deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 BaniiiiiNu îți dauuuu =))
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Nu îți dauuuu =))O arzi urat =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 BaniiiiiDacă iau din 32, 5 lei nu îmi convine =))
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Dacă iau din 32, 5 lei nu îmi convine =))Pun dobânda la ei =)) Deja îs 10 lei nu 5
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Xoxo unde ești mâncami-ai pula de interlop
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Nu trebuie sa ma prezint 😂 sunt no name văd ca sunt mulți mafioți unde te uiți in București numai interlopi și sunt bărbați cu fustițe in spatele monitoarelor
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Nu trebuie sa ma prezint sunt no name văd ca sunt mulți mafioți unde te uiți in București numai interlopi și sunt bărbați cu fustițe in spatele monitoarelorExact , cazul de acum câteva zile =))
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Pun dobânda la ei =)) Deja îs 10 lei nu 5Nu, nu. Mai facem câteva jocuri și vei ajunge sa îmi dai tu mie =)) Ai văzut ca mi-am luat azi și cât a costat ðŸ¤ðŸ¤«ðŸ¤«ðŸ¤«
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Nu, nu. Mai facem câteva jocuri și vei ajunge sa îmi dai tu mie =)) Ai văzut ca mi-am luat azi și cât a costatAuzi , da o arzi urat rauuuuu =)) 1
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Xoxo unde ești mâncami-ai pula de interlopEl este interlop și seara are afaceri mai ales de la ora 4 dimineata începe sa strângă saci de gunoi după străzi asta este interlopul in ziua de astăzi el nu mai ia taxa de protecție sau afaceri ilegale 1
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Auzi , da o arzi urat rauuuuu =))Sa știi ca nu au fost scumpi deloc =))Câteva sute :D
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 El este interlop și seara are afaceri mai ales de la ora 4 dimineata începe sa strângă saci de gunoi după străzi asta este interlopul in ziua de astăzi el nu mai ia taxa de protecție sau afaceri ilegaleNumai eu am impresia ca e taximetrist și lucrează de noapte ? =))
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Sa știi ca nu au fost scumpi deloc =))Câteva sute :DLa mine nu te-ai gândit , ca de obicei
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Am făcut bani pe treaba mea sapt trecuta 6zile cat nu ai făcut un an sugând-o cățea!Eu daca nu vorbesc o luna cu Bogdan moare. Daca il părăsesc iarăși de tot ghici pe care cățele care lătra se va descărca? :)Eu nu am nevoie de forum tâmpelor si nici cu coadă intre picioare nu m.am întors.Mai întindeți voi mult coarda cu mine sa vedeți ce se întâmpla. Daca ma căsătoresc cu pisicuts curat ghebă. Daca il părăsesc pe pisicuts știe de ce si vs mătură el fețele de ghebă. Doar ca sunteți prea proaste 3 vaci mahalagioaice cu una buc in us baborniță tzatza floarea de piconVa vedeți ce muie va luați de la mine fie ce o fi roz, ai terminat de impletit ciorapii pentru Lulu ?
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 s-au dus la culcare toate curvele, au obosit de la atata cearta ! :no2 Doar pestele E al Deliei mai vegheaza de pe contul ei ca si ea s-a culcat demult.
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 Numai eu am impresia ca e taximetrist și lucrează de noapte ? =))Nici măcar atâta nu este este bărbat cu hormoni de femeie
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Emiliano, ia zii.........prin ce cluburi te duci? Sunt fete faine pe unde mergi? Joci poker, barbut, ceva?
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 La mine nu te-ai gândit , ca de obiceiUaaa, oricum trebuie sa îmi mai cumpăr câte ceva :)) Am văzut niște mănuși, pfoaiiii cum arătau :(
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 E, ia zii.........prin ce cluburi te duci? Joci poker, barbut, ceva?Ba de ce nu îl intrebi și le Ionuț ? =))
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Uaaa, oricum trebuie sa îmi mai cumpăr câte ceva :))Am văzut niște mănuși, pfoaiiii cum arătau :(Exact E, manusi de barbat Dar stai chill ca fetita ta iti aduce rapid banutii Manusi barbati - Bigotti
interlopi de carton Reputație: 7 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 s-au dus la culcare toate curvele, au obosit de la atata cearta ! :no2 Doar pestele E al Deliei mai vegheaza de pe contul ei ca si ea s-a culcat demult.Inca un bărbat cu hormoni de femeie
deliapisii Reputație: 127290 Postat Martie 18, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 18, 2018 Exact E, manusi de barbat Dar stai chill ca fetita ta iti aduce rapid banutii Manusi barbati - Bigotti Bă de la fake-urile alea îți iei tu =))
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Inca un bărbat cu hormoni de femeieM-ai verificat la pula cumva si nu stiu?
red-minus Reputație: 44 Postat Martie 18, 2018 Oras:milky way Oras:milky way Postat Martie 18, 2018 Uaaa, oricum trebuie sa îmi mai cumpăr câte ceva :)) Am văzut niște mănuși, pfoaiiii cum arătau :(Ia și mie , ca știi ca n-am :( am bătături pe bune ..
gogucelgigantic Reputație: 1 Postat Martie 18, 2018 Autor Postat Martie 18, 2018 Bă de la fake-urile alea îți iei tu =))Banuiesc ca porti si fulare bai Emile .........ca tot e trendul asta cu barbatul pizdificat! Eșarfe și fulare de bărbat | Noua Colecție Online | ZARA România Cand te duci la mall sa-ti iei haine, o iei si pe Delia sa-ti arate ce sa cumperi?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum