gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Mda.....s-a dus pe pula si topicul asta! Initiat pentru a cere un subforum pentru ZEITA MEA , s-a ajuns la paruieli intre curve si catfight........iar acum vad cum niste labe triste si un proxenet care se da drept curva discuta despre manusi si esarfe si se plang de diferente de 10 lei....... :no2 BULLSHIT!
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Îți promit dacă vrei sa ne vedem te fac fata de casa o sa gătești speli etc restul le sti tu ca ești fata mareMARS BA GAY IMPUTIT! Poate il chem pe Preasfintia sa Pipilica sa te arda pe rug!
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Dalea de ultimul drum sa își ia ma-ta =)) Pai ma-ta da poarta, așa am zis și mai sus =)) Vezi ca topicul era totusi pentru Ines si nu injuraturile Deliei... Din alea ai destule. :)
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Inesuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti? :cry2
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Mda.....s-a dus pe pula si topicul asta! Initiat pentru a cere un subforum pentru ZEITA MEA , s-a ajuns la paruieli intre curve si catfight........iar acum vad cum niste labe triste si un proxenet care se da drept curva discuta despre manusi si esarfe si se plang de diferente de 10 lei....... :no2 BULLSHIT! Ne cacam pe tine de ras și tu tot nu te prinzi
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Toți și-au dat seama cine sunt doar tu nu
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Chiar bă . Știți cine sunt ? =))
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 MARS BA GAY IMPUTIT! Poate il chem pe Preasfintia sa Pipilica sa te arda pe rug! Ma fac sa rad pai vezi ca eu chiar am pula in pantaloni hai sa ne vedem sa vedem care din noi doi o sa fie gay vrei?
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Ma fac sa rad pai vezi ca eu chiar am pula in pantaloni hai sa ne vedem sa vedem care din noi doi o sa fie gay vrei?Mergem mâine la sala ? =))
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Toți și-au dat seama cine sunt doar tu nuZii cine esti de te tot dai celebru! Florin Salam? Vin Diesel?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 MARS BA GAY IMPUTIT! Poate il chem pe Preasfintia sa Pipilica sa te arda pe rug! Te fute pipilica și in cur și in urechi. Dar nu strica el jucăria pe corpul tău dezordonat.
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Zii cine esti Ghicește ,ai 3 încercări
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Mergem mâine la sala ? =))Logic. Cum poți sa intrebi așa ceva ?
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Mergem mâine la sala ? =))Normal ca mergem dar poate in loc de sac o sa fie pizda hormonica depresiva
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Chiar bă . Știți cine sunt ? =))Peștele meu. Pai no ? =))
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Normal ca mergem dar poate in loc de sac o sa fie pizda hormonica depresivaHaideți bai sa ne punem sa dormim ca ăștia îs atât de prosti încât nici sa te cerți cu ei nu poti
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Te fute pipilica și in cur și in urechi.Dar nu strica el jucăria pe corpul tău dezordonat.Pe tine ....ca din cate imi amintesc, anul trecut te blestema si te injura fiindca erai pacatoasa, pana cand te-a adus la spovedanie si te-a pus sub epitrahil si te-a exorcizat! Acum la cum injuri, cred ca ar mai trebui sa fii "spovedita" inca o data!
miskin marca inregistrsta Reputație: -64 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Pai nu sunteti voi penibili/penibile...
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Inesuuuuuuuuuuuuukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, unde esti? :cry2 Prostovan obsedat ce esti... :) Mergem mâine la sala ? =)) Maine garantez ca nu-ti ardede sala, o sa te simti cam obosit... Parerea mea. :)Nu ai feminitate... Nici Delia. Nu ca m-ar deranja, dar de ce terorizati?...
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Pai nu sunteti voi penibili/penibile...Pai nu puteai sa te abții tu și sa nu vii aici sa sugi pula ? 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Prostovan obsedat ce esti... :) Maine garantez ca nu-ti ardede sala, o sa te simti cam obosit... Parerea mea. :)Nu ai feminitate... Nici Delia. Nu ca m-ar deranja, dar de ce terorizati?... Tu ai multă feminitate =))
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Prostovan obsedat ce esti... :) Maine garantez ca nu-ti ardede sala, o sa te simti cam obosit... Parerea mea. :)Nu ai feminitate... Nici Delia. Nu ca m-ar deranja, dar de ce terorizati?... Feminitate am , dar nu cu ăștia =)) Cu bărbații-femei trebuie sa fii femeie-bărbat gen Am chef ca nu mergem de dimineața
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Pai nu sunteti voi penibili/penibile...Ceai bă ? Radem și noi. Ia pune-i o poza lu asta și arătai ce se mănâncă prin restaurante. 4
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Pe tine ....ca din cate imi amintesc, anul trecut te blestema si te injura fiindca erai pacatoasa, pana cand te-a adus la spovedanie si te-a pus sub epitrahil si te-a exorcizat! Acum la cum injuri, cred ca ar mai trebui sa fii "spovedita" inca o data! Îți amintești foarte prost =)) Fa-i o muie sa te spovedească și pe tine =)) 4
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Feminitate am , dar nu cu ăștia =))Cu bărbații-femei trebuie sa fii femeie-bărbat genAm chef ca nu mergem de dimineața Nu inteleg nimic ce spui ! SI CINE ESTI?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum