sabia cu luneta Reputație: 2 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 Am fost mai devreme la titulara topicului (Bianca), a mai activat cândva pe Burebista cu înca o colega mai urâta.(acum tot cu urâta aia este in locație ) Ce m a șocat este faptul ca mi a zis ca ea prefera neprotejat și insista sa facem anal neprotejat. Ea arată ok la corp, prestează bine dar e riscat pt ca face nepro. Eu am făcut totul pro, oral 8, normal 8, anal 8, Sporhttps://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/la-mine-zona-vitan-masaj-total-de-relaxare-buna-sunt-bianca-te-astept-in_49032141.html
dldandan Reputație: 517 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 oare al catalea topic pentru tipa asta o fi asta?interesant e stiut oricum :)
dinculise00 Reputație: 3 Postat Martie 15, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 15, 2018 Locatia e la Mall Vitan ? Sau mult mai departe ? Merci
hanzohanzo Reputație: 644 Postat Martie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 15, 2018 Vizavi de petrom.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum