane si rad de fraieri .

sa ma astepte pana la  "Sfantul Asteapta" ....ca dupa sarbatori poate imi surade norocul si tusti afara ....sa ma mai astepte si iubi . Ce bine este sa numeri euroii...imi creste instant libidoul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...