Sari la conținut

Subforumul lui INES!

Postări Recomandate

• Oras:FALASTOACA
Postat

Arată bine gagica.

Vorbeste frumos ca este enoriasa mea.

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Arata , dar tot degeaba  , atata timp cat face anturaje proaste si se  pitzipoanceste in fel si chip

Ca ea ai putea sa spui ca sunt sute (chiar mii) de Ines in Romania , diferenta o face atitudinea si comportamentul

• Like 3
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj
Postat

Arată și ines și aia din poze bine rău =))

Pe amandoua le-as..., dar si pe tine. Si tu arati bine rau. ;)

• Like 2
Postat

E bună, părinte.

O domnisoara care arata superb.

PLM putina decenta si respect

• Like 2
Postat

Ce obsedat?

Sunt indragostit dupa ea! 

Ce religie esti?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce obsedat?

Sunt indragostit dupa ea!

Dragostea e boala grea!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vorbeste frumos ca este enoriasa mea.

Ce as spovedi-o si eu de cateva ori, dar nici cum nu vrea sa vina pe la Mitropolia Clujului.

• Like 2
  • Oras:Xxx
Postat

Superbă auzi... O gândi care suferă de strabism si are ochi in parti, nu știe pe ce continent se afla india,dar e mandra de asta pe Min 20 comentarii, proastă de pute, labilă in sensul ca a umplut sg paginii, de neîncredere ca a săpat n persoane de aici ca nu erau de acord cu ea, o strâmbă care are recenzii cu 20,30kile in plus față de fotoshopul anunțat vedeți recenzia bătrâni george.

O nasoală comună si strofă de prost gust si neam, ca imi vine voma numa cand ii vad nicku'

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Superbă auzi... O gândi care suferă de strabism si are ochi in parti, nu știe pe ce continent se afla india,dar e mandra de asta pe Min 20 comentarii, proastă de pute, labilă in sensul ca a umplut sg paginii, de neîncredere ca a săpat n persoane de aici ca nu erau de acord cu ea, o strâmbă care are recenzii cu 20,30kile in plus față de fotoshopul anunțat vedeți recenzia bătrâni george.

O nasoală comună si strofă de prost gust si neam, ca imi vine voma numa cand ii vad nicku'

Postat

De prietena ei, Cristina ce parere ai?

Postat

Si urata si grasă si proastă si incultă. Da așa eșec rar de alaturi merita sub forum.

Si un loc in muzeu

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Si urata si grasă si proastă si incultă. Da așa eșec rar de alaturi merita sub forum.

Si un loc in muzeu

La Antipa?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...