Sari la conținut

Ana-Maria - Ciresica - 0752644221

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Vizitator franci89
Reputație: 0
Postat

Stai liniștita ca nu este singurul care are părerea asta despre tine

• Oras:dobrogea
Postat

A plecat de paste, a schimbat locația, dar a schimbat și pretul

În sus evident ca doar vine vara

Serviciile, când le îmbunătățești?

• Like 4
  • Oras:antile
Postat

si cind te gindesti ca de 50 de lei in plus faci doar doua ture cu taxiul prin oras sau maninci 10 mici si bei o bere, iti vine sa o dai pe fasole si sa umbli cu troleul ca sa-i economisesti si sa -ti permiti o coapsa frageda .

Postat

ma cam plictisesc cu tine regizore, din pacate , am fost si la domnisoara asta cu mult timp in urma si m-a convins de calitatile ei .

daca te coafeaza am observat ca presteaza si uro la pret accesibil , cu doar 50 de lei se poate pisa pe tine, hai ca fac eu cinste, ca sa nu intri la paguba . 

• Like 1
Postat

ma cam plictisesc cu tine regizore, din pacate , am fost si la domnisoara asta cu mult timp in urma si m-a convins de calitatile ei .

daca te coafeaza am observat ca presteaza si uro la pret accesibil , cu doar 50 de lei se poate pisa pe tine, hai ca fac eu cinste, ca sa nu intri la paguba .

Fă-i plata și sa ma caute.

Pina atunci sa se mulțumească cu matale

• Like 1
Postat

0729907091

shou lezbi

Sa mori tu ca ai fost și fac show! 😨😨
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

😂😂

introduceți-ne pe colega dvs. Maria

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

introduceți-ne pe colega dvs. Maria

Nu vrei asta ;) crede-ma ;)

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

0729907091

150/250

Servicii :

Oral

Normal (ambele protejate )

Dominare (soft)

Uro (+50 de lei )

Finalizarea corporală

(Facială )

Accept și cupluri

post-290059-0-10029100-1558344978_thumb.jpg

post-290059-0-46446400-1558344990_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 2
Postat

Mie imi place ce vad, draguta si la fata, tzatzele misto si ele dar nu vad si eu o recenzie, am tot dat pagini in urma dar nimic, finalizarea aia e faciala sau vrajeala?

Postat

Mie imi place ce vad, draguta si la fata, tzatzele misto si ele dar nu vad si eu o recenzie, am tot dat pagini in urma dar nimic, finalizarea aia e faciala sau vrajeala?

Rezumat recenzii:

Minunata din punctul de vedere al celui ce a promovat-o

Nașpa și Figuranta pentru restul. Nu sta deasupra ca nu vrea, dacă nu pe la spate ca o doare, măcar nu o suge mult ca obosește.

Concluzie:fata frumoasa, dar cu figuri și manageriala minunat. A băgat poze în draci o luna la 100 finalizarea și după paste a evoluat la 150.(bonus și-a tras cea mai adevărată colega😨😨😨😨

Succes

• Like 2
Postat

Rezumat recenzii:

Minunata din punctul de vedere al celui ce a promovat-o

Nașpa și Figuranta pentru restul. Nu sta deasupra ca nu vrea, dacă nu pe la spate ca o doare, măcar nu o suge mult ca obosește.

Concluzie:fata frumoasa, dar cu figuri și manageriala minunat. A băgat poze în draci o luna la 100 finalizarea și după paste a evoluat la 150.(bonus și-a tras cea mai adevărată colega

Succes

Daca imi aduc aminte bine am vrut sa merg la ea si cand am ajuns mi-a dat la muie si nu a mai raspuns la tel. De colega chiar am auzit ca e tzepara mare

• Like 3
Postat

Daca imi aduc aminte bine am vrut sa merg la ea si cand am ajuns mi-a dat la muie si nu a mai raspuns la tel. De colega chiar am auzit ca e tzepara mare

Nu stau cum că nu ce ?

Iar se dramatizează ... pentru cei care vor să vadă ceva scchimbat sau daca sa schimbat macar ceva mă pot căuta , o zi frumoasă 😙

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Recenzii pozitive te referi 😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...