Sari la conținut

Ana-Maria - Ciresica - 0752644221

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Disponibilă 😙

100 /200

Oral

Normal (ambele protejate )

Uro (+ 50 de lei )

Dominare (soft )

Finalizarea corporală sau facială

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Disponibilă 😙

100 /200

Oral

Uro (+ 50 de lei )

Dominare (soft )

S-o ieftinit halatu! 🤔
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

O fi propaganda electorala?

Este un indemn de a merge mâine la vot!

• Like 1
Postat

Disponibilă 😙

100 /200

Oral

Uro (+ 50 de lei )

Dominare (soft )

Pai cum finalizare faciala cu oral protejat , sau ce inseamna ambele protejate ??

Postat

Neserioasa! Ieri vorbit la telefon și agreat de comun acord sa ne întâlnim după o jumătate de ora. Ajuns la Ciresica, sunat de două ori pentru a asculta mesajul căsuței postale. Asta e!

• Minus 1
Postat

Din moment ce ți-a intrat căsuța ,probabil aveam telefonul închis ...fără intenție.. îmi cer scuze pentru neplăcerea creeată !

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Din moment ce ți-a intrat căsuța ,probabil aveam telefonul închis ...fără intenție.. îmi cer scuze pentru neplăcerea creeată !

Întreb pentru un prieten... De ce aveai telefonul închis odată ce stabilisem sa te sun într-o jumătate de oră, în momentul când ajung la Ciresica?

• Minus 1
Postat

ÃŽți ceri scuze pentru neplăcerea creeată? Hmmmm... Adică bat drumul până la Ciresica (în baza unei înțelegeri prealabile) unde stau ca un fraier ascultând mesajul căsuței tale vocale! Pe bune? 🤔

• Minus 1
Postat

Îți ceri scuze pentru neplăcerea creeată? Hmmmm... Adică bat drumul până la Ciresica (în baza unei înțelegeri prealabile) unde stau ca un fraier ascultând mesajul căsuței tale vocale! Pe bune?

Keep calm and enjoy 2peu!

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Keep calm and enjoy 2peu!

stai sa vina fratele 2peu sa ne bage un emoticon sa rezolve aceasta problema :)))
  • Like 1
Postat

stai sa vina fratele 2peu sa ne bage un emoticon sa rezolve aceasta problema :)))

Emoticoanele idolului meu @2peu_2peu reprezinta sarea și piperul acestui forum. Invidioșilor!

• Minus 1
Postat

Chiar mi-ai creat neplaceri! Ia de vezi : vorbim sa ne întâlnim într-o jumătate de ora, în drum spre tine îți trimit SMS ca voi ajunge și odată ajuns tragi țeapă! Neserioaso ce ești!

post-293167-0-37950700-1558982614_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Chiar mi-ai creat neplaceri! Ia de vezi : vorbim sa ne întâlnim într-o jumătate de ora, în drum spre tine îți trimit SMS ca voi ajunge și odată ajuns tragi țeapă! Neserioaso ce ești!

attachicon.gif Screenshot_20190527_213408.jpg

Ai salvat 100 lei. Nu ti bate capul😂 Fa o laba si esti mai fericit 😂

Postat

Talibane , Django nu mai postati va rog , ca azi chear e lunii si nu e voe sa jicnesti veterinari ai forumului. Ei sunt foarte graduati si ne vor

explica imediat cate tablouri a pictat Beethoven!

• Oras:Constanța
Postat

Salutare! Astazi am ajuns la Ana, am intrat in apartament unde se afla si colega, apartament 2 camere nedecomandat, unde primesc 2 clienți in acelasi timp, iar daca cel din dormitor termina si cel care se afla in living vrea sa ramana 1 ora trebuie sa astepti până termina sau daca nu ai o problema sa treci prin camera sa ii saluti si sa pleci mai departe . De data asta nu am ramas, poate altădată daca se mai schimba ceva. Păcat!

Postat

Rallye&Hot, Dobrilă Eugeniu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...