florinb92 Reputație: 49 Postat Martie 13, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 13, 2018 Claudia, curata, sociabila, manierata, simpatica te astept la mine sa te rasfat cu servicii totale, dupa preferintele taleSalutari baieti, ati fost careva la domnita aceasta ?Dupa poze, imi vine sa-i mananc fundul ala, ar face TOTAL, 150 finalizare, 250 ora, locatie langa Hotel Strelitia.Mai intai as vrea sa aud parerea unora care au fost la ea.
Vizitator bolovan fiert Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Postat Martie 13, 2018 O tepara nenorocita, de 2 ori cand am ajuns la ea in zona, si plouat pana la piele a inchis telefonul,i-am umplut frigiderul in mesaje acum nu-mi mai raspunde, trebuie sa-mi schimb numarul si sa o dau de pereti sa se invete minte zdreanta 1
betrayer Reputație: 273 Postat Martie 14, 2018 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 14, 2018 Mai e un topic al ei pe aici pe undeva.Pozele sunt false. Nu seamana deloc. E una urata si cu buricul intre sani
petre441 Reputație: 513 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 O tepara nenorocita, de 2 ori cand am ajuns la ea in zona, si plouat pana la piele a inchis telefonul,i-am umplut frigiderul in mesaje acum nu-mi mai raspunde, trebuie sa-mi schimb numarul si sa o dau de pereti sa se invete minte zdreantaVorbeste frumos edy si nu ameninta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum